• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken mi?

Bunu yaşamadan bilemezsin. Ben eşimi tanıdığımda 14 yaşındaydım o 16 ydı. Ön yargılarım yüzünden evlenene kadar kimseyle sevgili olmayacağım derdim hep,biri gelip açılsa tersliyordum,2. 3.kez gelirlerse bin pişman ediyordum. Aynısını eşime de yaptım. Ben uzak durdukça eşim şans istedi ve hem onun ısrarı hem ailemin,arkadaşlarımın hatta öğretmenlerimin şans ver ısrarları yüzünden nefret etmeye, artık yüzünü görmeye tahammül edememeye başladım.3 yıl boyunca aşktan bahsedince nefret ederek,kendini tuttuğunda da çok iyi arkadaş olarak devam ettik.Benim onu tanımam biraz uzun zaman sürdü ama senin öyle olacak diye bir şey yok.Ben nefret ettiğim insana aşık olmuşsam evlenmişsem ve hergün daha da fazla aşık oluyorsam sen de bu kişiye aşık olabilirsin,neden olmasın:KK66:

Çok sanslınız bende sizin gibi gerçektende böyle bi şey yaşamak isterim. yeniden aşık olmak sevmek sevilmek.

bu hep böyledir ama. Ne zaman evet ben hazırım bi ilişki gelsin dediğinde gerçek aşkı bulursunuz... Genelde olmadık zamanlarda denk gelir. Ve onu özel yapan birazcık da budur bence.:KK200:

Karşına çıkan insanlardan ziyade kendine şans ver. Mutluluğu hak ediyorsun ve yaşatacak biri varsa zaman, mekan, yaş, kilo fark etmez. Akışına bırak geçmişe bakmakla ömür geçmez.

Back
X