Erotizm mi bu?

banada pek inandırıcı gelmedi ama :umursamaz:
biraz işve naz evli bi kadında olması gerekir die düşünüyorum ki bunda abartılacak bişey yok:umursamaz:

bu adamı secmemın sebebı ailemdi babam ÇOK GADDAR BI ADAMDI KURTULUSUMDU BU ADAM COK GÜZELDM AMA BI SEVGILIM BILE YOKTU BABAM HIC EVDEN CIKARMAZDI LıSE BITTI EVLENDIM bes yıldır bazı seylerı yenı yenı anlıyorm ben lavabo veye banyodayken uygunsuz kanallar sıteler acılırmış bıgün süphelendım ve arastırdım ben yokken kocamın gezdiği yerleri.ben gencecık ve güzel heycanlandıramıyomyum dersınız bunca zaman sık sık bakarmış demekkı.adını koyamadım bu durumun dolabımın heryerı seksı gecelık hos kokularla dolu yapmıyomuyum sanıyosunuz.konustum cok kez ndn dedım ama hep sustu bunaldım artık bazen o sevdıgım ınsandan tıksınıyorum ben ev kadınıyım her zaman fantazi gecelıklerle tuvaletlerle gezecek diilim elbettekı sacım basım dagınık temizlik yaptıgım camasır bulasıkla ugrastıgım zaman daha fazla sız öylediilmisiniz galiba sunu anladımkı kocamın hayalınde bı takım fantazileri var.ilginiz için tsk

yuh diyorum başkada birşey demiyorum :olmaz:alışkanlık halıne getırmıs sende aynısını ona yap bence ozmn bakalım o nasıl hıssetcek kavga etme ılıskıye gırmeden önce sende erotık fılm ızle sonra gel buraya de :jeyyar:

yorumlarınız benim için çok önemli eşim benle olurken sürekli kendisini heycanlandıracak bi görüntü arıyo erotik film gibi çok kez gizli bakarken yakaladım sonra benle ilişkiye giriyo meğer en basından berri yaparmış beş yıllık evliyim üstelık esim benden 20 yas büyük çok agrıma gidiyo demekki ben onda bi heycan yaratamıyorum sasırdım inan bazen birlikte olurken yarıda kaldıgı bile oluyo ama onlara bakınca kuduruyo galiba cilveli seksi bi kadın arayısında bunak cok zaman içim atmıyo cok mutsuzum kocamın kafasında değişik fantazileri var bence ilişki esnasında tv ye bakıyo enteresan ordakilerımı hayal

edıyo acaba çok kötuyum napıyım arkadslr bişi söyleyin
aranızda 20 yaş varmıs esınızın bunak olması normal olabılır..
ama sızın ona karsı bu sekılde ıtamınız normal degıldır bana gore..
evlendıgım adama asla bu sekıdle hıtap edemem heralde..ne olursa olsun..
cılvelı kadın arıyo demıssınız demekkı sızde onun aradıgı onu tatamın etmıyen bayansınız esınızını mutlu etmek sızın elınızde acıkca cevabıda vermıssınız..

bu adamı secmemın sebebı ailemdi babam ÇOK GADDAR BI ADAMDI KURTULUSUMDU BU ADAM COK GÜZELDM AMA BI SEVGILIM BILE YOKTU BABAM HIC EVDEN CIKARMAZDI LİSE BITTI EVLENDIM bes yıldır bazı seylerı yenı yenı anlıyorm ben lavabo veye banyodayken uygunsuz kanallar sıteler acılırmış bıgün süphelendım ve arastırdım ben yokken kocamın gezdiği yerleri.ben gencecık ve güzel heycanlandıramıyomyum dersınız bunca zaman sık sık bakarmış demekkı.adını koyamadım bu durumun dolabımın heryerı seksı gecelık hos kokularla dolu yapmıyomuyum sanıyosunuz.konustum cok kez ndn dedım ama hep sustu bunaldım artık bazen o sevdıgım ınsandan tıksınıyorum ben ev kadınıyım her zaman fantazi gecelıklerle tuvaletlerle gezecek diilim elbettekı sacım basım dagınık temizlik yaptıgım camasır bulasıkla ugrastıgım zaman daha fazla sız öylediilmisiniz galiba sunu anladımkı kocamın hayalınde bı takım fantazileri var.ilginiz için tsk

daha önce severek evlendim demiştin???:uhm:
gerçekten sevsen,kullandığın kelimeler daha farklı olurdu..ama bu mesajında işin rengi belli olmuş sanırım..zorla yapılan bir evlilikten başka bişiy beklemek güç sanırım..keşek babandan kurtulmanın yolu bu olmasaydı..biranlık hatalar çok şeye malolabiliyor ne yazıkki..

bu adamı secmemın sebebı ailemdi babam ÇOK GADDAR BI ADAMDI KURTULUSUMDU BU ADAM COK GÜZELDM AMA BI SEVGILIM BILE YOKTU BABAM HIC EVDEN CIKARMAZDI LİSE BITTI EVLENDIM bes yıldır bazı seylerı yenı yenı anlıyorm ben lavabo veye banyodayken uygunsuz kanallar sıteler acılırmış bıgün süphelendım ve arastırdım ben yokken kocamın gezdiği yerleri.ben gencecık ve güzel heycanlandıramıyomyum dersınız bunca zaman sık sık bakarmış demekkı.adını koyamadım bu durumun dolabımın heryerı seksı gecelık hos kokularla dolu yapmıyomuyum sanıyosunuz.konustum cok kez ndn dedım ama hep sustu bunaldım artık bazen o sevdıgım ınsandan tıksınıyorum ben ev kadınıyım her zaman fantazi gecelıklerle tuvaletlerle gezecek diilim elbettekı sacım basım dagınık temizlik yaptıgım camasır bulasıkla ugrastıgım zaman daha fazla sız öylediilmisiniz galiba sunu anladımkı kocamın hayalınde bı takım fantazileri var.ilginiz için tsk
ozaman genclere bı mesaj olsun bu konu evlılık kurtlus degıldır dıye..

ya bide bu cif 5 yillik evli yani adam 37 yasinda evlenmis. bu zamana kadar bekar durmamistir. yani cinsellik anlamida. o ne cilveli isveli kadinlar gormustur izlemistir,karisinda bunlari beklemesi biraz normal sayilabilir. ama evlendikten sonra hala bunlari aramasi bunlari izlemesi hos degil vede 5 yillik yeni bir evlilik. birde adam tabi her seyi gormus gecirmis 20 yas baya bir fark. kizda 22 yasinda daha cok kucuksun bence. hele 5 yillik bir evlilik icin. kizinda daha yeni yeni oturur cinsellik islevi. ama biraz anlayisli ol. kocanla guzel konus kiriliyorum falan de birazda agla. erkekler dayanamazlar aglamaya. seni uzdugunu ona hissettir. sende zamanla artan yasinla fikirlerin hareketlerinde degisir. bakarsin yer degistirirsiniz. bi 5 yil sonra o sogur bu sefer sen istersin. tv isinide kapat tv olmaz. kotu cd leri ikinizde izlemeyin cunku onlar normal seyler degil.hayvani seyler.yanliz basina kalip izlemesine izin verme,buna firsat verme.surekli yaninda ol o yatmadan sen de yatma. sen kucuksun tecrubesizsin.adam bundan faydalanmis yillarca.sen farketmemsisin durumu. yasitinda bi kadin olsa bunlari yapamazdi.bu hareketlerinden dolayi sogumus olman bunak demen cok normal bence yinde kocani sev zorlada evlenmis olsanda onu sevmeye calis. seni sevdiginden eminsen yapici ol yikici olma.

okuyan bekarlara bi msj olsun bu cok dıkkat edın hiçbişe tanısma faslı gıbı olmuyo içlerinde çok sey saklıyan erkekler var.evlenıncede bu sıze bı sürprz oluyo seko msjın için çok tsk çok etkılendım.benım bu sayfayı acmamın sebebı

20 yaş büyük adam e tabi zor. olsun sonuçta resme filme bakıyo ya başka türlü olsaydı? bunada şükür...

merak edenler için ben22 o 42 yasında.bu sıte dün dıkkatımı cektı belkı yasayanlar vardır bı akıl verırıler dedım sözün gelişi bi laf kullandım hepınızın hedefı oldum o da sırf canımın acısından..bırınız erkek dedı bırınız seneryo dedı bırınız yetersız dedı ne kadar gaddar insanlarsınız sız burda derdımı anlatır rahatlarım demiştim daha dün üye oldum ama yanlış yapmışım galiba erkegimsi hava sezen arkadas nerden bı alaka kurdu anlamadım sankı sesımle hıtap edıyorum.sızın derdınız paylasmak diil gırgır samata çoğunuz tahsilli ve belkı yasca benden büyüksünüz ama demekkı okumakla iş bitmiyomuş bırazda hayatta gercekçi paylasımcı cıddı olmakta lazımmış beni çok sasırttınız valla bravo..ben çok farklı msjlar beklıyodum tesellı edıcı nasıhatlı ama masallah siz hem yargıladınız hem ıdam ettınız benı anlayan ıkı üç arkads gördüm onlarada tskkr ederım duyarlılıgından ötürü..bı gün böyle bı olay yasarsanız esinizle agzınızdan nasıl laflar cıkardı merak konusu.benı yasca büyük adamla evlendı dıye yargılayanlar dıkkatedın ask bu ne zaman nerde gelceği belli olmz.

Valla arkadaslar kiz hakli.
Bazilarinizda bi tuhafsiniz yani.
Yas farki niye o kadar var diye yadirgayanlar bile olmus.
Size ne?
Sizin esiniz sizden 2-3 yas büyük diye, bu kizcagizdami öyle biriyle evlenmeliydi?
Bilseydi evlenmeden önce size sorardi:kızgın:
Biride yazmiski, biz ne bilelim gidip esine sorsana.
Hasbinallah ya..
Eslerle problemler paylasilmadan önce, derdini bize acan birsürü bayan var.Bu arkadas ilk degil ki. Bu kizcagiza neden bu kadar tepkilisiniz?
Ha esine bunak demesi tabikide hos birsey degil. Buna bende katiliyorum.
Ama buna takilipta, konuyu saptirmanin bir anlami yok. Bir anlayin bir dinleyin önce. Ve hicbiriniz sütten cikma ak kasIk degilsiniz, sizde mutlaka hayatinizda bir kerede olsa yanlis cümleler, yanlis kelimeler kullanmissinizdir. Bende dahil.

Ben birsey farkettim, KK'da biri bir mesaja inanmadigi zaman, hemen o kisiye 3-4 kisi daha takiliyor aaaaa evet bende inanmadim, niye böyle niye söyle, bla bla bla..

Koskoca bayanlarsiniz yani, bu kadarda olmaz artik pes..

hem bakımlı hem genç bi bayansınız madem,babanız yaşında biriyle niye evlendiniz geleceginizi hiç düşünmemişsin.bence bu kadar yaş farkı olması bana çok mantıklı gelmiyor.demekki çok aşık olmuşsunuzki ileriyi hiç düşünmemişsiniz.şimdi problemler ortaya çıkmaya başlayınca bunak oldu.daha önce düşünecektiniz bunları.

Bir kere şunu söyleyeceğim hiçbir zaman aile baskısından kaçmak için evlenilmez bu çok yanlış. Bunu söyleyerek aslında evlediğiniz kişiyi bir kaçış yolu olarak gördüğünüzü itiraf ediyorsunuz. Yaş farkı değil takıldığım ama ama mantıklı düşünüp evlendiğinizi çok severek evlilik yaptığınızı sanmıyorum söylediğiniz kelimelerden. Benimde eşimle aramda 12 yaş var biz çok iyi anlaşıyoruz severek evlendik ama kızdığım zamanlarda olur da asla bir yerde ona bunak vb. kelimeler sarfetmem sevdiğim, kıyamadığım bir insana bunu söyleyemem siz eşinize bunu söyleseniz neler düşünür acaba. İşin başka bir yönünden bakalım. Bu adam bu kadar sene bekar yaşamış, evliliği olmamış cinsellik anlamında ne kadar ne yaşadığı bilinmiyor. Bu yaşa gelmiş bir erkek onları izlemeye alışmış olabilir, onları izlemeden zevk almıyorda olabilir açıkçası. Çünkü öylesine alışmış, bir ritüel haline gelmiş. Bunu szi sevmediğinden hoşlanmadığından yaptığını sanmam. Ama burada sizin davranışlarınızda önemli. Önlemler alın kendinizce ve bu alışkanlığındna kurtarın. Söylemekle olmaz. Kendinize ait ortam yaratın bu ortamda tv olmasın. Cd leri varsa atın bilgisayarı varsa tarayın silin görüntüleri. Kendiniz soğuk olmayın yeterince istekli olun. Bence sizde istek konusunda da eksikler var. Ama eğer sevmiyorsanız ve istek duymuyorsanız onun istediği şekilde bir özel hayatınız olamıyorsa kendinize de eziyet etmeyin bitirin bu evliliği...

karcım sonuna kadar katılıyorum sana kaydirigubbakcemile5
evlilik bir kaçış olmasın sakın
sonradan pişmanlık yaşanmasın
şahsı fıkrım aslakaçış degıldır..
ama KK yı takıp eden herkes ıcın bı not gıbı bı konu olcaktır bu..
evlılık bı kacış degılkı lıseyı bıtırıp solugu evlılıkde almak cok yanlış secım olmus..yanlışı yanlış ıle kapamak gıbı...
dılerım hıc bı genc kız yaşamaz boyle bışı..:Saruboceq:
bu kouda en buyuk sorumluluk aıleye dusuyo gene..
keşke her aıle bılınclense..
yada cocuk dogurmadan once sınavlara tabıı tutulsa..boshayallersmile

Sevgili Depresyon anlıyorum çok dertlisin ama aradaki çelişkilerden dolayı arkadaşlara kızmamalısın...
boshayallersmile
Kocana kızgınlıkla da olsa bunak demişsin, ha hoş değil ayrı ama 42 yaşındaki adam olgunluk dönemindeki adamdır...
benneyaptımki
İzlediği ve istediği şeylere bakılırsa son derece sağlıklı bir erkek olmalı...
:sinifsinif:
Seni herhangi istemediğin birşey için zorluyor mu? bilmiyorumkismile
Hayır...
Sen ona izlediği şeyler için kızdığında sana ters birşey söylüyor mu? :1ninca:
Hayır...
Sadece susuyor...
Demek ki fantezi dünyası geniş adamın... boshayallersmile
Senin de bunları yapmayacağını bildiği için bu yola başvuruyor...
yerimseniben
Bizim bir tanıdığımız vardı kadın gayet hoş ve çok güzel bir kadındı... :bbo:
Kocası onu aldatmıştı neden biliyor musun? :sinifsinif:
ONU ÇOCUK GİBİ BULDUĞU İÇİN...
:bbo:
Tabii ki adamın yaptığını onaylamamıştım ama eşine aldatma sebebini şöyle açıklamış:
'Ben seni kadın gibi değil çocuk gibi görüyorum... Tamam severek evlendik ama seni bir kadın gözüyle görüp istemiyorum.'
Anlaşılıyor ki, sen de çok çocuksu masum bebeksi kalıyorsun eşine göre....
CADIARZU
Aradaki bu engeli aşabilir misiniz dersen...
CADIARZU
Bence zor...
Sen yeterince olgunluğa eriştiğinde eşin yaşlanmış olacak o zaman da O senin isteklerini karşılayamayacak...
yerimseniben
Gene de orta yol bulunabilir gibi...
sengözlerimebaksanab
Çok iyi olmasa bile şimdikine göre daha iyi olabilir...
Günlük giyiniş ve tavırlarını ona ayak uydurarak planlamaya çalış...
Yaşıtın gibi değil de ne bileyim seni daha kadınsı gösterecek şekilde giyinip kuşanmaya çalış....
Eminim ki bu eşinin sana bakışını olumlu etkileyecektir...
yerimseniben

Back
X