Ertesi gun hapi ella??

burcucucu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
88
26
8
29
Kizlar merhaba.

Ella hapı kullanan var mi ben mecbur kaldim ve iliskiden 17 saat sonra ictim internetten okudum yan etkileri cok fazla ama su an cocuk dusunmuyoruz geceden beri karnim küp gibi şişti adet olmadan siserya ayni onun gibi ve bide kasiklarima kramplar giriyo ictim iyi mi oldu kotu mu oldu şuan bi rahatsızlık hissediyorum kendimde ...

Ben de 2 sene önce almıştım ama cesaret edemedim kullanmaya öylece duruyor. Son kullanma tarihi bile geçmiştir belki.
Bence böyle şeyler kullanmamaya çalış. Eşin korunsun sen kullanma bir şey

Ben de 2 sene önce almıştım ama cesaret edemedim kullanmaya öylece duruyor. Son kullanma tarihi bile geçmiştir belki.
Bence böyle şeyler kullanmamaya çalış. Eşin korunsun sen kullanma bir şey
Korunmak istemedi tam icimede bosalmadi zaten ama ben yinede tedbir olsun diye ictim adetim 3 gun once bitti bilmiyorum..

Aynen bende kullanmak istemedim kullanmadan bayada okudum ama mecbur kalinca
Bir kereden bir şey olmaz sanıyorum ama, benim bi akrabam birkaç yıl korunma ilaçları kullandı sonra 10 sene çocukları olmadı. Bildiğim kadarıyla tembelleştiriyormuş bu tarz ilaçlar. Sonrasını düşünerek hareket ederseniz daha iyi olur sizin için.

Bir kereden bir şey olmaz sanıyorum ama, benim bi akrabam birkaç yıl korunma ilaçları kullandı sonra 10 sene çocukları olmadı. Bildiğim kadarıyla tembelleştiriyormuş bu tarz ilaçlar. Sonrasını düşünerek hareket ederseniz daha iyi olur sizin için.
Benimki tamamen kuruntu oldu biraz bosalmadi icime adetimde yeni bitti ama ben korktum daha hazir degiliz

ben de kullandım ama adetim 2 3 gün gecikmeli oluyordu bu ay 8 gün gecikti ve hiçbi belirti yok bizde de boşalma olmamıstı tedbir amaçlı kullanmstm :(

Back
X