- 29 Şubat 2020
- 364
- 425
- 103
- Konu Sahibi Mavigokyuzu6
-
Ben normal zamanda gelir diye düşünüyorum.Merhabalar. Bu ay adetimin 9. Günü yumurtlama görmüştüm. Aynı gün de çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün adetin 26. Günü. Benim merak ettiğim yumurtlama erken olunca adet de erken mi sökülür acaba? İnternette okuduğum eğer gebelik yoksa yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunduğu ama ne derece doğru bilmiyorum.
Çatlama iğnesi sonrası en geç 18.gün adet gelir doktorum dediğine göre erken iğne vurulması yumurta çatlaması tabiki adeti de öne alırMerhabalar. Bu ay adetimin 9. Günü yumurtlama görmüştüm. Aynı gün de çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün adetin 26. Günü. Benim merak ettiğim yumurtlama erken olunca adet de erken mi sökülür acaba? İnternette okuduğum eğer gebelik yoksa yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunduğu ama ne derece doğru bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim eğer böyleyse iğnenin vurulduğu günü de sayarsak bugun 18. Günüm oluyor. Yarın da olmazsam belki de umut vardırÇatlama iğnesi sonrası en geç 18.gün adet gelir doktorum dediğine göre erken iğne vurulması yumurta çatlaması tabiki adeti de öne alır
Hiç test yapmadın mıÇok teşekkür ederim eğer böyleyse iğnenin vurulduğu günü de sayarsak bugun 18. Günüm oluyor. Yarın da olmazsam belki de umut vardır
Hayır yapamadım.Hiç test yapmadın mı
Artık yap kız adette gelmemişHayır yapamadım.Aylardır aldığım negatif sonuçlar test yapmaya korkutuyor. Bu ay ilk kez catlatma iğnesi denedim. Bu kez adeti beklemeyi tercih ettim
Adetin diğer bi gelmeme sebebi de kist oluyor iğneden sonra çatlamyan yumurta olursa kistleşiyor yine korkutmak gibi olmasındaHayır yapamadım.Aylardır aldığım negatif sonuçlar test yapmaya korkutuyor. Bu ay ilk kez catlatma iğnesi denedim. Bu kez adeti beklemeyi tercih ettim
Normalde en geç pazartesi adet olmam gerekiyor. Hiç gecikmedi bugüne kadar ama olmazsam salı gunu kan vereyimArtık yap kız adette gelmemiş
Hadi hadi yap bi test elinde varsa ovulasyon testide olur koyuluk varsa oradadır bebişNormalde en geç pazartesi adet olmam gerekiyor. Hiç gecikmedi bugüne kadar ama olmazsam salı gunu kan vereyim5 gündür kasik ağrısı var ben adet gelecek diye düşünüyorum ama bakalım. Tek yumurtam vardı umarım kist oluşmamıştır
Gebelik testi kalmamış ama ovulasyon yaptım negatif çıktı. Büyük ihtimalle bu ay da yokHadi hadi yap bi test elinde varsa ovulasyon testide olur koyuluk varsa oradadır bebişinşa vardır içime var gibi geliyor inşallah
Negatif derken nasıl negatif at bakalım hem suyu çok içmiş olabilirsin idrara geçmemiş olabilirGebelik testi kalmamış ama ovulasyon yaptım negatif çıktı. Büyük ihtimalle bu ay da yok
Negatif derken nasıl negatif at bakalım hem suyu çok içmiş olabilirsin idrara geçmemiş olabilir
Olsun belli olmaz moralini bozma pazartesi kan verirsinEki Görüntüle 2860015 Bu çıktı ama adete yakın silik de olsa ikinci çizgi oluyor. 2 saattir sıvı almıyorum. Gerçi ovulasyon testi negatif çıkıp gebe olanları da duydum ama bu aydan umutlu değilim malesef
İnşallah canım bakalimOlsun belli olmaz moralini bozma pazartesi kan verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?