- 21 Mayıs 2014
- 16
- 1
- Konu Sahibi purplerock
Arkadaşlar buradan ürün almak için illaki üye mi olmak gerekiyor? Benim çevremde hiç ersağ yapan yoook
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben uye oldum ama ilk basda yuz liralik alusveris yapmak gerekiyormus yoksa alamiyormusum sadece tuy azalticiyi almak istiyorum dedim satan kisileri bulmami soyledi cok sacma yaArkadaşlar buradan ürün almak için illaki üye mi olmak gerekiyor? Benim çevremde hiç ersağ yapan yoook
ilginury bunun üyelik ücreti, yıllığı vs. si var mı acaba?Ersağ üye olun Kizlsr hiç bi sorunu yokki ve be evimde herşeyi ondan kullanıyorum çok güzel ürunleri detrjanlari herseyi harika isterseniz uyelikte yardimci olurum ayrica o krem uyesinden alirsaniz 40 tl uye olursaniz 30 tl ye gelir vede100tl lik alisverisinide 1 urun hedi ye gelir
Hayir yok ücretsiz üye oluyorsun vede her siparişinde yuzden artiyor ve daha ucuza aliyorsun istersen uyelik icin mesaj at yardimci olurumilginury bunun üyelik ücreti, yıllığı vs. si var mı acaba?
Ben okremi kullanıyorum ve bi faydasını görmedim:/Arkadaşlar buradan ürün almak için illaki üye mi olmak gerekiyor? Benim çevremde hiç ersağ yapan yoook
Ersağ'ın birkaç tane güzel ürünü var, gerisi fasa fiso. Cildinize bilindik marka kullanın, dermokozmetik ürünler olsun.merak ediyorum ersağ tüy azaltıcı losyon kullanan var mı? Yani ben 3 aydır yarım bacak ve ayak üstü için kullanıyorum azalışı ayak üstünden anlıyorum ki düzenli kullanmamama rağmen bacaklarımda pek fark edilmese de incelme var gibi ama bu ne kadar sürecek ve tüylerim azalıp da kullanmayı bıraktığımda tüyler eski haline dönecek mi?sabırla daha düzenli mi kullanmalıyım? ve gece gündüz losyonları cildimi yaktı göz çevreme de bu kremlerden sürdüm tahriş etti.şimdi loreal paris göz çevresi kullanıyorum göz çevresi için illaki ersağ göz çevresi ayrı mı alınmalı?bir de cildimi tahriş eden şey acaba hep dove sabun ile yıkardım yüzümü ersağ el köpüğü ile yıkadım diye mi böyle oldu bilmiyorum. acil cevap istiyorum lütfen
Banyo tuvalet temizleyici çok güzel.peki ersağın güzel ürünlerini bana yazar mısınız?ona göre alışveriş yaparım ve iyi bir tüy azaltıcı losyon var mı başka markanın.
Tüy azaltıcı yıllardır birçok markayı denedim. Şu sıralar ersağ kullanıyorum. Ama tüm hepsi belli bir noktaya kadar azaltıyor, güçsüzleştiriyor, buna ersağda dahil. Tabi bunun için tüylerinizin kendi yapısınında çok güçsüz olması lazım ki losyonlar etki etsin. Onun dışında anladım ki bu iş losyonlarla kremlerle olmuyor, olmayacak ;( Hee hala ersağı kullanıyorum o da sırf bacaklarıma nem olsun diye.peki teşekkür ederim =)