• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

@ersag_zekiye den takviye alıp gebe kalan var mı ?

birtomris

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2025
195
56
13
Kızlar instagramda bu sayfayı gördüm bazı takviyeler önerdi eşimle bana napcam bilmiyorum alsam mı kararsız kaldım

5000 tane doktor varken ersag zekiye de ne biliyim 🤣🤣🤣 tahlil sonucunuza gore mi takviye verdi.

Bitkilerin bilinen faydaları kadar bilinmeyen zararları da var . İçerik överken hep faydalarını övüyorlar zararlarından bahsetmıyorlar . Almayın

5000 tane doktor varken ersag zekiye de ne biliyim 🤣🤣🤣 tahlil sonucunuza gore mi takviye verdi.
doktorlar takviye yazsa zaten onu alırdım folik asiti bile kafana göre alırsın diyolar çaresizlik nedir hiç yaşamadınız galiba siz

Son düzenleme:
Aynen çare ersag zekiyede ama karaciğer degerleriniz coktugunde aglamak yok. Haydi selametle.

Aynen çare ersag zekiyede ama karaciğer degerleriniz coktugunde aglamak yok. Haydi selametle.
Burda düzgünce sorumu sormuşum dalga geçecekseniz lütfen boş boş yorum yapıp insanları sinirlendirmeyin ya size selametle mümkünse birdaha da profilimde bulunmayın almayın önermem sağlıksızdır demek yerine bu kadar caz yapmayın yani

Back
X