• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testim sizce PİK Mİ

Merhabalar,benim ovulasyon testinde pik çizgisi adet bittikten sonra 5 veya 6 gun sonra oluyor bu durum normal mi hatta bir kere kadin doğuma da gitmistim yine 5. Gun falandı yumurtlama erken oluyor dedi bu normal bir durum mu acaba? Bizde 2 yıldır bekliyoruz olmadi.

Merhabalar,benim ovulasyon testinde pik çizgisi adet bittikten sonra 5 veya 6 gun sonra oluyor bu durum normal mi hatta bir kere kadin doğuma da gitmistim yine 5. Gun falandı yumurtlama erken oluyor dedi bu normal bir durum mu acaba? Bizde 2 yıldır bekliyoruz olmadi.
Her kadında değişiyor cnm adetin ne zaman

Merhaba canım bende 3 yıllık evliyim 2 kez düşük yaşadım. Bu süreçte kendimizi ister istemez çok yıpratıyoruz her yolu deniyoruz sorun hep bizde sanıyoruz. Bence eşinde bir test vermeli.. ben 2 sene hep kendimde aradım sorunu diyet yaptım ovulasyon yaptım hacamat yaptırdım yaki yaptırdım hep ya olmuyordu olsa da düşüyordu en son artık eşime bir sen görün dedim ve Dünyam başıma yıkıldı. Eşimde sperm sorunu çıktı. Şuan tedavideyiz yani demem o ki bütün yükü kendin omuzlanma

Merhaba canım bende 3 yıllık evliyim 2 kez düşük yaşadım. Bu süreçte kendimizi ister istemez çok yıpratıyoruz her yolu deniyoruz sorun hep bizde sanıyoruz. Bence eşinde bir test vermeli.. ben 2 sene hep kendimde aradım sorunu diyet yaptım ovulasyon yaptım hacamat yaptırdım yaki yaptırdım hep ya olmuyordu olsa da düşüyordu en son artık eşime bir sen görün dedim ve Dünyam başıma yıkıldı. Eşimde sperm sorunu çıktı. Şuan tedavideyiz yani demem o ki bütün yükü kendin omuzlanma
Artık bizde onda oldugunu düşünüyorsuz cnm sorunu bu ay yine husran testlerde golge gibi 2 ci cizgi vardı bu sabah yaptım negatif yok artık saldım

Kızlar bu gün adet günüm adet olmadım sabah test yaptım ilk 5 dk da çıkan silik 2 cizgi bilemedim ne yapsam bekliyorum

bir doktor araştırmanızı istegeceğim nacizane.. op. Dr. mustafa Kemal özel. Ben hastası değilim. İş görüşmesi için yanına gittim ve gün boyu yanında çalıştım. Bu kadar hastalarla ilgilenemezsin sanki yıllardır tanıyormuşsunuz gibi.. çok sıcakkanlı,olumlu.. gelen 10 insanın 9da hamilelik haberi için gelmiş. Ya o gelen annelerin yüzündeki tebesüm allahım her isteyen iyi ebeveynlere nasip etsin. Çalıştığı kliniği pek sevmediğim için çalışmaktan vazgeçtim orada.. ama dediğim gibi insan olarak doktor olarak çok iyi biri.. çocuk isteyen herkese tavsiye ediyorum. Bu arada hiçbir şekilde daha önceden tanışmıyordum orda tanıştım🙏🏼 araştırın kızlar.

Kızlar testim böyle çıkıyor beli belirsiz

Eklentiler

• IMG_2286.webp
    IMG_2286.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 53
Bana da yardımcı olur musunuz lütfen dün gece bu sabah ve akşam ilişki yaşadım pik olduğunu düşündüğüm için sizce doğru mu ilerliyorum ilk defa kullanıyorum 1 senedir gebelik olmuyordu hiç bi sorun yok bende ve eşimde tıbbi olarak bide koyulaştıktan sonra çatlar felan diyorlar şimdi ben nası bi yol izliyim yardım edin 🥲
Bak canım ben de bu ay ovu testine başladım 1 yıldan fazladır deniyordum meğerse yumurtlamayi yanlış biliyormuşum uygulamalara göre daha 1 hafta var ama yumurtlama dün oldu feci karın kramplarıyla adetten çıkar çıkmaz başladım

Eklentiler

• 1000078591.webp
    1000078591.webp
    17 KB · Görüntüleme: 40
Back
X