• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Uyanma Üzerine

Benim ki büyük bir dert değil ama yine de pek rahatlayamadım.Şimdi benim haftaya saat sabah 6 civarı otobüse binmem gerekiyor,çünkü anca derse yetişebiliyorum yaşadığım muhitten dolayı.Uyku düzenim çok değişken,uykum çoğunlukla ağır geçmiş yıllarda 3 ayrı telefonun alarmı ile uyanıyordum.Beni kaldıracak kimse yok,zaten o kadar erken saatte kimseyi uyandıramam.Var mı bildiğiniz bir yöntem veya siz böyle bir durumda nasıl hazırlanıyorsunuz?Gece 10 gibi-11 gibi yatağa girince mümkün değil uyuyamıyorum,aklıma hep saçmasapan şeyler geliyor(alakasız şeyler en basitinden neden çayı şekerli içtim,onun yerine meyve yerdim gibi ) Ne yapmalı,3-4 günüm var uykumu düzenleyebilir miyim? Şimdiden çok teşekkür ederim :)
ay aynı ben bende yatağa girince hemen uykuya dalanlara hayranım. Ben bütün gün yaptıklarımı aklımdan geçiririm saçma sapan şeyler düşünürüm. Ama uyanma sıkıntım yoktur tek tıkla hemen ayağa dikilirim.

Back