ertesi gün hapı ve kanama

tugce sah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2025
1
0
1
20
geçen hafta çarşamba günü ertes72 içtim ve pazar günü mecburen tekrar içmek zorunda kaldım aynısını ayrıca pazar günü yumurtlama günümdü
bugün yani tam 6 gün sonra peçeteye kan geldi hafif alt karnımda ağrı var 2 saattir de devam ediyor bir kaç kere daha peçeteye kan geldi pembemsi kahveremsi bir kan ve reglime 8 gün var sizce bu ara kanama mı regl mi ya da gebelik tehlikesi olabilir mi

Son düzenleme:
Ben de ertes72 kullandıktan 4 5 gün sonra 2 3 gün ağrılar ve hafif kanamalar yaşamıştım. Fakat bu gayet normal. Hapın yan etkisi. Üstelik 2 tane kullanmışsınız. Hormonlarınız altüst olmuştur. Tamamen hapla ilgili olduğunu düşünüyorum.

O hap insanın içinden geçiyor. Büyük ihtimalle bi 4-5 ay adet düzensizliği yaşayacaksın.
Haftada iki kere içmenin sebebi neydi?

Şimdiii, yumurtlamayı durdurması gereken ertesi gün hapini gebelik engellesin diye yanlış vakitte icmissin, mevcut yumurtaya yapacagi hicbirsey yok, ertesi gün haplarinin yan etkileri de üç ay kadar sürer, bu arada da regli tarihin geçince gebelik testi yaparsın. Ertesi gün hapları gebelik engellemez.
Bır de iki kere icmissin Allah akıl fikir versin.
Boyle devam edersen ilerde çocuğun da olmaz.
O partnerinden de uzak dur seni sevmiyor, sevse böyle ilaçları sana icirtecegine adam olur da kendisi korunurdu.

Ağrı kesici değil bu 5 günde 2 tane için.
Düzenli cinsel hayatınız varsa doğum kontrol hapı için hormonlarınız bu kadar etkilenmez. Regl düzeniniz en az 3-4 ay değişecek.
Yumurtlama olduysa işe yaramıyor diye duydum. Siz yine de Regl olmazsanız test yapın.

Neden korunmuyorsun çok basit ya. Bir kere o haltı yemişsin ikinci kez aynı hata. Sonra niye hpv kaptım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…