Erken Regl..

sevdemm

ALLAHIMDAN HAYIRLISI
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
2.333
31
158
İstanbul
Adetime normalde yaklaşık 1 hafta var ancak şuan kanamam oldu neden olabilir hiç böyle olmazdı. Birde bu ay gebelikden şüphem vardı acaba onla ilgili bişeymi bu ? Çok korkuyorummm ne olabilir böyle bi durum yaşayan varsa bilgi verin bana ??????????????????

canım valla bende geçen ay 1 hafta önceden adet oldum...bu ayda kesin hamileyim diyordum ama 2 saat önce yine geldi kırmızılar...havalardan falan sanırım etrafımdaki herkes erken adet görüyor...

ama bn hiç bilmem erken oldugunu benim 1-2 gün ileriye atar ama böyle 5 gün geriye atmazdı hiç

ama bn hiç bilmem erken oldugunu benim 1-2 gün ileriye atar ama böyle 5 gün geriye atmazdı hiç

adet olmussundur canım başka bişey yoktur merak etme hamile olsan bile cooooooooook erken bu kanama o yüzden bi kaç gün bkle ve gör adet oldugunu analrsın zaten :) ama için içine yerse git bi kan testi yaptır ertesi gün sonuç almaya bile gitme internetten online tahlil sonucunu görüp anlarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…