Erken Regl..

sevdemm

ALLAHIMDAN HAYIRLISI
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
2.333
31
158
İstanbul
Adetime normalde yaklaşık 1 hafta var ancak şuan kanamam oldu neden olabilir hiç böyle olmazdı. Birde bu ay gebelikden şüphem vardı acaba onla ilgili bişeymi bu ? Çok korkuyorummm ne olabilir böyle bi durum yaşayan varsa bilgi verin bana ??????????????????

canım valla bende geçen ay 1 hafta önceden adet oldum...bu ayda kesin hamileyim diyordum ama 2 saat önce yine geldi kırmızılar...havalardan falan sanırım etrafımdaki herkes erken adet görüyor...

ama bn hiç bilmem erken oldugunu benim 1-2 gün ileriye atar ama böyle 5 gün geriye atmazdı hiç

ama bn hiç bilmem erken oldugunu benim 1-2 gün ileriye atar ama böyle 5 gün geriye atmazdı hiç

adet olmussundur canım başka bişey yoktur merak etme hamile olsan bile cooooooooook erken bu kanama o yüzden bi kaç gün bkle ve gör adet oldugunu analrsın zaten :) ama için içine yerse git bi kan testi yaptır ertesi gün sonuç almaya bile gitme internetten online tahlil sonucunu görüp anlarsın :)

adet olmussundur canım başka bişey yoktur merak etme hamile olsan bile cooooooooook erken bu kanama o yüzden bi kaç gün bkle ve gör adet oldugunu analrsın zaten :) ama için içine yerse git bi kan testi yaptır ertesi gün sonuç almaya bile gitme internetten online tahlil sonucunu görüp anlarsın :)[/QUOTebe

Ama benim bu ay gebelik beklentim var ve belirtilerimde var ben ilk defa başıma gelen bu durumu adet kanamasıdır diye düşünemem ya adet kanaması değilse diye bir ihtimalde var sonuçta. Yarın gidip kan testi yaptıracağım.

Back
X