• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkenden yatip saatlerce uyuyan sevgili?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Sevgilim özellikle karantina geldiğinden beri pek dışarıya çıkmıyo ve yaklaşık 2 aydır saat akşam 9 da uyuyo sabahda 10 gibi fln kalkıyo bazen şüpeleniyorum bu kadar saat uyumurmu diye geçen uyuyorum diyip dizi izlediğini kaçırdı bi kere ağzından mesela yarın pazar 10 da uyudu gündüz de çalışıyo e doğal olarak da bişey paylaşamıyoruz buluşmalarımızda öyle sohbet dönmüyo resmen belli bi süreden sonr böyle olması normal mi yoksa bi iş mi çeviriyo acaba ? Benden sıkıldı belkide ?

Hayır öyle bişey yapmıyorum gerçekten de normalde dışardan eve girince uyurdu bu ara arkadaşlarıyla arası iyi değil ve gitcek biyeride yok çogu zaman evde
Geçen birlikte izleyelim diye konuştugumuz bi diziden bahsederken izledim iki bölüm dedi aa ne ara izledin fln derken ordan anladım
Bence size yazasi yok diye uyuma numarasi yapiyor

Ikı de birde arıyorsan mesaj atıyorsan uyanıksın benimle ilgilenmiyorsun dıye trıbe giriyorsan o da sana uyudum dıyıp oturup sessizce filmini izliyordur.

Kınuşmak istemiyorsa çok da sevip önemsemiyordur sal gitsin sende onu önemseme. Kaçan kovalanır

Önemsemiyorum bu durum yaklaşık iki aydır böyle ve hiç üstüne düşüpte konuşmadım
Sadece ne çok uyudun fln diyorum onda bile uyudum yani bapiyim uyumak suç mu fln diyo
Kınuşmak istemiyorsa çok da sevip önemsemiyordur sal gitsin sende onu önemseme. Kaçan kovalanır

Belki seni özlemek istiyordur veya yalnız kalmaya ihtiyacı, kendine vakit ayırmaya ihtiyacı vardır eğer bunu sana söylediğindede yanlış şeyler düşünecek birisi olduğunu biliyorsa o yüzden uyuyorum diyordur

Adami bir rahat birakmiyor olabilir misiniz? Bir sevgilim vardi zirt pirt mesaj atar devamli muhhabet dönsün isterdi ama insan bir film izlemek, oyun oynamak kitap okumak istiyor kendi basina.
Uyuyorum diyip geciyordum bazen de kafam rahatliyordu 😂😂😂😂 Belki oyle bir durumdur ve bu sizi sevmedigini gostermez yani cok yaziyorsaniz bir rahat kafasini dinliyorudr.

Önemsemiyorum bu durum yaklaşık iki aydır böyle ve hiç üstüne düşüpte konuşmadım
Sadece ne çok uyudun fln diyorum onda bile uyudum yani bapiyim uyumak suç mu fln diyo
Uyumak suç mu diyorsa kesin yalan söylüyor. Suçluluk psikolojisi. Eskiden erken uyumayıp şimdi sürekli erken uyuması kocaman birrr ❓

Hayır gün içinde de artık eskisi gibi sohbet edemiyoruz sorun o zaten bişey konuşmuyoruz iş sen napiyosun geldim gittim klasik şeyler akşam da böyle çogu zaman ben derim müsait olunca yaz şunu yapda rahat rahat yaz diye
Aman zaten arabası da yok ayril gitsin :KK53:

Adami bir rahat birakmiyor olabilir misiniz? Bir sevgilim vardi zirt pirt mesaj atar devamli muhhabet dönsün isterdi ama insan bir film izlemek, oyun oynamak kitap okumak istiyor kendi basina.
Uyuyorum diyip geciyordum bazen de kafam rahatliyordu 😂😂😂😂 Belki oyle bir durumdur ve bu sizi sevmedigini gostermez yani cok yaziyorsaniz bir rahat kafasini dinliyorudr.

Eskiden yazdı geziyodu evde oturunca da tam bir mıymıntı hiç çekilmez oluyo canı çok sıkılıyo gezmeye bayılır arkadaşıyla küs ve gidecek biyeri olmuyo bilmiyorum nasıl anlaşılır bişey varsa onu da bilmiyorum bazen 13 14 saati buluyo oturup konuşmalımıyım ?
Uyumak suç mu diyorsa kesin yalan söylüyor. Suçluluk psikolojisi. Eskiden erken uyumayıp şimdi sürekli erken uyuması kocaman birrr ❓

Eskiden yazdı geziyodu evde oturunca da tam bir mıymıntı hiç çekilmez oluyo canı çok sıkılıyo gezmeye bayılır arkadaşıyla küs ve gidecek biyeri olmuyo bilmiyorum nasıl anlaşılır bişey varsa onu da bilmiyorum bazen 13 14 saati buluyo oturup konuşmalımıyım ?
Yani asıl sorum muhabbet sabit artık diyorsun. Erken uyumasından ziyade konışacak şeyler azalmış. O yüzden iyi gözlemle ve tabiki konuş bu durumu.

Oda sıkılıyo bende sıkılıyorum eskisi gibi sohbet edemiyoruz aslında hayatımız hep olagan hiç bişry yapmıyoruz belki ondandır
Yani asıl sorum muhabbet sabit artık diyorsun. Erken uyumasından ziyade konışacak şeyler azalmış. O yüzden iyi gözlemle ve tabiki konuş bu durumu.

Back
X