Ertes 72 içtim ama hamile kalırmıyım?

Ayseyilmaz0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2022
5
0
1
35
İlişkiye girdikten sonra genital bölgeme sevgilim boşalıp boşalmadığını hatırlamıyor. Tam çıkardı ve öyle boşaldı. Ama içmde herhangi bir sperm hücresi hissetmedim ve görünürde de yoktu. İlişkiden 1 saat sonra Ertes 72 içtim. Bugün 5-6 gün oldu ve kanamam vardı. Hamile kalmışmıyımdı?????

Ilişki ne zaman oldu ? Adetleriniz düzenliyse ıliskiden 14 gün sonra duzensizse ilişkiden 21 gün sonra test yapın çıkan sonuç kesindir.
Adetinizde düzensizlikler olabilir. Hap güçlü bir hap. Gerilmeyin o yüzden sadece bekleyin

19 temmuzda regl oldum 23'ünde bitti. 28 temmuzda da ilişkiye girdik bugün de o dediğim kanama oldu. Reglim 5 gün geç 3 gün erken gibi düzensizliklerle olur öyle 10 gün falan düzensizliklerle olmaz. Bi sonraki reglim 17 18 ağustos olarak gözüküyor Internette yazılanlarda da yerleşme kanaması vs. vs. diyo cidden psikolojim bozuldu

Ilaç kanama yapmıştır diye düşünüyorum. Güçlü bir hap çünkü. Kan testi veremiyorsanız bekleyeceksiniz idrar testi için. Yapabileceğiniz bir şey yok şuan. Düşünüp iyice strese sokmayın kendinizi. Adet olunca da doğum kontrol hapiyla korunmanızı öneririm.

İçinize boşalmaması (geri çekilme) bir korunma yöntemi değildir. Prezervatif kullanılması gerekir. Kan veremiyorsanız (kan için bile erken henüz) regli tarihiniz gelene kadar bir şey anlamanız mümkün değil. Testlerde şuan çıkmaz

İçinize boşalmaması (geri çekilme) bir korunma yöntemi değildir. Prezervatif kullanılması gerekir. Kan veremiyorsanız (kan için bile erken henüz) regli tarihiniz gelene kadar bir şey anlamanız mümkün değil. Testlerde şuan çıkmaz
Ilk gelen o kahverengi lekenin ardindan 2 3 saat sonra kirmizi kan geldi normal mi?

Ben bu cümleye çok takıldım "içimde sperm hücresi hissetmedim ''
Ne bu taş mi yahu ? :olamaz:
İlişki yaşıyorsanız korunmaniz gerekli, geri çekilme korunma yöntemi değil !

Back
X