- 6 Haziran 2022
- 30
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi borazan esr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah yaaVar gibi duruyor![]()
Geçersiz de olma ihtimali var mı acaba ?Var gibi duruyor![]()
Adetiniz gecti mi?İnşAllah yaa
Yok hayır gecikmedi yaklaşık 8-10 gün var hatta ama bende kasık ağrısı falan oldu bide bi iki gün önce iç çanaşırımda çok az bi leke gbi bi şey gördüm ama çok çok az şüphelenip yaptımAdetiniz gecti mi?
Var gibi
Gittikçe bu şekilde belirginleşiyor sanki
Bu çok daha net belli. Tebrik ederim.
Ay ne zor şeyler ya sabır sınıyor gbi
ay inşAllah teşekkür ederim ama testte yazılan bekleme süresini geçince çıktı ya bu süphelendiriyor beniBu çok daha net belli. Tebrik ederim.
Oo daha cok var o yuzden boyle silik cikmasi normal genelde ilk 5 dakika icinde çıkıyor ama cok erkense boyle sonradan da cikabiliyor. Bence her gun idrar testini tekrarlayin iyice koyulasinca kan verirsiniz.Yok hayır gecikmedi yaklaşık 8-10 gün var hatta ama bende kasık ağrısı falan oldu bide bi iki gün önce iç çanaşırımda çok az bi leke gbi bi şey gördüm ama çok çok az şüphelenip yaptım
Öyle yapayım o zmn çok teşekkür ederimOo daha cok var o yuzden boyle silik cikmasi normal genelde ilk 5 dakika icinde çıkıyor ama cok erkense boyle sonradan da cikabiliyor. Bence her gun idrar testini tekrarlayin iyice koyulasinca kan verirsiniz.
Bir kaç gün sonra yine yapin kesinlestirin
Ben hiç çekmemiştim ama bu ay yumurtlama gününden önce çekmiştim hala da oluyo ve testim böyle çıktıKızlar yumurtlma sonrası kasık ağrısı çeken var mı?
Negatif olunca hiç çıkmıyor beklesedeAy ne zor şeyler ya sabır sınıyor gbi
ay inşAllah teşekkür ederim ama testte yazılan bekleme süresini geçince çıktı ya bu süphelendiriyor beni