Erken uyuyan ilgisiz eş

Seni cok iyi anlıyorum canim çünkü benim Esim de oyle daha si benim Esim hep evde..haftaiçi haftasonu yaz kış. Evden çalışıyor
Bazen sesleniyorum ses yok bi daha sesleniyorum yok bakiyorum uyumus🤷‍♀️
Ama bu biraz mizaç isi bence. Benim esim tembel birisi. Üşengeç birisi. Yemek yer yatar. Kahvaltı eder yatar tv izlerken uyuyakalir..kac.kez bende senin gibi kaldırdım kanepeden odaya geçirdim.. Bir de trip.atıyordu neden üstümü örtmedin diye 🤷‍♀️🤷‍♀️ senin Esin de tembel mıDirr?
Boşanacak bi durum yok tabiki cok abartılı bisey bum ama onun harici sana zaman ayiriyorsa ne bileyim haftada 1 ailecek yemeğe cikiyorsaniz veya sen ay hadi sıkıldım şöyle bir film izleyelim dedigin de peki diyorsa yani seninle de paylaşımı varsa cok takılma bence 😊 insan yalnız kalıyor evet seni anlıyorum.ama sende kendine gore biseyler yap.

Benım esım oyleydı nısanlıyken 8 30 da yatardı herkes gece sevgılısıyle konusur msjlasır ben mal mal otururdum evlenınce yapmaz dedım yıne oyleydı sabah 5 te ıse gıdıyordu. Trıp yaptım anlamadı sonra kavga sırasında ıcımde ne vatsa doktum soyledım sımdı yapmıyor yatacagı zman beklıyor benı benden uyku sınyalı almazsa hadı yatalım dıyor benım ısım varsa yada bısey ızlıyorsam beklıyor benı almadan gıtmıyor. Hanı herkeste etkılı oluyormu bılmıyorum ama ben esıme bı hatasıyla ılgılı kavga edıp 3 gun kusuyorum bıda o hatayı yapmıyor.

Merhaba hanımlar. Eşim cokta yorucu olmayan bir işte çalışıyor hani desem ki kazma kürek sallıyor da vücudu yoruluyor öylede değil. Beyni yoruluyor desem hadi bir nebze. Aileside aksam 8 dedin mi uyurlar herhalde onlardan gördüğünü yapıyor. Yıllardır aynısı işten gelir yemek yenir çay bile içmez uykum kaçar diye ve kanepede uyur. Bende eskiden bunu dile getirip sorun yapıyordum giderkende uyandırırdım birlikte gidip uyurduk. Salonda kanepede uyumasına kızdığım halde hala uyuyor bile bile. Bende uzun süredir kaldırmadan gidip yatıyorum Orda uyuyorsa Orda yatsın o zaman diye. Gece uyanıp kalkıp geliyor sarılıyor. Yalnızken hep böyle yapıyor ama evde biri olsun yada bir yere gidelim hiç uykusu gelmiyor oturabilir geceye kadar. Benle sohbeti yok. Zaten tüm sohbetini telefonda iş görüşmeleri yaparak tüketir. Bana sıra gelmez. Böyle eşi olan var mı. Sizin bu konuda çözümleriniz oldu mu. Birbirinizin hoşlandığı konuları acın demeyin olmuyor sohbet havası yaratamıyoruz
Benim kocami anlatmissin 😂😂 uyku sorununu cozdum gec uyumasini basarsamda sohbeti muhabbeti hala yok ne yazikki yalniz yasiyorum resmen hatta evde yalniz yasasam neyse insanlarin yanindada sohbete muhabbete katilmaz her daim yalnizim yani.Boyle olunca da evlilik evlilik gibi olmuyor icimde hayata dair hicbir kipirti yok resmen.Cocuk yapiyim diyorum oda tutmuyo maalesef.Boyle yasayip gitcez iste bos bos...

Benim kocami anlatmissin 😂😂 uyku sorununu cozdum gec uyumasini basarsamda sohbeti muhabbeti hala yok ne yazikki yalniz yasiyorum resmen hatta evde yalniz yasasam neyse insanlarin yanindada sohbete muhabbete katilmaz her daim yalnizim yani.Boyle olunca da evlilik evlilik gibi olmuyor icimde hayata dair hicbir kipirti yok resmen.Cocuk yapiyim diyorum oda tutmuyo maalesef.Boyle yasayip gitcez iste bos bos...
Evlenmeden öncede böylemiydi ?

Merhaba hanımlar. Eşim cokta yorucu olmayan bir işte çalışıyor hani desem ki kazma kürek sallıyor da vücudu yoruluyor öylede değil. Beyni yoruluyor desem hadi bir nebze. Aileside aksam 8 dedin mi uyurlar herhalde onlardan gördüğünü yapıyor. Yıllardır aynısı işten gelir yemek yenir çay bile içmez uykum kaçar diye ve kanepede uyur. Bende eskiden bunu dile getirip sorun yapıyordum giderkende uyandırırdım birlikte gidip uyurduk. Salonda kanepede uyumasına kızdığım halde hala uyuyor bile bile. Bende uzun süredir kaldırmadan gidip yatıyorum Orda uyuyorsa Orda yatsın o zaman diye. Gece uyanıp kalkıp geliyor sarılıyor. Yalnızken hep böyle yapıyor ama evde biri olsun yada bir yere gidelim hiç uykusu gelmiyor oturabilir geceye kadar. Benle sohbeti yok. Zaten tüm sohbetini telefonda iş görüşmeleri yaparak tüketir. Bana sıra gelmez. Böyle eşi olan var mı. Sizin bu konuda çözümleriniz oldu mu. Birbirinizin hoşlandığı konuları acın demeyin olmuyor sohbet havası yaratamıyoruz
Siz çalışıyor musunuz? Tüm gün evdeyseniz, akşam adam gelip küt uyuyorsa büyük hayal kırıklığı gerçekten. Çay içince uykusu kaçıyorsa çay içirin 😄 ya da yemekten sonra hemen yürüyüşe çıkalım deyin. Bir yerde çay kahve için dışarıda. Ya da eve netflix alın. Black mirrora bir başlayın uyku falan kalmaz bence 😄

Hafra sonlari da oyle imis adam. Ama birilerine gittiginde cin kesiliyormus. Demek ki uzgunum ama esiniz sizinle vakit gecirmek istemiyor. Uyku, yorgunluk bahane. Hani desem ki vitamin ekdikligi, o, bu... ama baskasina ziyarete gittiginizde gayet de gece saatlerine kadar kalabiliyormus.
Isterseniz bir de siz erken yatmayi deneyin. Uykunuz gelmis gibi yatin. Bakalim o zaman o kalkip tv izleyecek mi?

Evlenmeden öncede böylemiydi ?
Boyleydi muhtemelen.Annesi ve babasinin mutlu bi evliligi yok surekli kavga gurultu o yuzden evlilik bilincaltinda guzel bir eylem olarak kalmamis bence beni ne kadar cok sevdigini biliyorum ama bazende bu sevginin kendisini dusundugu icin benimle mutlu oldugu icin oldugunu dusunuyorum cunku sebepsiz yere sevmek duygularin icine sigmamasidir.Ben o sevgiyi hissedemiyorum sadece biliyorum.Diger bir etkende onceden olan iliskilerim cok sevilmeyi bilen biri olarak belkide evlilikteki monotonluk bunu gerektiriyor.Uzerine uzun uzun tezler yazilmasi gereken bir konu 😂😂

Benim esim yemegi yedikten sonra yaz kiş darketmez daha guneş batnadan uyumaya başlıyordu. 18 30 19 00 civarı... Basta yorukuyor adam ne yapsin dedim. Sonradan farkettim ki yatmak icin iceri gidiyor ama saatlerce cep telefonu ile mesgul oluyor. Benle muhabbet etmek veraver vakit gecirmek yerine yataginda cep telefonu elinde o sekilde vakit geçiriyor orada uyuyup kaliyormuş. Sonra ben 12 00 ginjnyatinca da kalkip sabaha kadar yine cep teliyle mesgul oluyordu. Ilk zamanlar cok aliniyordum ben yatarken durtuyordum ben yatiyorum kalkabilirsin artik diye... sonra sabahlara kadar kadinlarla konuştuğunu öğrendim . Daha dogrusu yakaladım.

Ya siz öyle yazınca benim bile canım acıdı okuyunca niye vakit ayırmak istemez ki evli bir erkek karısına ? Umarım o yüzden değildir.
Gerçekler acıdır ben böyle düşünüyorum bazen ben konuşurken eşim duymazdan gelir söylediğimde duymadım der sırf ben susayim diye mesela bu bir ornek

Eşiniz de narkolepsi hastalığı olabilir. Uykuda geçirdiği süre bir yetişkin için fazla. Teşhisi ancak uyku laboratuvarı olan bir sağlık kurulusundaki nörolog koyabilir.

Babam da aynı böyle. Ek işlere bile gidiyor 60 yaşında olmasına rağmen. Ama ben kendimi bildim bileli misafir falan gelmeyecekse annemle iletişimi olmaz televizyon izleyerek uyur. Değişir mi derseniz değişmiyor.

Bir de erkekler gün içinde bizden daha az kelime kullanma ihtiyacındadırlar. O o kapasitesini başkalarıyla kullandıysa size enerjisi kalmaz. Biz de tam tersi onlarınkinden çok fazla, ortalama günlük 7 bine - 20 bin gibi 13 binlik bir farktan bahsediyoruz.

Yine de asıl sorun paylaşımınızın olmaması.

Bence bir tahlil yaptırın.Benim eşim de çok uyurdu meğersem d vitamini yerlerdeymiş çok halsizlik oluyormuş.Önlemini aldık,vitamin kullandı uyuklamaları bitti

Back
X