Erken

ayselyasr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
30
8
1
25
Kızlar sanki silik 2. Çizgi var adetime 7 gün var ama şüphe üzerine yaptım ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• 1000020307.webp
    1000020307.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 62
  • 1000020311.webp
    1000020311.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 52
Şuan muhtelemen düşük çıkar takip süreci canınızı sıkabilir ben 4. 5 gün idrar testi ile takip edip adete 3 4 gün kala kan vermiştim isterseniz pazartesiyi bekleyin hem değeriniz yüksek çıkar keseye de az zama kalmış olur ❤️

Şuan muhtelemen düşük çıkar takip süreci canınızı sıkabilir ben 4. 5 gün idrar testi ile takip edip adete 3 4 gün kala kan vermiştim isterseniz pazartesiyi bekleyin hem değeriniz yüksek çıkar keseye de az zama kalmış olur ❤️
Ya tamam çok teşekkür ederim 🥹

Kızlar sanki silik 2. Çizgi var adetime 7 gün var ama şüphe üzerine yaptım ne düşünüyorsunuz
umarım artımed gıbıı yalancı pozıtf veren bı test degıldır. ama barız gorunuyor belkı erken dollenme olmustur. 3 gun sonra test yaptında net cızgı ckarsa kan ver bence o zaman

Merhaba artımed den sonra kan testi yaptınız mı? Sonuç ne oldu, benimde artı med çok silik çıktı.
Merhaba ben 2 artımed yaptım silik çıktı bir tane kaset test yaptım negatif çıktı henüz kan testi yapmadım 2 gün var adete eğer gecikme olursa düşünüyorum

Back
X