Bebek Beslenmesi ersağ bebeksampuanı kullanan varmı yardım kızlar..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

elamelek

Annesinin PRENSESİ..
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
579
25
46
Diğer
slm kızlar konuyu dogru yeremı actım bılmıyorum ama ersağın bebek sampuanını kullanan varmı:18:

Evet ben kullanıyorum ersağ ın bütün ürünleri çok süper...

Bebek şampuanıda çok güzel memnunum...

ersag bende kullanıyorum ama bulasık makınesı olarak cok temız ytıkamıyor ama bılıyorumkı kımyasal yok ..aslında bu onemlı olan

Bulaşık matikte bazı makinalarda uyum sorunu oluyor..İlk bir hafta bende sorun yaşadım çok fazla koymuşum ve tuz kullanmamıştım şimdi çok mumnunum..

bebek şampuanını ve yağ çözücü damla kons. wc temizleyici diş macunu el sabunu büyükler için şamp. ve duş jelini kullandım hepsinden memnun kaldım ablamda kullanıyor ablam evin her yerinde hemen hemen bütün ürünlerini kullanıyor çok memnun ben de ablam aracılığı ile tanıştım hmmm birde tül tozu ve masaj kremi de çok güzel...:21:

[B]ben 8 ay önce başladım ve bütün evden kimyasalları attım artık hayatımızda ersağ var bulaşık makinesi hariç :)) 6 ay öncede üye oldum artık satış yaparak parada kazanıyorum gercekten bikisel ve ilaç degil ama tesirli ürünler tavsiye ederim [/B]

[B]ben 8 ay önce başladım ve bütün evden kimyasalları attım artık hayatımızda ersağ var bulaşık makinesi hariç :)) 6 ay öncede üye oldum artık satış yaparak parada kazanıyorum gercekten bikisel ve ilaç degil ama tesirli ürünler tavsiye ederim [/B][/Q

Nasil satin alabiliriz?

kesinlikle ersağın bütün ürünleri çok güzel en büyük problemi bulaşıkmatikten çektim bende ama tuz bölmesine deniz tuzu doldurdum şu turşu salamura için olandan onu önerdiler artık normal yıkıyor hiç bir kimyasal yok evdeki tüm deterjanlar çöpe yerine ersağ :52:

kesinlikle ersağın bütün ürünleri çok güzel en büyük problemi bulaşıkmatikten çektim bende ama tuz bölmesine deniz tuzu doldurdum şu turşu salamura için olandan onu önerdiler artık normal yıkıyor hiç bir kimyasal yok evdeki tüm deterjanlar çöpe yerine ersağ :52:

Resmen reklam yapiliyor. Admin gormek istemiyor demekki :)

Resmen reklam yapiliyor. Admin gormek istemiyor demekki :)

satıcı değil kullanıcıyım ve çok memnunum neden bu ürünleri bilmeyen arkadaşlar yararlanmasın ki
art niyet aramayalım lütfen eğer firma adı vermek yasaksa neden başlık olarak ürün adı yazılmış

satıcı değil kullanıcıyım ve çok memnunum neden bu ürünleri bilmeyen arkadaşlar yararlanmasın ki
art niyet aramayalım lütfen eğer firma adı vermek yasaksa neden başlık olarak ürün adı yazılmış

Sirf bu yuzden kapatilan konu ve uyeler var. Cifte standart oldugu kanisindayim :) Sahsinizla alakali degil yani :)

Madem arkadas sormuş cevap vereyim
Ben kızıma kullanıyorum bebek sampuanini çok memnunum.ilk önce unibaby yenidogan
Sonra sebamed yenidogan ensonda ersag...
Hemen hemen her ürününü kullanıyorum bulasikmatik hariç hepsinden memnunum.
Dogruları söylemek lazım

Madem arkadas sormuş cevap vereyim
Ben kızıma kullanıyorum bebek sampuanini çok memnunum.ilk önce unibaby yenidogan
Sonra sebamed yenidogan ensonda ersag...
Hemen hemen her ürününü kullanıyorum bulasikmatik hariç hepsinden memnunum.
Dogruları söylemek lazım

buralara uğramayalı çok olduuu ama bulaşık matik' te kullanım hatasından kaynaklanıyor. bende önce memnun değildim sonradan deneme yöntemi ile çözüme ulaştım sonrada yetkili biriyle görüştüm onay aldım.

yapılacak şey kaşığın yarısından fazla konmamalı yarım bile fazla geliyor
çamaşır aktif ürününden eklenincede daha parlak daha temiz oluyor. (ben hemen hemen her yıkamada deterjanın üzrine ekliyorum, isteyen deterjanı alınca kapağı açıp suya da ekleyebilir ben ilk başta öyle yapmıştım.)
yağ çözücü, banyo vc de ekleniliyor.

Artık Bulaşık aktif ürünü ile daha kaliteli sonuç alabilirsiniz. Bende 3 senedir kullanıcıyım hemde tüm ürünlerini hepsinden çok memnunum. Hatta annemin mantar olan el ve ayaklarında faydalarını gördük çok şükür. gönül rahatlığı ile kullanabilrisiniz. İmkanınız varsa seminerlerine katılın kullanım detaylarını ve püf noktalarını duymanızda fayda var ;)

Back
X