Kızlar selam
27 temmuz- 2 ağustos yumurtlama dönemimdi.
3 ağustos ilişkiye girdik ve çok az miktar boşalma oldu. (Yumurtama dönemi bitmesine rağmen orta gebe kalma ihtimalı yazıyordu) 3 aylık çocuğum olduğu için aşırı korktum ve 22 saat sonra ella ertesi gün hapı aldım.
15 ağustos regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım çok hafif karın ağrılarım gelip gidiyor gibi. Ama hiç gecikmezdi regl günüm. 2 gündür soğan kürü yapıyorum.
Akıl verin
Ne durumdasınız. Regl oldunuz mu. Ben de yumurtlama döneminde birliktelik yaşadım ve ertesi gün hapı kullandım.11 ağustosta regl ye benzer bir kanama yaşadım ama emin değilim regl mi ara kanama mi. En iyisi test yapayım içim rahat etsin istiyorum üstelik evli değilim.
Ne durumdasınız. Regl oldunuz mu. Ben de yumurtlama döneminde birliktelik yaşadım ve ertesi gün hapı kullandım.11 ağustosta regl ye benzer bir kanama yaşadım ama emin değilim regl mi ara kanama mi. En iyisi test yapayım içim rahat etsin istiyorum üstelik evli değilim.
Kanama yaşadığınız zaman yumurtlama döneminden nekadar sonraydı . Yani acaba yerleşme kanamasımı yoksa regl midir? Aslında ertesi gün haplarının yan etkileri arasında hem gecikme hemde az kanama vs oluyor. Benim bugün 6. Gün gecikme. Sabah test yaptım negatifti. Sanırım hapın yan etkisi
Kanama yaşadığınız zaman yumurtlama döneminden nekadar sonraydı . Yani acaba yerleşme kanamasımı yoksa regl midir? Aslında ertesi gün haplarının yan etkileri arasında hem gecikme hemde az kanama vs oluyor. Benim bugün 6. Gün gecikme. Sabah test yaptım negatifti. Sanırım hapın yan etkisi
Yerlesme kqnamasi değil bence. Cunku 5 gun boyunca sürdü. Yani lekelenme gibi değildi. Hamile olmamanıza sevindim. Ertesu gun hapinin yan etkisi dır umarım benim başıma gelen de.
merhaba ne durumdasınız nasıl bi kanama yaşadınız. ben tam yumurtlama döneminde yaşadım ve 5-6 saat içinde ella kullandım. şu an regl dönemim yeni geldi 5 gün gecikti kasık ağrılarım var ama henüz olmadım. 3 gündür de bir parmak kesiği kadar falan kan gördüm yarın test uapacağım ama endişeliyim
merhaba ne durumdasınız nasıl bi kanama yaşadınız. ben tam yumurtlama döneminde yaşadım ve 5-6 saat içinde ella kullandım. şu an regl dönemim yeni geldi 5 gün gecikti kasık ağrılarım var ama henüz olmadım. 3 gündür de bir parmak kesiği kadar falan kan gördüm yarın test uapacağım ama endişeliyim
Ben regl oldum ama çok gecikti. Neredeyse bir ay regl olmadım. Kabus gibiydi ,hamile miyim değil miyim gerçekten hormonları bozuyor o yuzden sakin kalmaya çalışın. Ella büyük oranda önlüyor çok etkili. İçinizin rahat etmesi için test yapabilirsiniz yine de. Ama dediğim gibi baya gecikme yapıyor. Hamile olmayabilirsiniz
Evet 14 günün sonunda regl oldum . Bende endişelendim ve bu süre zarfında 3 kez test yapmıştım. Ben ilişkiden yaklaşık 12 saat sonra kullanmıştım. Sizin erken kullanmanız daha etkili olacaktır bence. İçinizi rahat tutun en azından en az 14 gün kadar
Evet 14 günün sonunda regl oldum . Bende endişelendim ve bu süre zarfında 3 kez test yapmıştım. Ben ilişkiden yaklaşık 12 saat sonra kullanmıştım. Sizin erken kullanmanız daha etkili olacaktır bence. İçinizi rahat tutun en azından en az 14 gün kadar
of inşallah vallahi sabırsızlıkla bekliyorum. 21 gün geçti ilişkinin üstünden. reglimin gecikmesinin 1. haftası bugün. dün test yaptım 4 tane negatif hepsi bakalım diken üstündeyim hala ama olana kadar test yapacağım yine