- 6 Haziran 2022
- 30
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi borazan esr
İnşAllah hamileyimdir ya ben orucun ortasında kimyasal gebelik geçirdim 14 ünde düşük yaptm bu ay belki olur diye baya ümitliyimBu sekildi 26
Bu da normal keset testim çok silikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah hamileyimdir ya ben orucun ortasında kimyasal gebelik geçirdim 14 ünde düşük yaptm bu ay belki olur diye baya ümitliyimBu sekildi 26
Bu da normal keset testim çok silikti
Seninki gibiydi silik bekledikce böyle olduAa sizinde bnm gbi silik çıkmış dimi
İns olur rabbim gönlünüze göre versin kaset test varsa yapın derim bunda böyleyse varsa kasette cikarİnşAllah hamileyimdir ya ben orucun ortasında kimyasal gebelik geçirdim 14 ünde düşük yaptm bu ay belki olur diye baya ümitliyim
Kaset test yok şuan da bir kaç gün daha geçsin onu da yapayım nasipse orda da çıkar sağlıklı bir gebelik olurİns olur rabbim gönlünüze göre versin kaset test varsa yapın derim bunda böyleyse varsa kasette cikar
Allah razı olsun ecmain inşAllah herkese hayırlısı ile nasip olsun inşAllahİns olur rabbim gönlünüze göre versin kaset test varsa yapın derim bunda böyleyse varsa kasette cikar
İnsallah cnm güzel haberini bekliyorz haber ver banadaKaset test yok şuan da bir kaç gün daha geçsin onu da yapayım nasipse orda da çıkar sağlıklı bir gebelik olur
Amin cnmAllah razı olsun ecmain inşAllah herkese hayırlısı ile nasip olsun inşAllah
Tamamİnsallah cnm güzel haberini bekliyorz haber ver banada
Kan verdim negatif çıktıİnsallah cnm güzel haberini bekliyorz haber ver banada
Hadi ya kaç çıktı degerinizKan verdim negatif çıktı![]()
2.5 tan küçük yazıyoduHadi ya kaç çıktı degeriniz
Bu ters markasında sorun var. Bende de pozitif verdi ama gebelik olmadı adet oldum. Yanıltıyor bu bilginize
Hadi yaBu ters markasında sorun var. Bende de pozitif verdi ama gebelik olmadı adet oldum. Yanıltıyor bu bilginize
0.100 değil belki yükselir2.5 tan küçük yazıyodu
Bilmiyorum ki tamamen şüphe düştü içime neden o zmn bu testlerden iki tane yaptım iki gün üst üste her ikisinde de silik çıktı ikincisi ve şuan tamamen çizgiler aynı renk ve kalınlığa gelmiş0.100 değil belki yükselir
Bekle bakalım tekrar adetin geçince yap tekrar bi test daha nasıl cikackBilmiyorum ki tamamen şüphe düştü içime neden o zmn bu testlerden iki tane yaptım iki gün üst üste her ikisinde de silik çıktı ikincisi ve şuan tamamen çizgiler aynı renk ve kalınlığa gelmiş