Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi versem çıkar mı acabaEvet belli oluyor benimde ilk böyle çıkmıştı adete 10 gün vardı
Ya tamam çok teşekkür ederimŞuan muhtelemen düşük çıkar takip süreci canınızı sıkabilir ben 4. 5 gün idrar testi ile takip edip adete 3 4 gün kala kan vermiştim isterseniz pazartesiyi bekleyin hem değeriniz yüksek çıkar keseye de az zama kalmış olur![]()
İnşallah hayırlı güzel haberler alırsınızYa tamam çok teşekkür ederim![]()
Baya net belli canımKızlar sanki silik 2. Çizgi var adetime 7 gün var ama şüphe üzerine yaptım ne düşünüyorsunuz
umarım artımed gıbıı yalancı pozıtf veren bı test degıldır. ama barız gorunuyor belkı erken dollenme olmustur. 3 gun sonra test yaptında net cızgı ckarsa kan ver bence o zamanKızlar sanki silik 2. Çizgi var adetime 7 gün var ama şüphe üzerine yaptım ne düşünüyorsunuz
Artımedumarım artımed gıbıı yalancı pozıtf veren bı test degıldır. ama barız gorunuyor belkı erken dollenme olmustur. 3 gun sonra test yaptında net cızgı ckarsa kan ver bence o zaman
İnşallah hayırlı güzel haberler alırsınız![]()
Merhaba artımed den sonra kan testi yaptınız mı? Sonuç ne oldu, benimde artı med çok silik çıktı.Artımed![]()
Merhaba ben 2 artımed yaptım silik çıktı bir tane kaset test yaptım negatif çıktı henüz kan testi yapmadım 2 gün var adete eğer gecikme olursa düşünüyorumMerhaba artımed den sonra kan testi yaptınız mı? Sonuç ne oldu, benimde artı med çok silik çıktı.