Fazla erken benim ki sanırım bilmiyorum ki eşimde de sıkıntı var ondan da olmuyo ama doktor bana da erken yumurtluyorsun dediErken yumurtlama iyi birşey degilmi ki
Erken olup bircok hamile varFazla erken benim ki sanırım bilmiyorum ki eşimde de sıkıntı var ondan da olmuyo ama doktor bana da erken yumurtluyorsun dedi
Orası öyle aynen .bu gittiğim 4. Doktor miyomum varmış ama küçük gebeliğe engel değil ama geç kalmamak lazım büyüyebilir dedi.bundan önce ki doktorlar tertemiz bi sıkıntı yok dedi daha 2 ay olmadı başka doktora görüneli bunaldım artıkErken olup bircok hamile var
Geç yumurtlayıp da hamile kalanda var ki
Duznel olup hamile kalamayanda var
hepimiz yaşıyoruz sikinti rabbim yardim etsinOrası öyle aynen .bu gittiğim 4. Doktor miyomum varmış ama küçük gebeliğe engel değil ama geç kalmamak lazım büyüyebilir dedi.bundan önce ki doktorlar tertemiz bi sıkıntı yok dedi daha 2 ay olmadı başka doktora görüneli bunaldım artık
Amin hepimizehepimiz yaşıyoruz sikinti rabbim yardim etsin
Canım adetin kaç gün sürüyor... ben bazen onuncu gün yumurtluyorum... erken di mi benimki deiyi akşamlar kızlar. Ben 9. Gün yumurtluyorum bugün adetin 2. Günü doktora gittim bazı yumurtlarım büyümeye başlamış bile doktor dedi ki daha rahim duvarı kalınlaşmadan yumurtluyorsun bu yüzden de gebelik zorlaşıyor .yumurtalarımı yavaşlatmak için ilaç verdi benim gibi erken yumurtlayıp da hamile kalan var mu
Canım birde ağrın felan oluyor mu? Adetken yumurta büyür müiyi akşamlar kızlar. Ben 9. Gün yumurtluyorum bugün adetin 2. Günü doktora gittim bazı yumurtlarım büyümeye başlamış bile doktor dedi ki daha rahim duvarı kalınlaşmadan yumurtluyorsun bu yüzden de gebelik zorlaşıyor .yumurtalarımı yavaşlatmak için ilaç verdi benim gibi erken yumurtlayıp da hamile kalan var mu
Agrım oluyor ama aşırı değil canımCanım birde ağrın felan oluyor mu? Adetken yumurta büyür mü
Evet ben de aynı o şekil fakat çok ağrım oluyor26 günde 1 oluyorum 6 gün sürüyor . Hamile kalamazsın demedi zaten de ondan olabilir o da etkiler gibi konuştu
Ağrı kesici kesin alıyorum ama siz alıyor musunuzEvet ben de aynı o şekil fakat çok ağrım oluyor
Evet muhakkak. Siz yumurtlama ve regl ikisinde de içiyor musunuz ağrı kesiciAğrı kesici kesin alıyorum ama siz alıyor musunuz
Regl de içiyorumEvet muhakkak. Siz yumurtlama ve regl ikisinde de içiyor musunuz ağrı kesici
Siz kaç ayda hamile kaldınız peki başka bi sorun var mıydı10. Gün yumurtlayıp hamile kaldım. İlk defa böyle şeyler söyleyen doktor duydum-okudum. Rahim duvarı zaten regle yakın kalınlaşır. Beynim error şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?