erken yapılan gebelik testi

hacerbayrammm

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2017
29
17
8
30
Kızlar bu ay korunmadım ve küçük bir beklentim var. Adetime 1 gün var ama meraktan da ölüyorum bişey var mı diye. Yarın test yapsam sonuç verir mi sizce?

Son düzenleme:
çok merak ediyorsanız erken gebelik testi yapabilirsiniz ama adetiniz geçtikten sonra yapsanız daha iyi

Evet telefonuma adet takvimi uygulaması indirmiştim günüm geldiyse oluyordum ama bu ay bulantım var bel ağrısı baş ağrısı gibi belirtiler olduğu için şüphelendim kendimden...

Kızlar bu ay korunmadım ve küçük bir beklentim var. Adetime 1 gün var ama meraktan da ölüyorum bişey var mı diye. Yarın test yapsam sonuç verir mi sizce?
çoğu arkadasım adetten 1 hafta önce 4 gün önce öğrendi senin adet tarihin yarınmış yap testini çıkar her ne varsa.

Ay maşallah cnm sağlıkla kucagına al inşallah. Ben de belirtiler var ama test yapıyorum cıkmıyo ve adetime 7 gün var. Not:kızımda da adetime 10 gün kala öğrendim

Ay maşallah cnm sağlıkla kucagına al inşallah. Ben de belirtiler var ama test yapıyorum cıkmıyo ve adetime 7 gün var. Not:kızımda da adetime 10 gün kala öğrendim
Canım, ben kızımda adetim 4 gün geçtikten sonra test yaptığımda öğrendim. Bunda da 1 gün geçtikten sonra öğrenmiş oldum. Hiç adetten önce denemedim. Erken gebelik testleri de var onlardan da yapabilirsin. Ya da en güvenlisi kan testi yaptırıp işini garantiye alabilirsin. Bu benden sana küçük bi tavsiye...

Back
X