Ertesi gun hapı

Yazyagmurum68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
572
438
33
30
Kizlar merhaba lafı uzatmadan direk anlatcam benim kucuk bebegim var dun gece esimle iliskiye girdik ve iliskiden yarim saat sonra falan prezervatifin yırtılmis oldugunu farkettik delikmiş gorunce hemen ertesi gun hapi aldi geldi yani iliskiden 2 saat sonra hapi hemen yuttum hamile kalma ihtimalim olabilirmi kullananlar yazabilirmi. Birde bebegm emiyo doktora sordum bitanesi emzirebilirsin dedi bitaneside 2 gun emzirme dedi bebegmde mama icmiyo iciremedim bu konudada bilgisi olanlar yardmci olabilirmisiniz :(

Hapi hemen aldiysaniz hamile kalma sansiniz cok düsük. Lakin bunu da belirtiyim: o ilacmar büyük hormon bombasi. Onun icin emziren bayanlara emzirmemeleri söylenir burda cünkü sütten bebege gecebilir. Hapin kullanmam kagitinda ne yaziyor?

Hapi hemen aldiysaniz hamile kalma sansiniz cok düsük. Lakin bunu da belirtiyim: o ilacmar büyük hormon bombasi. Onun icin emziren bayanlara emzirmemeleri söylenir burda cünkü sütten bebege gecebilir. Hapin kullanmam kagitinda ne yaziyor?
Hapın icinde 72 saat emzirmemenizi oneriyoruz diyo ama inanin mama aldm ek gidada veriyorum ne uyuyo ne duruyo agliyo surekli meme istiyo :( napacagimi bilemiyorum insallah hamile degilimdir

geçen aynı soru vardı. iki dün sağıp atmıştı bi üye sütünü. eczacılar daha iyi bilir aslında, telefonla bile sorabilirsiniz.

Bebeği sakın emzırme.
Şuan bunyen bıle alt ust olucak.
Dolapta yedek sutun falan yokmu?

Kizlar merhaba lafı uzatmadan direk anlatcam benim kucuk bebegim var dun gece esimle iliskiye girdik ve iliskiden yarim saat sonra falan prezervatifin yırtılmis oldugunu farkettik delikmiş gorunce hemen ertesi gun hapi aldi geldi yani iliskiden 2 saat sonra hapi hemen yuttum hamile kalma ihtimalim olabilirmi kullananlar yazabilirmi. Birde bebegm emiyo doktora sordum bitanesi emzirebilirsin dedi bitaneside 2 gun emzirme dedi bebegmde mama icmiyo iciremedim bu konudada bilgisi olanlar yardmci olabilirmisiniz :KK43:

emzirmeyi bilemem ama hemen hapı alarak çok iyi etmişsin.

ne kadar çabuk alırsan o kadar etkili oluyo. kısa zamanda da almışsın. bunlar yüzde yüzü hiçbir zaman garanti etmez ama sen yüzde yüze oldukça yakın bir ihtimaldesin korkma o nedenle
Insallah dediginiz gibi olur yoktur birsey daha sorabilirmiyim icim rahat etmesi icin gebelik testini iliskiden kac gun sonra yapabiliyoruz bilginiz varmi

Insallah dediginiz gibi olur yoktur birsey daha sorabilirmiyim icim rahat etmesi icin gebelik testini iliskiden kac gun sonra yapabiliyoruz bilginiz varmi

şu anki hamileliği öğrenme yöntemlerinin hiçbirisi, 15 günden öncesinde sağlıklı sonuç vermiyor. yaklaşık 15 gün beklemelisiniz. hatta 15 günden daha sonra da bir ara bakarsanız iyi olur bence...

Emzirmeyin aglasin kaşıkla ağzına akitmaya calisin Allah korusun sütten geçer çocukta problem olur
En korktuğum şey emen küçük çocuk varken hamilelik
İnşallah degilsindir

Back
X