Ertesi gün hapı ile ilgili soru

iliskiye girecek olgunlukta degilsiniz, bu cok belli niye yapiyorsunuz ki? korunmayi bile bilmiyorsunuz.....ne demek korunmasiz iliskiye girdim, birden oldu?! sagligin bu kadar degersiz mi ya? hamile olmayi birak, hastalik kapabilirsin...

Endişeniz yersiz değil fakat yabancı biriyle korunmasız ilişkiye girmem. Erkek arkadaşımı uzun süredir tanıdığım ve bu konuda herhangi bir problemi olmadığına inandığım için böyle bir şey yaptım.

regl dönemi öncesi ve sonrası gebelik için en az risk taşıyan dönemler diye biliyorum.. ella hapı da güvenilir bir hap... ama hiçkimse size yüzde yüz kesin diyemez..

tamam da canim yine de korunmasiz yapmaman gerekiyordu...egerki sürekli iliskiye giriyorsaniz illaki korunmaniz gerekiyor, konusup anlasin hangi korunma yöntemi size göre uygun diye

bişey olmaz
ama senede 2 den fazla kullanma ertesi gün hapını
dogum kontrol hapı da bir gün iç birgün içme şeklinde kullanılmaz kendine Zarar verirsin
ya düzenli iç ya da hiç içme

geçen filmde duydum, ertesi gün hapının koruyuculuğu %90mış.
%10luk bir şans var ortada.

gerçi ilişki zamanı yumurtlama gününe yakın olmadığı için pek risk olacağını düşünmedim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…