Tavmergen tüp bebek merkezinde eger Erol hocadan muayene olarak ilerlemek istiyorsaniz Şubat ayinda muayene ucreti 750 tl , tup bebek 12 yada 12.500 seklindeydiMerhaba arkadaşlar ege üniversitesine Erol tavmergene randevu almak istiyorum .Muayene ücreti ne kadar ve ege üniversitesinde mi muayene ediyor yoksa başka bir klinikte mi muayene ediyor.Tup bebek tedavisi ücreti ne kadar bilgisi olan yazabilir mi ona göre randevu alicam çünkü.
SİZ TAVMERGENDE Mİ TEDAVİ OLDUNUZ ?Tavmergen tüp bebek merkezinde eger Erol hocadan muayene olarak ilerlemek istiyorsaniz Şubat ayinda muayene ucreti 750 tl , tup bebek 12 yada 12.500 seklindeydi
Yok ilk tedaviye baslayacagim zaman hepsiyle görüşüp bilgi almistim fiyatlari konusunda ben Medicalparkta basladim tedaviyeSİZ TAVMERGENDE Mİ TEDAVİ OLDUNUZ ?
hayırlısı olsun inşallah bende tavmergende başladımYok ilk tedaviye baslayacagim zaman hepsiyle görüşüp bilgi almistim fiyatlari konusunda ben Medicalparkta basladim tedaviye
Hayirlisi olsun inşallah sizindehayırlısı olsun inşallah bende tavmergende başladım
ilaçlarla 40 bini geçtik diyebilirimHayirlisi olsun inşallah sizindebaşarıyla sonuçlansin artmis mi fiyatlar
zaten klinikten daha cok ilaçlar pahalıilaçlarla 40 bini geçtik diyebilirim
AMİN COK TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH HAYIRLISI İLE BİZDE O MUTLU HABERİ ALMAK MUCİZEMİZE KAVUŞMAK NASİP OLUR SİZDE SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAK NASİP OLSUN İNŞALLAH TEBRİK EDİYORUM :)ilaçlarla 40 bini geçtik diyebilirim
Valla oyle bn ilk basladigimda ilaclar icin 8-10 bin tutat diyorlardi hic alakasi yok bizimde 40 bini gecmistir bitmiyor vitamini osu busu ucuz ilacıda yok sürecin allah hepimize guc kuvvet versin altindan kalkacak guc versin ilk denemenizde tutar umarimzaten klinikten daha cok ilaçlar pahalı
AMİN İNŞALLAH YATIYORUM KALKIYORUM DUA EDİYORUM HEPİMİZ İÇİN RABBİM ANNELİĞİ BABALIĞI HAK EDEN HERKESİ EVLAT SAHİBİ YAPSIN HELE BU YOLDA BİZİM GİBİ MÜCADELE EDENLERİ ELİ BOŞ ÇEVİRMESİN İNŞAALLAH MADDİ BOYUDU AYRI MANEVİ BOYUTU AYRI BENİMDE YARIN TRANSFER GÜNÜM BELLİ OLACAK 2 TANE DONDURULMUŞ EMBİRİYOM VAR 3.GÜN BAKALIM ARTIK UMARIM İLK DENEMEDE YÜZÜM GÜLERValla oyle bn ilk basladigimda ilaclar icin 8-10 bin tutat diyorlardi hic alakasi yok bizimde 40 bini gecmistir bitmiyor vitamini osu busu ucuz ilacıda yok sürecin allah hepimize guc kuvvet versin altindan kalkacak guc versin ilk denemenizde tutar umarim
SİZİN KAÇ EMBİRİYO TRANSFER EDİLDİ DONDURULMUŞ MUYDU ?Valla oyle bn ilk basladigimda ilaclar icin 8-10 bin tutat diyorlardi hic alakasi yok bizimde 40 bini gecmistir bitmiyor vitamini osu busu ucuz ilacıda yok sürecin allah hepimize guc kuvvet versin altindan kalkacak guc versin ilk denemenizde tutar umarim
Bir embriyo transferi yapildi evet dondurulmustu. 3. Gun dondurmuslardi sonra çözüldü 5. Güne ulaştı onu transfer ettiler ilk denemede tuttu benimde sizin icinde cokca dua edicemSİZİN KAÇ EMBİRİYO TRANSFER EDİLDİ DONDURULMUŞ MUYDU ?
MAŞAALLAH O KADAR SEVİNDİM Kİ SİZİN ADINIZA SAĞOLUN VAR OLUN DUALARINIZI BEKLİYORUM SÖZ VERİYORUM BİR GÜN MUCİZEME KAVUŞURSAM SİZE HEMEN HABER VERECEĞİM BAKALIM YARIN BELLİ OLSUNDA TRANSFER GÜNÜM HAYIRLISI İLE HAZİRANDA BAŞLADIM TEDAVİYE 13 YUMURTA TOPLANDI 8 DÖLLENDİ 2 TANESİ 3.GÜNDE DONDURULDUBir embriyo transferi yapildi evet dondurulmustu. 3. Gun dondurmuslardi sonra çözüldü 5. Güne ulaştı onu transfer ettiler ilk denemede tuttu benimde sizin icinde cokca dua edicemguzel haberlerinizi alalim inşallah
Cok teşekkür ederim saglikla kavusun inşallah bebeginizeMAŞAALLAH O KADAR SEVİNDİM Kİ SİZİN ADINIZA SAĞOLUN VAR OLUN DUALARINIZI BEKLİYORUM SÖZ VERİYORUM BİR GÜN MUCİZEME KAVUŞURSAM SİZE HEMEN HABER VERECEĞİM BAKALIM YARIN BELLİ OLSUNDA TRANSFER GÜNÜM HAYIRLISI İLE HAZİRANDA BAŞLADIM TEDAVİYE 13 YUMURTA TOPLANDI 8 DÖLLENDİ 2 TANESİ 3.GÜNDE DONDURULDU
AMİN ÇOK SAĞOLUN SİZDE İNŞALLAHCok teşekkür ederim saglikla kavusun inşallah bebeginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?