Ertes72 kullananlar

Rumrum60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2020
18
9
36
25
Erkek arkadaşımla korunmadan ilişkiye girdikten 2 gün sonra ertes72 kullandım henüz 1 gün oldu kullanalı yumurtlama dönemindeyim ve adetime 10 gün var ilacin koruyuculuguda azalmışken kullandım herhangi bir kanama ya da yan etki olmadı 1 hafta sonra da test yapmayı düşünüyorum hamile kalmam çok olası başka bir yöntem kullanmalı mıyım

Erkek arkadaşımla korunmadan ilişkiye girdikten 2 gün sonra ertes72 kullandım henüz 1 gün oldu kullanalı yumurtlama dönemindeyim ve adetime 10 gün var ilacin koruyuculuguda azalmışken kullandım herhangi bir kanama ya da yan etki olmadı 1 hafta sonra da test yapmayı düşünüyorum hamile kalmam çok olası başka bir yöntem kullanmalı mıyım
72 saat içinde alınabiliyor bildiğim kadarı. Beklemekten başka bişi yok şuan regl geçerse test yaparsin

Bende ertes 72 kullandım korunmasız ilişki sonrası 2 3 saat sonra kullandiktan sonra aşırı kasıklarımda ağrı oldu beyaz süt renginde akıntıyla beraber benimde galiba ovulasyon gunundeyim ama ilacı ictikten sonra herhangi bir kanama lekelenme olmadı kasık ağrım 3 gün sürdü meme agrimda oldu ama 5 günde ise ella kullandım acaba hamile kalirmiyim

Bende ertes 72 kullandım korunmasız ilişki sonrası 2 3 saat sonra kullandiktan sonra aşırı kasıklarımda ağrı oldu beyaz süt renginde akıntıyla beraber benimde galiba ovulasyon gunundeyim ama ilacı ictikten sonra herhangi bir kanama lekelenme olmadı kasık ağrım 3 gün sürdü meme agrimda oldu ama 5 günde ise ella kullandım acaba hamile kalirmiyim
2-3 saat sonra kullanınca %98 etkili diye biliyorum akıntı bende de oldu kanama vs olmadı aynı şekilde ellanin koruyuculugu çok yüksek umarım hamile kalmadan atlatırız bu durumu

ertesi gün hapları kullanacağınıza baştan kondom kullanırsanız hem cinsel yolla bulaşan hastalıklardan hem de gebelikten korunmjş olursunuz. böyle olunca boşuna hormonlarınızı da bozmamış olursunuz.

Öncelikle şunu belirteyim ertes72 kullandım hiç bir işe yaramadı ilaç b💩k ella yine aynı şekilde şuan hamileyim bu tür ilaçlara Güven olmaz Rabbım verdiğine karşı gelinmez evliyim şuan düşünmüyorduk çocuk ama oldu ama şu kadarını söyleyeyim ertes72 hiç bir işe yaramıyor ben 3 saat icinde almama rağmen hamile kaldım aynı sekilde ellaninda yarayacağını düşünmüyorum hormonları altüst etmekten başka birseye yaramıyor ikiside

Öncelikle şunu belirteyim ertes72 kullandım hiç bir işe yaramadı ilaç b💩k ella yine aynı şekilde şuan hamileyim bu tür ilaçlara Güven olmaz Rabbım verdiğine karşı gelinmez evliyim şuan düşünmüyorduk çocuk ama oldu ama şu kadarını söyleyeyim ertes72 hiç bir işe yaramıyor ben 3 saat icinde almama rağmen hamile kaldım aynı sekilde ellaninda yarayacağını düşünmüyorum hormonları altüst etmekten başka birseye yaramıyor ikiside
Ben iki gün sonra kullandım ve regl oldum hormonlarimda en azından gözle görülür şekilde bir farklılık olmadı

Sırf bu konuya yorum yazmak İçin üye oldum.
Korunmasız ilişki sonrası ertesi gün 150 küsür lira ver aldığım ertes 72 ilacını kullandım. Zaten 72 saat içerisinde alınabileceği yazıyor.Adetim normal zamanda olmadı ve 9 gün geçikince kıllanmaya başladım.Zaten hafif baş dönmeleri mide bulantıları olmaya başlamıştı ama tabi ilaca güvenip bu durumun psikolojik olarak olacağını düşünüp hamile olacağıma ihtimal dahi vermiyorum. Bir yandan internet sitelerinde bu ilacı kullanıp sonrasında neler olduğunu yazan insanların yorumlarını okuyorum. 27 gün geçikti regl oldum diyen mi ararsın hiç bir işe yaramadı hamile kaldım diyen mi ararsın kafam iyice allak bullak oldu çünkü istemediğim bir hamilelik yaşamak istemiyorum.Ama bir yandan da içim içimi kemiriyor. Bir şeyler hissediyorum. Test yapmak istiyorum ama göreceğim sonuçtan korkuyorum.Dün sabah en son daha fazla bekleyemedim ve test yaptım ve sonuç 6 haftalık hamileyim 😱ve pozisyon olarak öyle kolay kolay hamile kalabileceğim bir pozisyonda boşalma yaşanmasına rağmen hamile kaldım.Evet şaka gibi hamile kaldım. Hemde İKİZ. Ailede hiç olmamasına rağmen. Doktor bu Tarz ilaçların hatta ve hatta tüm doğum kontrol yöntemlerinin yüzde 7 olarak hamile kalma ihtimalini söyledi. Şaşırdım bu duruma haliyle. Benden ufak bir tavsiye korunmasız ilişki yaşamayın olduki olan oldu ve yaşadınız en erken müdaheleyi yapın. İlaç aldım nasıl olsa olmaz korur diye düşünmeyin.Eğer en ufak bir şüpheniz varsa içinizde hamile olduğunuza dair bir şeyler hissediyorsanız hemen test yapın. Sonuç olarak istenmeyen bir gebelikle karşılaşabilirsiniz.Ne kadar erken farkederseniz o kadar erken sonuç alırsınız.

Back
X