Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben artık güvenilecek dr bulmanın çok zor olduğunu düşünüyorum onlara kesip biçmek kolay ;haftaya tatile çıkıcam gel seni sezeryana alalım diyenide duydum,bebeğin ölmüş deyip almak isteyip sağlıklı bi gebeliği neredeyse sonlandıracak olanıda ve bunlar çok yakınlarım hatta en son bi komşumuz doğum yapayım diye devlet hastanesine gidip, kontrollerini özelde olduğu için bi araba laf işitti...kısacası onlar muhakkak işlerini biliyorlar ama kolaylarına geleni tercih ediyorlar gibicanim ne gerek var boyle bi yalana,onlar ne zaman yapacaklarini bilirler,karnimda cok kalsin derken allah korusun bi terslik bisey olursa kendini affedemezsin ,hem sancinda gelirse hem sanci hem sezeryani cekmek zorunda kalirsin![]()
keşke doğru tarih belirtseydin. şimdi bebeğin gelişimini, suyunu vs falan ona göre değerlendireceklerdir. hem sanmıyorum hiç bir doktor gelişimini tamamlamamış bir bebeği erken alma riskine giremez...zaten sezeryan öncesi doktorlar sıkı bir kontrolden geöçiriyorlar bebeği ve sizi eğer herşey yolundaysa alıyorlar. bence kaygınız boşa....
Sevgili kk üyesi annler ve anne adayları:)
ben 23 haftalık gebeyim, dr uma sat tarihimi yanlış söyledim. çünkü sezeryan olacağı için kafadan 10 gün erken alıyolar bebeği ,ben ise bunu istemiyorum .bebeğim gelişimini tamamladığında,olması gereken zamanda gelsin istiyorum...
şimdi sat tarihim: 11 ekim
ben ise sat tarihimi :16 ekim olarak söyledim ,sizce bunun zararı olurmu?yalan söylediğim için, içim hiç rahat değil.
SSizin bütün testleriniz de yanlış çıkmıştır ,ikili, üçlü ,ayrıntılı ult vs. Doktorlar bosuna okumuyorlar arkadaslar , ben bu tarihte olmak istiyorum dediğinizde zaten yardimci oluyorlar . Bende senin gibi erkenalinacak diye korkuyordum 8 Ağustos'ta olan doğumum 23 Temmuz'da olacaktı endiseliydim ancak sezeryana girerken sancim ve suyum geldi :) demekki doktorum tam tarihini bilmiş ..
tşk:)
evt ama zaten ultrasonda tam gününü söylüyor ya bilmem neye göre hareket edecekCanım bazı durumlarda 1 günün bile çok önemi oluyor.
Bence bir sonraki muayenede yanlış anlaşılma olmuş diyerek son adet tarihini düzelttir.
Bazen bebekler anne karnında çok kaldıklarında da sıkıntıya giriyorlar.
Sana kötü örnek vermek istemem ama ben ilk bebeğimi 37+5 de anne karnında kaybettim.
Bebeğim sıkıntıya girmiş, kalp atışı durmuş. Bir sebebi bulunamadı.
Ne çok isterdim 37+0 da bebeğimi sezeryanla almalarını ve bebeğimin yaşamasını.
2. bebeğimi ise ilk olaydan sonra bir sebep bulunamadığı için aynı şeyin yaşanmaması için erken aldılar.
Doktorum 36+2 de bebeğin gelişimini tamamlamış , almamızda bir sakınca yok dedi. ve 36+2 de bebeğim sezeryanla doğdu.
Bebeğim o haftada alınmasına rağmen 3340 gram doğdu ve küveze girmedi. Hiç sıkıntı yaşanmadı çok şükür.
ya 1 hafta erken alırsa yaşayamaz demiyorum,ama neden böyle daha sezeryan olduğunu duyar duymaz 10 önce almamız geerekiyor diyolar ?zaten güvenmiyorsan doktoruna işin çok zor.hem ultrasonda görünüyor bebeğin kaç haftalık-günlük olduğu.sanmıyorum doktorlarda saçmasapan riskler alsınlar.30 haftalık bebkler var hayata tutunan.daha geçen haftalarda duydum 1100 gr dünyaya geldi ve maşallah hala hayatta.
yaptıgınız bence cok yanlıs
bır dahakı kontrolunuzde gercegı soleyın.işi uzmanlarına bırakın derım....
tşk
Sevgili kk üyesi annler ve anne adayları:)
ben 23 haftalık gebeyim, dr uma sat tarihimi yanlış söyledim. çünkü sezeryan olacağı için kafadan 10 gün erken alıyolar bebeği ,ben ise bunu istemiyorum .bebeğim gelişimini tamamladığında,olması gereken zamanda gelsin istiyorum...
şimdi sat tarihim: 11 ekim
ben ise sat tarihimi :16 ekim olarak söyledim ,sizce bunun zararı olurmu?yalan söylediğim için, içim hiç rahat değil.