Amh 0.01 Erken Menopoz Teşhisi

Cvp verdiğiniz için çok tsk ederim başka Dr.a gitmeye çok korkuyorum ya aynı şeyleri söylerse ya her şey bitmiş derse arastirmaktan mahvoldum
Civanpercemi,hayit tohumu,aslan pencesi otları aldım demleyip içtiğim zaman 2 gün vajinada kuruluk yapıyor ama bıraktığım zaman öyle bir sorun yok
Tarlusal ile 1inde regl olmuştum ya ondan sonraki ayda kendiliğinden 1 inde olmuştum ama bu ay 1 inde 5 10 damla kan geldi bi daha gelmedi sanırım adetim kesildi ve gerçekten menopoza girdim psikolojim,hayallerim,umutlarım hepsi bitti
Dünyanın en kutsal duygusu olan annelik ve her duamda Allaha yalvardığım isteğimi Allah bana çok gördü veya layık gormedi
Yalnız değilsiniz 3 ay önce amh 00.5 adetlerim sonn6 aydır 30 güne çıktı ve ben mayıs ayında evlendim ve tüp bebeğe başladık İğne ve ilaç çare etmedi yumurta yok büyümüyor rahim duvarı da ince Belki ilaçlar yaptı Çünkü 2 nişanda 4 5 folikül vardı benim Ama evli olmadığımız için tüp başlanmadı Doğal deneyin dendi hamile kalamadım Benim de yaşım daha 42 ve menepoz başlıyor . Oysa ki ben yediğine içtiğine dikkat eden paketli gıda kullanmayan Her şeyin doğalını bitkiselini yemeye çalışan biriyim Gel gör ki şu an hiç yumurta yok Zaten hissediyorum ovulasyon zamanlarımda artık hiç kasıklarda sızlama göğüslerde hassasiyet olmuyor..En kötüsü evli olup eşinde sorun olmaması ve eşinin annesinin bebek isteğini söylemesi. Kendimi işe yaramaz hissediyorum Eşim de benim yüzümden çocuk sahibi olamıyor bir gün benden vaz geçer düşüncesi beni çok mutsuz ediyor Paikolojimi bu durum bozacak diye korkuyorum Şu macunu bende almayı düşünüyorum Umarım bir yerlerden şifamızı biz de buluruz

Back