10 gün önce yazmışsın canım varmı hala belirtinHerkese merhaba, 5 aydır çocuk istiyoruz. Bu ay reglim 8 gün sürdü ve son hali sadece kahverengi akıntı şeklindeydi 9. Gün yumurtlama belirtisi gördüm ve değerlendirmeye başladım üzerinden 13 gün geçti aşırı kasık ağrım ve uykum var. Psikolojik olabilir tabi bilemiyorum ama bu şekilde erken yumurtlama gören var mı ?
Merhaba hamilemisinizHerkese merhaba, 5 aydır çocuk istiyoruz. Bu ay reglim 8 gün sürdü ve son hali sadece kahverengi akıntı şeklindeydi 9. Gün yumurtlama belirtisi gördüm ve değerlendirmeye başladım üzerinden 13 gün geçti aşırı kasık ağrım ve uykum var. Psikolojik olabilir tabi bilemiyorum ama bu şekilde erken yumurtlama gören var mı ?
Merhaba, maalesef değilim fakat doktorun dediğine göre kimyasal gebelik geçirmiş olabilirmişim, denemeye devam :)Merhaba hamilemisiniz
Merhaba, sanırım kimyasalmış denemeye devam ediyorum :) geç gördüm kusura bakmayın10 gün önce yazmışsın canım varmı hala belirtin
EstağfurullahMerhaba, sanırım kimyasalmış denemeye devam ediyorum :) geç gördüm kusura bakmayın
İnşallah güzel haberlerinizi alırızEstağfurullahİnşallah hamile kalırsınız benimde geçen ay kimyasal gebelik oldu. Bu ay da belirtilerim var yarın adet günüm olmassam test yapmayı düşünüyorum. Sizin bata ne kadr var belirtileriniz var mı
İnşallah inşallahYa hadi inşalllahhhallah hayırlısıyla hamile olmayı nasip etsin bize inşallah
Canım benim 2 gün önce yani cumartesi pazar akşamına kadar sağ kasığımda ara ara ağrılar oldu. Akıntım var ama soluk sarı gibi inş enfeksiyon değildir. Bide bel ağrım var bi kaç gündür. Bugünde hafif baş ağrım var. Göğüslerimde şişti ama bunlar adet belirtiside olabiliyor. O yüzden çok umutlu değilim yaİnşallah inşallahsizin ne gibi belirtiniz var nasıl hissediyorsunuz
Aynı belirtiler olması çok zor gerçekten insan ayırt edemiyor , çok yakın bir arkadaşım reglisine daha 10 gün varken hissetmişti göğüslerinden ağrı gibi değil gerilme demişti doğru da çıktı şimdi 8 haftalık hamile. Allah bize de nasip etsinCanım benim 2 gün önce yani cumartesi pazar akşamına kadar sağ kasığımda ara ara ağrılar oldu. Akıntım var ama soluk sarı gibi inş enfeksiyon değildir. Bide bel ağrım var bi kaç gündür. Bugünde hafif baş ağrım var. Göğüslerimde şişti ama bunlar adet belirtiside olabiliyor. O yüzden çok umutlu değilim ya
Evet adet belirtisiyle gebelik hemen hemen aynı gerçektenAynı belirtiler olması çok zor gerçekten insan ayırt edemiyor , çok yakın bir arkadaşım reglisine daha 10 gün varken hissetmişti göğüslerinden ağrı gibi değil gerilme demişti doğru da çıktı şimdi 8 haftalık hamile. Allah bize de nasip etsin
Allah bağışlasın kızınızıEvet adet belirtisiyle gebelik hemen hemen aynı gerçektenSadece tek fark adet gecikmesi ve yerleşme kanaması oda herkeste olmuyo işte benim 5 yaşında kızım var ilk gebeliğimde 5. Haftada test yaptığımda öğrenmiştim hiç belirti falan yaşamadım sadece çok uyukluyodum onuda yorgunluğa bağlıyodum öğretmen olduğum için işimde yorucu çünkü. Şimdi de belirti arıyoruz:)) inş hamileyizdir ya
Ben hasta oldum cnmAllah bağışlasın kızınızıbenim olursa ilk olacak inşallah masa başı çalışıyorum bende o yüzden sanıyorum ki kaşık ağrım bel ağrım var anlamıyorum farkı
Yaa bir dahaki aylara artık canım olsun canımız sağolsunBen hasta oldum cnmAma sen inş hamile olursun bu ay bekliyorum haberinii
Geçmiş olsun canım inş geçer hemenYaa bir dahaki aylara artık canım olsun canımız sağolsunben sanmıyorum bu ay mantar ve enfeksiyon yüzünden fitil kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?