Erol benlier burun ameliyatı

Merhaba bende tıp fk. Ameliyat olmak istiyorum ama ameliyat tarihini ne zamana verirler şimdi doktor randevusu alsam yığın oluyor ve size ne zamana verdiler ameliyat gününü

ben gittiğim gün muayenemi oldum 1buçuk ay sonraya da ameliyat günümü verdi eğer ameliyat olmak istiyosan hemen git muayeneni ol erol benlierde çok ilgili bi doktor ben çok memnun kaldım

Senin ameliyat günün ne zaman? Bende Edirne'de doktor arayışı içindeyim ama bir hafta sonraya ameliyat günü almam mümkün değil mi acaba tıp fakültesinde

Ben aslında serkan baltaya muayene olcaktım orda değildi rahatsızmış ne zmn gelceği belli değilmiş sonra erol benlieri seçmemin sebebi prof Olduğu için

ben gittiğim gün muayenemi oldum 1buçuk ay sonraya da ameliyat günümü verdi eğer ameliyat olmak istiyosan hemen git muayeneni ol erol benlierde çok ilgili bi doktor ben çok memnun kaldım
Canım oldunmu ameliyat. Nasıl memnun kaldın mi ameliyattan. Ücret ne kadar istedi.

10gün önce oldum erol beye ameliyatımı çok memnunum morluğum hiç olmadı şişmede çok az oldu ağrımda hiç olmadı çok korkuyodum ama korktuğum gibi değilmş erol bey çok iyi bir doktor ve burnum çok doğal bi görüntüde şuan daha şiş burnum ama bu haliyle bile çok güzel

Bende Edirnede ameliyat oolayıddüşünüyorum
10gün önce oldum erol beye ameliyatımı çok memnunum morluğum hiç olmadı şişmede çok az oldu ağrımda hiç olmadı çok korkuyodum ama korktuğum gibi değilmş erol bey çok iyi bir doktor ve burnum çok doğal bi görüntüde şuan daha şiş burnum ama bu haliyle bile çok güzel
benimde çok uzun zamandır septum deviasyon var korktuğum için olmadım diğer tarafta da geniz Eti büyüdü Suan nefes almam çok kötü Edirne de olmayı düşünüyorum biraz detay verirmisin yaşamış birinden öğrenmek çok iyi olur mesela muayene ücretli mi ameliyat için fiyat nedir ve en önemlisi istediğin gibi sonuç muhtemelen daha net değildir ama büyük ölçüde fikrin oluşmuştur yardımcı olursan sevinirim

1ay önce edirnede erol benliere ameliyat oldum çok memnun kaldım çok doğal oldu burnum hala şiş olmasına rağmen beni görenler anlamıyo estetik olduğumu morarma yada şişliğim hiç olmadı ağrımda sadece ikinci gün oldu oda çok az ağrı kesici içiyosun zaten bende çok korkuyodum ama şuan keşke daha önce olsaymışım diyorum bu arada benimde burun etim vardı hem sağlığım düzeldi hemde görüntüm

Geçmiş olsun güle güle kullan senin adına çok sevindim benim 4 ve 2 yasinda iki oğlum da var hastane de yatırdı mi evde kalkmak zorunda oluyor mu peki? Erol hocam in adını büyük oğlum bir ev kazası geçirmişti özel bir hastane de başka bir plastik cerrahi müdahale etmişti o akşam orda ki hemşireler den ismini duymuştum onlar da yaptığı ameliyatlarda morluk pek olmuyor demişti

Beni ameliyat günümden bi gece önce yatırdılar kan değerim düşük olduğu için kan verdiler ameliyat olduktan sonra da bi gece yatırdılar valla benim morluğum hiç olmadı tamponlar çıkana kadar zaman geçmek bilmedi 3gün sadece sabretmek gerekiyo ağızdan nefes almak çok zorluyo tamponlar alınınca rahatlıyosun

Ben zaten burnumdan neredeyse hiç nefes alamıyorum alışığım yani ona:) ücretleri nasıl yaşadığım şehirde heryer özel hastane devlet hastanesinde de plastik cerrahi yok Edirne nin sistemi hakkında bilgim yok muayenesi ücretli mi ameliyat sana ne kadar maliyetli oldu bu arada bana çok moral oldu cesaret buldum teşekkür ederim

Beni ameliyat günümden bi gece önce yatırdılar kan değerim düşük olduğu için kan verdiler ameliyat olduktan sonra da bi gece yatırdılar valla benim morluğum hiç olmadı tamponlar çıkana kadar zaman geçmek bilmedi 3gün sadece sabretmek gerekiyo ağızdan nefes almak çok zorluyo tamponlar alınınca rahatlıyosun

Ben zaten burnumdan neredeyse hiç nefes alamıyorum alışığım yani ona:) ücretleri nasıl yaşadığım şehirde heryer özel hastane devlet hastanesinde de plastik cerrahi yok Edirne nin sistemi hakkında bilgim yok muayenesi ücretli mi ameliyat sana ne kadar maliyetli oldu bu arada bana çok moral oldu cesaret buldum teşekkür ederim
Ameliyat oldunuz mu Erol beye ?

Back
X