Erken su gelişi olup doğum yapan var mı

Nur_ten

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2022
5
0
1
28
Kızlar 16 haftalık hamileyim kanama oldu ve su geldi bebeğin suyu iyi enfeksiyon yok dediler antibiyotik verdi progestan verdi böyle olup düzelen yada doğum yapan var mı şu an kanama durmuş ama hafif peçeteye su gelişi görüyorum sürekli yatıyorum

Kızlar 16 haftalık hamileyim kanama oldu ve su geldi bebeğin suyu iyi enfeksiyon yok dediler antibiyotik verdi progestan verdi böyle olup düzelen yada doğum yapan var mı şu an kanama durmuş ama hafif peçeteye su gelişi görüyorum sürekli yatıyorum
Peçeteye hala gelenin su olduğuna emin misin canım belli akıntıdır bunun İçin eczanelerde yada medikallerde amniyon sıvısı testi var ondan yapabilirsin 150 tl falandı benden de çok fazla sıvı gelmişti yani yatak ıslanmıştı bebeğin suyu değildi biriken akıntılarmıs o kadar akıntı nasıl birikti bilmiyorum ama göl gibi olmultu

Akıntı koyu oluyor bu su gibi peçeteye nem bırakıyor gibi oluyor tam su gibi

22 haftalık hamileyim ve 2 gece önce suyum geldi tamamen, ama bebeğim hala canlı. Kendiliğinden gelmesini bekliyorlar. Doğar da canlı kalırsa hala küveze alacaklarını söyledirler. Bunu yaşayan hiç oldu mu Allah rızası için dualarınızı bekliyorum .

Havuç suyu iç diyorlar canım bide bol su iç antibiyotik kullan enfeksiyon kalmazsa bse olmaz diyorlar şu an nerdesin her zaman yatman lazim

Back
X