• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken test

Merhaba arkadaşlar benimde aşırı vas dönmem oluyor adetime bir kac gun var size gebelik belirtisi olabilir mi

Hanımlar merhaba hamilelik belirtilerim çok fazlasıyla vardı akıntıya kadar adetime 5 günvar dün dayanamıyıp beta verdim 0.0 çıktı ama ben hala olduğunu düşünüyorum bugün erken test yaptım 3 farklı markanın birisi day’s doctor diğeri freey bir diğeri ar+lmed
İlk yaptığım days doctor pozitif verdi freyy negatif ar+lmed pozitif negatif olanı atmıştım ama pozitifleri yüklüyorum kafam karışık beta da yoktu ama 2 farklı markanın testi pozitif diyor küten bakar mısınız
Ya benimde testte silik çıktı ama beta verdim bugün 0.10 çıktı negatif acaba olma ihtimali var mı ya

Eklentiler

• IMG_4128.webp
    IMG_4128.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_4122.webp
    IMG_4122.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 22
Dün kan verdim bugün test yaptım
Kanda 0 ise idrarda çıkan yüm çizgiler yalancı çizgidir. Beta hcg idrarda tespit edilebildiğinde zaten kanda yükselmiş demektir. En azından kan verdiğiniz günden bir hafta sonra tekrar deneyin. Pozitif gördüğünüz testler bilhassa artımed çöpe atılan para gibi asla almanızı tavsiye etmem. Awox, predictor early, laboquick genelde güvenilir olan testler.

Back
X