Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım oldunmu ameliyat. Nasıl memnun kaldın mi ameliyattan. Ücret ne kadar istedi.ben gittiğim gün muayenemi oldum 1buçuk ay sonraya da ameliyat günümü verdi eğer ameliyat olmak istiyosan hemen git muayeneni ol erol benlierde çok ilgili bi doktor ben çok memnun kaldım
benimde çok uzun zamandır septum deviasyon var korktuğum için olmadım diğer tarafta da geniz Eti büyüdü Suan nefes almam çok kötü Edirne de olmayı düşünüyorum biraz detay verirmisin yaşamış birinden öğrenmek çok iyi olur mesela muayene ücretli mi ameliyat için fiyat nedir ve en önemlisi istediğin gibi sonuç muhtemelen daha net değildir ama büyük ölçüde fikrin oluşmuştur yardımcı olursan sevinirim10gün önce oldum erol beye ameliyatımı çok memnunum morluğum hiç olmadı şişmede çok az oldu ağrımda hiç olmadı çok korkuyodum ama korktuğum gibi değilmş erol bey çok iyi bir doktor ve burnum çok doğal bi görüntüde şuan daha şiş burnum ama bu haliyle bile çok güzel
Beni ameliyat günümden bi gece önce yatırdılar kan değerim düşük olduğu için kan verdiler ameliyat olduktan sonra da bi gece yatırdılar valla benim morluğum hiç olmadı tamponlar çıkana kadar zaman geçmek bilmedi 3gün sadece sabretmek gerekiyo ağızdan nefes almak çok zorluyo tamponlar alınınca rahatlıyosun
Ameliyat oldunuz mu Erol beye ?Ben zaten burnumdan neredeyse hiç nefes alamıyorum alışığım yani ona:) ücretleri nasıl yaşadığım şehirde heryer özel hastane devlet hastanesinde de plastik cerrahi yok Edirne nin sistemi hakkında bilgim yok muayenesi ücretli mi ameliyat sana ne kadar maliyetli oldu bu arada bana çok moral oldu cesaret buldum teşekkür ederim