• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkenden yatip saatlerce uyuyan sevgili?

Kardesim şuanda evli ama eski sevgilisi 7/24 arardı. Cocuğun wc de bile susmazdi telefonu.acmayinca trip atardı.hele birde whatsapp son görüntülemelerini takip ederdi hemen arardi.açsa saatlerce kapatmazdi yani bir ara kardesimin telefon kulagına yapışacak sanmistik. Onunda 1 2 defa tv izlerken uyuyorum dedigi olmustu. Cünkü tv izliyorum dese olay büyüyordu.çünkü evde başka aile bireyleride var rahatsiz olabilirler yada en azindan evdeyken ailesiyle vakit gecirmek isteyebilir

Valla zırt pırt liseliler gibi mesajlaşmayı sevmediğim ve bir süre sonra konuşacak konu kalmadığından dolayı sıkıldığım için normalde daha geç yatıp erken uyanmama rağmen tam tersini söylüyordum eski sevgilime. Çünkü bir kitap okuyorum desem bir saat kitap mı okunur, film izliyorum desem sen anca film izle benle ilgilenme vesaire dır dır çekip bi de üstüne kavga edeceğime yalan söylemek en mantıklısı geliyordu. O da farkındaydı aslında hiçbir insanın 10’da yatıp 12’de uyanamayacağının ama bunaltıyorsunuz insanı ya. Sevgili olduk diye siyam ikizi gibi gezecek halimiz de yok.
Zaten pandemiden dolayı evdeyiz sürekli yaptığımız bişey yok. Ne anlatıcak insanlar size sürekli. Aman içim şimdi bile daraldı iyi ki ayrılmışım😂😂😂

Sizde ondan sıkılın hiç bir paylaşımınız yokmuş, çok sıkıcısın zaten hayatta can sıkacak bir sürü şey var birde seninle uğraşmama deyin bir daha da görüşmeyin.

Bende uyuyorum. Onceki gun 13 saat uyudugumu farkettim. Yazik dedim gunlerim boyle yidiyor. İssiz sapsiz. Hic bir sey yapmiyorum.

karantina beni mahvetti.
Sonucta uyuyadabilir.

Ne kadar zamandır birliktesiniz? Yalan söyleyip söylemediğini anlayacak kadar uzunmu ? Size ben arkadaşımınkini anlatayım liseden beri yani 10 yıldır beraberlerdi. Çocuk bir gece ben yatiyorum dedi, dedigi saat aslında normal bir saat ama dizisi varmış hep izlediği. Neyse kız anladi yalan söylediğini.bunu ertesi gün tüm gün boyunca stalkladi gece kulübüne gitmiş cocuk. Arkası dönüktü ama ona aldığı gomlekten tanıdı çocuğu. Aklinizda bulunsun.

Ayyy şiştim yemin ederim
Yine kesin evlidirciler gelmiş
Allahım ya en basit konuya bile evlidir yazıyorsunuz arkadaslar iyi misiniz?
Uyuyabilir insan
Bende erkenden uyurum çalışıyorum düzenli bir hayatım var spor yapıyorum yoruluyorum
Herkes gece yarılarına kadar oturmak zorunda değil

Adamı sogutmussundur belki kendinden. Sürekli arabası yok beni mi kullanıyor beceriksiz ben olmasam bısey yapamıyor bilmem ne sürekli kendini övüp adamı yerme halinde olduğun icin bıkmıştır kafa dinliyordur belki. O kadar şikayetin var ama ayrılmıyorsunda

Ayni seyi ben de yapiyorum bazi tanidiklara. Erken yatiyorum,toplantidayim,telefonu x yerde unutmusum deyip bakmiyorum telefonlara. Arayan soran bitmiyor cunku. Vidividi ugrasmak istemiyorum. Bence sevgiliniz de bunalmis.

Her gün mesajlaşıyor musunuz? Konuşacak başka konunuz kalmadıysa kafasını dinlemek istiyordur. Ama sizin vereceğiniz tepkiyi kestiremediği için yalan söylüyordur. Veya ruh sağlığı yerinde değildir. Sonuçta kimse normal şartlarda ve maden ocağında çalışmıyorsa 13 saat uyumaz. Bilemedim.

Öyle bişeyi onun yüzüne karşı asla imasında bile bulunmadım ayrıca amacım onu aşşağılamak değildi konuyu açıklayınca çoğu kişi bana hak vermişti
Adamı sogutmussundur belki kendinden. Sürekli arabası yok beni mi kullanıyor beceriksiz ben olmasam bısey yapamıyor bilmem ne sürekli kendini övüp adamı yerme halinde olduğun icin bıkmıştır kafa dinliyordur belki. O kadar şikayetin var ama ayrılmıyorsunda

Evet mesaşlaşıyoruz dün 9:20 de yatıp bugun 10 da günaydın yazmış ve bugun pazar olmasına ragmen bana hiç görüşme teklifi etmeyip arkadaşlarıyla dışarı çıktı artık sabrım taşmak üzere ama dırdırcı moduna girmemek için susuyorum
Sıkılmış olabilir ama bunu açıkca dile getirmeli bence ve bu derece sıkıldıgın bi ilişkiye devam etmemeli insan hafta boyu çalışıyoruz bi pazarı birlikte geçiremeyecek kadar yada sohbet edecek bişey bulamayıp sıkıntıda uyuyacak kadar sıkıldıysa insan ilişkinin devam edecek neyi kalmış olur ki ?
bunları ona söylesem benim herşeyi abarttıgımı söyler ne var uyuduysam evde yapacak bişey yok uyuyorum der pandemi var napalım pazar günü en fazla ne yapabiliriz der
Eğer arkadaşlarıyla buluşmasaydı ben güzel bi göl var bizim yaşadıgımız yerde oraya gidip biraz yürüyüş yapıp açık havada çay içelim diyecektim ama hevesim kursagımda kaldı gerçekten
Her gün mesajlaşıyor musunuz? Konuşacak başka konunuz kalmadıysa kafasını dinlemek istiyordur. Ama sizin vereceğiniz tepkiyi kestiremediği için yalan söylüyordur. Veya ruh sağlığı yerinde değildir. Sonuçta kimse normal şartlarda ve maden ocağında çalışmıyorsa 13 saat uyumaz. Bilemedim.

Evet mesaşlaşıyoruz dün 9:20 de yatıp bugun 10 da günaydın yazmış ve bugun pazar olmasına ragmen bana hiç görüşme teklifi etmeyip arkadaşlarıyla dışarı çıktı artık sabrım taşmak üzere ama dırdırcı moduna girmemek için susuyorum
Sıkılmış olabilir ama bunu açıkca dile getirmeli bence ve bu derece sıkıldıgın bi ilişkiye devam etmemeli insan hafta boyu çalışıyoruz bi pazarı birlikte geçiremeyecek kadar yada sohbet edecek bişey bulamayıp sıkıntıda uyuyacak kadar sıkıldıysa insan ilişkinin devam edecek neyi kalmış olur ki ?
bunları ona söylesem benim herşeyi abarttıgımı söyler ne var uyuduysam evde yapacak bişey yok uyuyorum der pandemi var napalım pazar günü en fazla ne yapabiliriz der
Eğer arkadaşlarıyla buluşmasaydı ben güzel bi göl var bizim yaşadıgımız yerde oraya gidip biraz yürüyüş yapıp açık havada çay içelim diyecektim ama hevesim kursagımda kaldı gerçekten
Yaşadığınız yerde havalar çok soğuk değilse alın termosunuzu çay demleyin, yiyecek bir şeyler hazırlayın ve bir parkta çimenlere oturup zaman geçirin. Ki ben söylemeden sizde teklif hazır bekliyormuş. Ama sorun bence buluşmamak değil, siz fazla iletişim hâlindeymişsiniz. Sevgiliniz de tuhaf, sorununuzu geçiştiriyor resmen. Bence siz net ve ciddi bir konuşma yapın ve onun mazeretlerini bu kez kabul etmeyin. Mümkünse ara verin birkaç günlüğüne.

Bu süreklilik arz ediyorsa konusmak istemiyor, yalnız kalmak istiyordur. Fakat bunuda uyuyorum diyerek yalan söylememek lazım. Aynı evin icinde odaya cekilip yalnız kalmak istiyorum o da oyun basına geciyor veya mac izliyor.

Sohbet iletisim ne olursa olsun cok önemli özellikle artık hic akmıyor ve monotonluk sardıysa biseyler yapılması gerek. İliskiyi canlı tutabilmek heyecanlar verebilmek lazım. Bir müddet uzak durun derim. Hatta mesajlarına geç cevap verin sizde onun gibi yapın onun yaptıklarını sizde ona yapın. Bakın farkedecek mi? Farkedip bu konuyu size dile getirecek mi bunu uygulayın. Baktınız umrunda değil, oturup karşıya alıp konuşmalı.

Öyle bişeyi onun yüzüne karşı asla imasında bile bulunmadım ayrıca amacım onu aşşağılamak değildi konuyu açıklayınca çoğu kişi bana hak vermişti
Ee o zaman ne bu ısrar? Ayrıl gitsin ...nude istemişti birde sanırım çok kızmıştın🤷 cimri dedin insanlar hak verdi hala niye yazmıyor diyorsun?

Bende öyle düşünmüştüm ama ben söylemeden plan yapmış kendince şimdi benimle buluşmayıp onlarla görüştün desem suçlu olcam
Doğum günüm cuma günü o günü bekliyorum eğer bu durumu kurtarcak bana değer verdiğini gösterenbişey yapmazsa sessizce uzaklaşcam
Yaşadığınız yerde havalar çok soğuk değilse alın termosunuzu çay demleyin, yiyecek bir şeyler hazırlayın ve bir parkta çimenlere oturup zaman geçirin. Ki ben söylemeden sizde teklif hazır bekliyormuş. Ama sorun bence buluşmamak değil, siz fazla iletişim hâlindeymişsiniz. Sevgiliniz de tuhaf, sorununuzu geçiştiriyor resmen. Bence siz net ve ciddi bir konuşma yapın ve onun mazeretlerini bu kez kabul etmeyin. Mümkünse ara verin birkaç günlüğüne.

Bana pek uyuyo gibi gelmedi bacım film felan izliyodur o sezonluk . mesajla cart curtlada erkek milleti ugrasmak istemiyor sürekli. Uyudugunda telinin netini kapatirmi ? Eger öyleyse uyuyorum dedikten bi kaç saat sonra mesaj at bakalım ormantika bişeler yazarsın bahanen olur, cift tik olursa sıkıntı büyük. 😂

Back
X