Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah cnm sabah yine yapacağım koyulaşırsa vardır kimyasal olur diye endişeediyorumBen 12. günde predictor early ile öğrenmiştim gebeliğimi. Umarım hayırlı haberler verirsin bize![]()
Her kadında değişiyor cnm adetin ne zamanMerhabalar,benim ovulasyon testinde pik çizgisi adet bittikten sonra 5 veya 6 gun sonra oluyor bu durum normal mi hatta bir kere kadin doğuma da gitmistim yine 5. Gun falandı yumurtlama erken oluyor dedi bu normal bir durum mu acaba? Bizde 2 yıldır bekliyoruz olmadi.
22 Ekim adet oldum,30 ekim bittiHer kadında değişiyor cnm adetin ne zaman
Senin daha yeni bitmiş canım takip etmeye başla22 Ekim adet oldum,30 ekim bitti
Artık bizde onda oldugunu düşünüyorsuz cnm sorunu bu ay yine husran testlerde golge gibi 2 ci cizgi vardı bu sabah yaptım negatif yok artık saldımMerhaba canım bende 3 yıllık evliyim 2 kez düşük yaşadım. Bu süreçte kendimizi ister istemez çok yıpratıyoruz her yolu deniyoruz sorun hep bizde sanıyoruz. Bence eşinde bir test vermeli.. ben 2 sene hep kendimde aradım sorunu diyet yaptım ovulasyon yaptım hacamat yaptırdım yaki yaptırdım hep ya olmuyordu olsa da düşüyordu en son artık eşime bir sen görün dedim ve Dünyam başıma yıkıldı. Eşimde sperm sorunu çıktı. Şuan tedavideyiz yani demem o ki bütün yükü kendin omuzlanma
Ayyy hadi hayırlısı tekrar test yaptınız mı nedir durumKızlar bu gün adet günüm adet olmadım sabah test yaptım ilk 5 dk da çıkan silik 2 cizgi bilemedim ne yapsam bekliyorum
Bu sabah yine yaptım cnm halla silik adetim yok hallaAyyy hadi hayırlısı tekrar test yaptınız mı nedir durum
Sat ne zamandı gecikme oldu muKızlar testim böyle çıkıyor beli belirsiz
Evet 1 gün geçikti halla tık yok göüslerimde ağrı geçti iki uç gün yoktu bu gün yine ağrı varSat ne zamandı gecikme oldu mu
Güzel haberlerini alalım inşallahEvet 1 gün geçikti halla tık yok göüslerimde ağrı geçti iki uç gün yoktu bu gün yine ağrı var
Güzel haberlerini alalım inşallaha
Kan testi mi yaptırsanız acaba garanti olurAz önce böyle çıktı
Yurt dışındayım cnm testlerle şimdilik takip ede biliyorumKan testi mi yaptırsanız acaba garanti olur
Bak canım ben de bu ay ovu testine başladım 1 yıldan fazladır deniyordum meğerse yumurtlamayi yanlış biliyormuşum uygulamalara göre daha 1 hafta var ama yumurtlama dün oldu feci karın kramplarıyla adetten çıkar çıkmaz başladımBana da yardımcı olur musunuz lütfen dün gece bu sabah ve akşam ilişki yaşadım pik olduğunu düşündüğüm için sizce doğru mu ilerliyorum ilk defa kullanıyorum 1 senedir gebelik olmuyordu hiç bi sorun yok bende ve eşimde tıbbi olarak bide koyulaştıktan sonra çatlar felan diyorlar şimdi ben nası bi yol izliyim yardım edin![]()