Erken yapılan gebelik testinde silik çizgi

eylul3261

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2021
28
10
3
28
arkadaşlar 2 yıl önce sağlıksız bi gebelik geçirdim ve kürtaj oldum şu anda da son adet tarihimin üzerinden 23 gün geçti beklenen adet tarihime 6 7 gün var testte bu şekilde silik çizgi çıktı yine sağlıksız birşeyler yaşamaktan korkuyorum. Benim gibi erken dönemde test yapan ve silik sonuç gören var mı acaba

Bence kan ver ve takip et. Anca o zaman anlayabiliriz canım. İnşallah bebeğin seninledir

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler. Benim adet geçtikten 2 gün sonra böyle silik çıkmıştı. Sizinki daha adet olmanıza bir hafta varmış. Bence testiniz gayet iyi.

Arkadaşlar, benimde adetime şuan 6 gün var, cok zor yaa sabredemiyorum :) 6 gun erken gosteren erken gebelik testinden kullanan varmi, silik falan varsa oda işimi görür : ))) alakasi varmi bilmiyorum ama 4 5 gun once afedersiniz cok az beyaz akınti geldi, şuan sırtım çok agriyor.. Başkada göğüstur kasiktir buralarda hicbir belirti yok.. Tahmini olarakta yumurtlama gününün üstünden 9 gün geçti. Şu an'a kadar 6 gun onceden pek ogrenen gormedim, ne diye satiliyor bu testler yaa : )))

predictor early ile 5 gün kala bende zor görünen ince bi cizgi çıkmıştı .. 4 gün kala da biraz daha görünen silik çıkmıştı.. :)

erkenden kesin bir net çizgi için adete 3 kala yap test varsa vardır yoksa allah kerim cnm inş.çıkar

erkenden kesin bir net çizgi için adete 3 kala yap test varsa vardır yoksa allah kerim cnm inş.çıkar
Dayanamadim dün yaptim canim zaten silik bile yok, dogru soyluyorsun, bakalim Allah kerim, insaAllah canim, seninde bi beklentin varsa Allah gönlüne gore versin inşaAllah :)

predictor early ile 5 gün kala bende zor görünen ince bi cizgi çıkmıştı .. 4 gün kala da biraz daha görünen silik çıkmıştı.. :)
Ooh ne guzel :) Allah saglicakla buyutmeyi nasip etsin inşaAlah :) Bende 6 gün kala yani dün yaptim canim ama en ufak bisey yoktu, 3 5 gun bekleyim cikar zatem ak koyun kara koyun :))

Canım hayırlı olsun bence var gibi gözüküyor benim 2 gün önce böyle çıkmıştı bence birkaç güne kadar tekrarla testi

Sağol Varmış canım 4+6 dayım şu an keseyi görmedik daha erken kese için onun dışında kanda doğruladık
Evet canım ben 6+4 iken kese gördüm Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucakla inşallah

Dayanamadim dün yaptim canim zaten silik bile yok, dogru soyluyorsun, bakalim Allah kerim, insaAllah canim, seninde bi beklentin varsa Allah gönlüne gore versin inşaAllah :)
amin saol cnm son 8 gün bata şafak sayıyorum

Ben aldım o testten ve öyle öğrendim gayet ikiside koyuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…