- 6 Mart 2020
- 61
- 20
- 38
- 35
- Konu Sahibi Alephzengin
-
Arkadaşlar malesef 17. Haftamda erken suyum geldi ve bebeğimi kaybettim...daha 1 hafta oldu. Benim bir kızım var ama birdaha hamile kalırsam bu durumun tekrarından fena halde korkuyorum.. enfeksiyona bağlıyorlar ama ben devamlı talil veriyordum birşey çıkmaı hiç. Dün doç. Dr.a gittim danışmak için...bana dediki kültür alıp bakmak gerekir idrar tahlilinden anlaşılmazmış enfeksiyon. İşte kısaca dediki gel bakalım herşeyine sonra sana gebe kal diyelim dedi. Ben tedbirimi alıp takdiri Allaha bırakırım yine inşaAllah
Lakin yinede merak ediyorum benzer durumu yaşayan var mı ??
Sonra tekrar gebe kaldınız mı ??
sonrasında bu durumu yaşadınız mi ??
ve suyunuzun gelmesi tekrar etti mi?
yoksa sağlıklı doğum yaptınız mi ??
yardımcı olursanız ççooook sevinirim güzel anneler.
Bende 27. Hafta da kaybettim çocuğumu herhangi bir araştırma yapılmadı kontrole gidicem orda sonuçlarımı göstereceğim inş Allah ikinciyi nasip eder ama insan korkuyor ikinci de erken doğum olur diyeArkadaşlar malesef 17. Haftamda erken suyum geldi ve bebeğimi kaybettim...daha 1 hafta oldu. Benim bir kızım var ama birdaha hamile kalırsam bu durumun tekrarından fena halde korkuyorum.. enfeksiyona bağlıyorlar ama ben devamlı talil veriyordum birşey çıkmaı hiç. Dün doç. Dr.a gittim danışmak için...bana dediki kültür alıp bakmak gerekir idrar tahlilinden anlaşılmazmış enfeksiyon. İşte kısaca dediki gel bakalım herşeyine sonra sana gebe kal diyelim dedi. Ben tedbirimi alıp takdiri Allaha bırakırım yine inşaAllah
Çok geçmiş olsun başınız saolsun.Bende 27. Hafta da kaybettim çocuğumu herhangi bir araştırma yapılmadı kontrole gidicem orda sonuçlarımı göstereceğim inş Allah ikinciyi nasip eder ama insan korkuyor ikinci de erken doğum olur diye
Ben alelade Doğuma girdim doğum öncesi bana tahlil yapılmadı sonrasın da yapıldı enfeksiyon var ama bu doğum sonrası zaten olabiliyor Muş elim de suan ki tahliller var onları da göstereceğim ama bişey çıkar mı bilmiyorumÇok geçmiş olsun başınız saolsun.sizinde mi suyunuz geldi ? Öncesinde herhangi bi rahatsızlık ne biliym enfeksiyonel bi sorun yaşadınız mı ? Ne tahlilleri yaptırdınız siz ,?
Ben alelade Doğuma girdim doğum öncesi bana tahlil yapılmadı sonrasın da yapıldı enfeksiyon var ama bu doğum sonrası zaten olabiliyor Muş elim de suan ki tahliller var onları da göstereceğim ama bişey çıkar mı bilmiyorum
Amin rabbim sizin de gönlünüze göre versin benim rahmin üstün de ufak bir şişlik var bende enfeksiyondan şüpheleniyorum rabbim sağlıklı sıhhatli başka evlatlar nasip etsinRabbim
bu güzel günlerde rabbim şafi ismi ile tüm sorunlarınızı gidersin... inşaAallh net bilgilere ulaşırsınız.. herşey istediğiniz gibi olur. Normalde bende de bişey belli değil ama anlatığım zaman dr a enfeksiyona yoruyorlar. Doğrusunu Allah bilir.
Amin rabbim sizin de gönlünüze göre versin benim rahmin üstün de ufak bir şişlik var bende enfeksiyondan şüpheleniyorum rabbim sağlıklı sıhhatli başka evlatlar nasip etsin
Bende kanama yoktu bir gün öncesi aşırı derece de halsizlik vardı gözümü açamıyordum sabahı suyum geldi evet doktor bunu göz önünde bulundurmalı beni yönlendirmeli ama önce kırkım çıksın sonrasın da sezaryen olmama rağmen fazla beklemeyi düşünmüyorum hemen olacağını da sanmıyorum zaten ben ilkten kolay hamile kaldım ama yumurta büyütücü hap ve çatlatma iğnesi kullandım ikinci de nasıl olur hiç bilmiyorum allah yaşayan herkese sabır versin bazen inanamıyorum yaşadıklarıma hersey o kadar ani oldu kiBende çok umutsuz üzüntülüydüm ilk olduğu zaman.. ama sonra Daha iyi hissetmeye başladım. İkinci defa hamile kalınca da aynı şey olcak değil ya diyorum. Alahın izniyle bizede tüm isteyenlerede nasip olur inşaAllah bu mübarek günlerde. Ama ben şöyle birşey diyeyim. Suyumun geldiği gece hafif ateşim vardı . Grip gibiydim sanki ve halsizdim. Üstüne üstlük 1 aya yakındır kanamam da oluyordu. Dr dediki enfeksiyon varmış gibi görünüyor. Bilemiyoruz tabi ama. Bende öyle düşünmeye başladım. Enfeksiyon olmasa belki bir gün kanamamda geçecekti bebeğin koruyucu kesesi yırtılmayacaktı şimdi bidaha gebe kalmadan önce vajinal kültür vermemi önerdi dr lar ? Sizde bunu yaptırabilirsiniz belki..Allahtan hayırlıso bakalım nasıl olacak. Ben bide zor hamile kalmıştım. Şu am ben ne hissettiğniiz biliyor ve sizi anlıyorum. Sabır diliyorum.
Bende kanama yoktu bir gün öncesi aşırı derece de halsizlik vardı gözümü açamıyordum sabahı suyum geldi evet doktor bunu göz önünde bulundurmalı beni yönlendirmeli ama önce kırkım çıksın sonrasın da sezaryen olmama rağmen fazla beklemeyi düşünmüyorum hemen olacağını da sanmıyorum zaten ben ilkten kolay hamile kaldım ama yumurta büyütücü hap ve çatlatma iğnesi kullandım ikinci de nasıl olur hiç bilmiyorum allah yaşayan herkese sabır versin bazen inanamıyorum yaşadıklarıma hersey o kadar ani oldu ki
Benim bebeğimi kaybedeli on gün oluyor kırkım çıksın sanırım olaylar da biraz dağılır inş kendiliğinden olur ama sanmıyorum kafam karışık bilmiyorum ki insanın kucağının boş kalması çok zor allah büyük zamanla geçecek taktir böyle rabbim sizin de yardımcınız olsunEvet çok haklısınız.çok iyi anlıyorum... ve biraz o gece benim durumumla benzerlik taşıyor... ben o gece halsizliğimi hiç bi dr a söylememiştim.. ne biliym işte grip olmuştum çünkü ve geçince iyileşecektim diye düşünmüştüm. Ben sonra bir dr a gittim bazı dr larada mail attım. Hepside bu belirtilere göre kanıtlanmasadaa enfeksiyon varlığından şüphe etti. Hepsi aynı şeyi söyledi.. enfeksiyonun bu denli önemli olabileceğini asla düşünmezdim... kültür testi çok önemliymiş bu konuda. İdrar tahlilinde çıkmıyormuş enfeksiyon kültür başka bişeymiş...
Şimdi bu bilgiler bize ışık olacak ve inşaAllah tedbirimizi ona göre alacağız.. biz tedbirleri aldıktan sonrada Allah kerimdir.. belki insan Allaha inanmasa takdir tevekkül etmek kavramlarını bilmese bu durumda çok isyancı olur. Ama devamlı şunu dedim kendime ben.. şer gördüğümüzde illaki bir hayır vardır. Bu günlerde geçecek inşaAllh seneye belki daha güzel haberlerle dolu olacağız.. bende şu virüs olayları azalsa gideceğim dr lara .. diş tedavisi ve enfeksiyonel ne varsa tahlil vereceğim sonra inşaAlah deneyeceğim. İnşaAlah bu kez kolay gebe kalırım. Kürtaj yada düşükten sonra daha hızlı gene kalınıyormuş yapılan araştırmalara göre. Rabbimden hayırlısı olsun.. ilk günler biraz daha vakur oluyo insan. Sonra ki günler hatta haftalar daha çok düşünüyosunuz keşke kalsaydı bebeğim diye.. ama sora kendi kendime hep “ hayırrr sakın bunu yapma bu en hayırlısıydı” dedim. Rabbim bu sabrımıza karşı yüzümüzü güldürür inşaAllah. Sizindeee özellikle. Dr çok beklemeye gerek olmadığını söylüyor. 2 kez adet ol dene demişti bana mesela. Benimde 40 ım daha bi kaç hafta önce çıkmıştı.. adet oldum gibide bişey oldu anlamadım. Şimdi daha düzenli adet olmayı bekliyorum ve dışarı rahat çıkabilmek öncesi tedbir almak istiyorum... bakalım nasıl olacak... siz bu durumda hastaneye gidebilcek misiniz virüsten dolayı yani... ben o yüzden evden çıkamadım hiç 1 aydan fazladır.
Birde işim kötüsü iki adet arası demiştiniz ya ben kendiliğinden adet olmuyorum ilaçla oluyorum söktürücü kullanıcam artık diğer ayda nasıl adet olurum bilmiyorumBenim bebeğimi kaybedeli on gün oluyor kırkım çıksın sanırım olaylar da biraz dağılır inş kendiliğinden olur ama sanmıyorum kafam karışık bilmiyorum ki insanın kucağının boş kalması çok zor allah büyük zamanla geçecek taktir böyle rabbim sizin de yardımcınız olsun
Birde işim kötüsü iki adet arası demiştiniz ya ben kendiliğinden adet olmuyorum ilaçla oluyorum söktürücü kullanıcam artık diğer ayda nasıl adet olurum bilmiyorum
Çok şükürÖncesinde inşaAllah doktora gidip gerekli kontrollerde olunca yine öyle adet olursunuz inşaAllh herşey yoluna girer. Bu güzel ramazan ayında dua edicem sizede.. teşekkür ederim bana iyi dileklerinizede. Hep şöyle diyorlar zaten hamile kalabilmişssin illa sağlıklı bir bebek doğar merak etme... Allaha bırakıyorum . İnşaAllah yüzümüzü güldürsün mevlam... ahirettte bizi bekleyen bir evladımız oldu.çok şükür..
Merabalar , simdi nasilsiniz tekrak hamile kaldiniz mi , bende 2 hafta once ayni nedenle dusuk yaptim , benimik 14 haftalikti ...Arkadaşlar malesef 17. Haftamda erken suyum geldi ve bebeğimi kaybettim...daha 1 hafta oldu. Benim bir kızım var ama birdaha hamile kalırsam bu durumun tekrarından fena halde korkuyorum.. enfeksiyona bağlıyorlar ama ben devamlı talil veriyordum birşey çıkmaı hiç. Dün doç. Dr.a gittim danışmak için...bana dediki kültür alıp bakmak gerekir idrar tahlilinden anlaşılmazmış enfeksiyon. İşte kısaca dediki gel bakalım herşeyine sonra sana gebe kal diyelim dedi. Ben tedbirimi alıp takdiri Allaha bırakırım yine inşaAllah
MerhabaArkadaşlar malesef 17. Haftamda erken suyum geldi ve bebeğimi kaybettim...daha 1 hafta oldu. Benim bir kızım var ama birdaha hamile kalırsam bu durumun tekrarından fena halde korkuyorum.. enfeksiyona bağlıyorlar ama ben devamlı talil veriyordum birşey çıkmaı hiç. Dün doç. Dr.a gittim danışmak için...bana dediki kültür alıp bakmak gerekir idrar tahlilinden anlaşılmazmış enfeksiyon. İşte kısaca dediki gel bakalım herşeyine sonra sana gebe kal diyelim dedi. Ben tedbirimi alıp takdiri Allaha bırakırım yine inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?