Erken uyuyan ilgisiz eş

yaz ayindayiz, balkon falan var mi, oraya bir masa koysaniz, bir iki masa yunu atsaniz,
veya guzel bir atistirmalik menusu hazirlasaniz, gelip takilmaz mi.

Yani duzeniniz boyle oturmus anladigim, kisa surede bir degisim olmasa bile bu tarz seylerle duzeni degistirebilirsiniz diye dusunuyorum.

Cocuklari uyuturken ben de uyurum bazen, bu da dusunulmesi gereken bir faktor, ninni esliginde hele ki o saatte uyumaya alismis insan kendini tutamaz :rolleyes:
O sekilde olunca uyum sağlar. Ama havalar soğuk cıkamıyorız balkona dışarıya 😁

Komsularımızda sesler sohbetler devam ederken bizim evde sessizlik hakim. Aynı işi yapıyor komsular onlar yorulmuyor mu. Herkes oturuyor sohbet muhabbet bizde yok

Havalar soğuk mu neresi orası 😂

Uyanık olduğu zamanda sizinle muhabbet edip güzel vakit geçirmiyor anladığım kadarıyla eşiniz.
Erkenden de uyuyunca etkisiz eleman hükmünde.

Böyle şeylerin sözle, başka şeyler denemeyle düzeleceğini düşünmüyorum ben, bir gün birşey yaparsınız iki gün yaparsınız, eşinizin istemesi lazım onda öyle bir çaba yok.

Durumu kabullenip, çocuklar uyuduktan sonra keyif aldığınız şeyleri yapmaya çalışın.

Havalar soğuk mu neresi orası 😂

Uyanık olduğu zamanda sizinle muhabbet edip güzel vakit geçirmiyor anladığım kadarıyla eşiniz.
Erkenden de uyuyunca etkisiz eleman hükmünde.

Böyle şeylerin sözle, başka şeyler denemeyle düzeleceğini düşünmüyorum ben, bir gün birşey yaparsınız iki gün yaparsınız, eşinizin istemesi lazım onda öyle bir çaba yok.

Durumu kabullenip, çocuklar uyuduktan sonra keyif aldığınız şeyleri yapmaya çalışın.
Evet galiba bende öyle yapıyorum

Değişmiyor hafta içi haftasonuna. Gündüz uyusa bile erken 9 da uyur. Yada işe gitmese bile
yapısı demekki. gündüz aktivitelerinde de isteksiz mi? size karşı yaptığını sanmıyorum. gece gelip sarılıyorsa.. belki huyu budur. bir üyenin dediği gibi dizilere yada pc oyunlarına alıştırın. eğer maddi imkan varsa playstation alın. o zaman da gece iki oldu gel yat dersiniz :KK45:

yaz ayindayiz, balkon falan var mi, oraya bir masa koysaniz, bir iki masa yunu atsaniz,
veya guzel bir atistirmalik menusu hazirlasaniz, gelip takilmaz mi.

Yani duzeniniz boyle oturmus anladigim, kisa surede bir degisim olmasa bile bu tarz seylerle duzeni degistirebilirsiniz diye dusunuyorum.

Cocuklari uyuturken ben de uyurum bazen, bu da dusunulmesi gereken bir faktor, ninni esliginde hele ki o saatte uyumaya alismis insan kendini tutamaz :rolleyes:
Ben de bazen uyuyakalırım yaa aksam daha saat 9 iken. Pek tatlı geliyor insana. Tabii yarım saate uyanıp noluyo la diye ucarak çıkıyorum yataktan ;)

Cocuklar olunca öyle olmuyor işte.

Cocuklardan önce farklimiydi da? Degil. Hadi 1 cocuk yaptin, neden birden fazla çocuk?
Adam ile ortak noktaniz yok. Belli ki evlenmek için evlenmis. Evim, cocuklarim, ütümü çamasirimi yapan biri olsun demis.

Bu konuda yapilcak birsey yok. Sen mutsuz oldugun halde ve bunu belirttiginde, esin halen birsey yapmiyorsa, demek ki umursamiyor. Ya bu durumu kabullenip, mutsuz bir evlilige devam edersin. Tüm hayatini harcarsin. Yada bosanirsin.

Ben de bazen uyuyakalırım yaa aksam daha saat 9 iken. Pek tatlı geliyor insana. Tabii yarım saate uyanıp noluyo la diye ucarak çıkıyorum yataktan :KK66:

yok ben deli uyurum,ama sabahin 5inde de kalkarim o kadar erken yatarsam.

Burada es iyi uyuyor valla, insan sinir olur her gun her gun

yani ne bileyim bu donguyu kirmak icin bir seyler yapilabilir gorusundeyim ben.
Hani bir iki ay sizin eforunuzla uyku saatini degistirseniz, sonrasinda o da yeni duzende devam etmek isteyebilir diye dusunuyorum.

Atiyorum bir Turk dizisine baslasaniz, haftanin ayni gunu onu takip etseniz, o gune de ozel cay kahve fasli yapsaniz. zaten diziler 12 ye dogru bitiyor, reklam aralari da uzun, o surelerde biraz konusmaya zorlarsiniz falan.

Baska bir gunu misafir gunu yapsaniz, sirayla arkadaslarinizi davet etseniz.
Derken derken 40 gun adami erken yatirmazsaniz belki aliskanlik dongusunu kirabilirsiniz. Bir seyi 40 gun yaparsan onu aliskanlik edinirsin diyorlar ya, bence denenebilir.

yani ne bileyim bu donguyu kirmak icin bir seyler yapilabilir gorusundeyim ben.
Hani bir iki ay sizin eforunuzla uyku saatini degistirseniz, sonrasinda o da yeni duzende devam etmek isteyebilir diye dusunuyorum.

Atiyorum bir Turk dizisine baslasaniz, haftanin ayni gunu onu takip etseniz, o gune de ozel cay kahve fasli yapsaniz. zaten diziler 12 ye dogru bitiyor, reklam aralari da uzun, o surelerde biraz konusmaya zorlarsiniz falan.

Baska bir gunu misafir gunu yapsaniz, sirayla arkadaslarinizi davet etseniz.
Derken derken 40 gun adami erken yatirmazsaniz belki aliskanlik dongusunu kirabilirsiniz. Bir seyi 40 gun yaparsan onu aliskanlik edinirsin diyorlar ya, bence denenebilir.
Haklısınız deneyeceğim tesekkürler

Supradyn pharmaton gibi içinde ginseng olan biişiler içirin eşinize bence,benim eşim her akşam 8 de türk kahvesi içirtiyor mesela bana,yoksa çocuklarla beraber uyuyorum,uyuyunca da çok üzülüyorum hemen sabah oluyor hayatı kaçırmışım gibi geliyor,şimdi kafein bayağı dinç tutuyor beni. Zorla çay içirin şöyle katran gibi bol demli olanından 😂

Adam ekmek parası kazanıyor,bir de akşam rahatlamak için geldiği yuvasında birilerini zorla memnun etme çabasına sokulması biraz vijdansızca olmuyor mu? Her insanın yapısı farklı.. Ben eve gittiğimde dinlenmek istiyorum ve kapasitem başkasıyla ilgilenmeye yetmiyor.:( özeniyorum başka insanlara ama yok ben de o kapasite yok..Eşinde muhtemelen öyledir..Konu senle ilgili değil buna inanabilirsin,konu adamın yapısı. Her insan bir dğeil,kimisi işten çıkıp sağda solda fezer tozar gece geç yatar,kimisi de ben gibi eve gidip bayılayım ister..cidden yapı meslesi..

Eşiniz işinde stresli olduğu için depresyona girmiş olabilir mi. Çünkü ben çalışırken baya kafam kazan geliyordum ve mutsuzdum o yüzden uykuya düşmüştüm. Evdeki tek aktivitem uykuydu. Yani kısaca benim için kaçış, kurtuluştu. Bir konuşun isterseniz. Bilmediğiniz bir sorunu, sıkıntısı olabilir eşinizin 😔

Back
X