birtomris Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2025 195 56 13 Dün 18:51 Konu Sahibi Konu Sahibi birtomris #1 Kızlar instagramda bu sayfayı gördüm bazı takviyeler önerdi eşimle bana napcam bilmiyorum alsam mı kararsız kaldım
Kızlar instagramda bu sayfayı gördüm bazı takviyeler önerdi eşimle bana napcam bilmiyorum alsam mı kararsız kaldım
Zuzushh Yapamam cağnım çünkü arsızım Kayıtlı Üye 18 Ekim 2017 6.933 42.853 548 34 Dün 18:56 Konu Sahibi Konu Sahibi birtomris #2 5000 tane doktor varken ersag zekiye de ne biliyim tahlil sonucunuza gore mi takviye verdi.
S Siyah Palto Guru Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 12.218 24.244 318 Dün 19:06 Konu Sahibi Konu Sahibi birtomris #3 Bitkilerin bilinen faydaları kadar bilinmeyen zararları da var . İçerik överken hep faydalarını övüyorlar zararlarından bahsetmıyorlar . Almayın
Bitkilerin bilinen faydaları kadar bilinmeyen zararları da var . İçerik överken hep faydalarını övüyorlar zararlarından bahsetmıyorlar . Almayın
birtomris Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2025 195 56 13 Bugün 00:10 Konu Sahibi Konu Sahibi birtomris #4 Zuzushh .!.: 5000 tane doktor varken ersag zekiye de ne biliyim tahlil sonucunuza gore mi takviye verdi. Genişletmek için tıkla... doktorlar takviye yazsa zaten onu alırdım folik asiti bile kafana göre alırsın diyolar çaresizlik nedir hiç yaşamadınız galiba siz Son düzenleme: Bugün 00:18
Zuzushh .!.: 5000 tane doktor varken ersag zekiye de ne biliyim tahlil sonucunuza gore mi takviye verdi. Genişletmek için tıkla... doktorlar takviye yazsa zaten onu alırdım folik asiti bile kafana göre alırsın diyolar çaresizlik nedir hiç yaşamadınız galiba siz
Zuzushh Yapamam cağnım çünkü arsızım Kayıtlı Üye 18 Ekim 2017 6.933 42.853 548 34 Bugün 00:24 Konu Sahibi Konu Sahibi birtomris #5 Aynen çare ersag zekiyede ama karaciğer degerleriniz coktugunde aglamak yok. Haydi selametle.
birtomris Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2025 195 56 13 Bugün 00:30 Konu Sahibi Konu Sahibi birtomris #6 Zuzushh .!.: Aynen çare ersag zekiyede ama karaciğer degerleriniz coktugunde aglamak yok. Haydi selametle. Genişletmek için tıkla... Burda düzgünce sorumu sormuşum dalga geçecekseniz lütfen boş boş yorum yapıp insanları sinirlendirmeyin ya size selametle mümkünse birdaha da profilimde bulunmayın almayın önermem sağlıksızdır demek yerine bu kadar caz yapmayın yani
Zuzushh .!.: Aynen çare ersag zekiyede ama karaciğer degerleriniz coktugunde aglamak yok. Haydi selametle. Genişletmek için tıkla... Burda düzgünce sorumu sormuşum dalga geçecekseniz lütfen boş boş yorum yapıp insanları sinirlendirmeyin ya size selametle mümkünse birdaha da profilimde bulunmayın almayın önermem sağlıksızdır demek yerine bu kadar caz yapmayın yani