Ertesi gun hapı

Bu hap hormon dengesini zaten alt üst ediyor. Ablamda kullandığında emzirmemişti. Doktoru o kadar çok tembihlemişti ki sakın 1 hafta boyunca emzirme diye, çok ama çok zararlıymış bebek için. Böyle bir riske atmayın bebeğinizi.

çok sıkıntı... hiç önerilmeyen korunma yöntemi... =))

Haklisiniz korunma yontemi bile degil ki, buyuk risk :)

Konu sahibi ben de 2 saat icinde aldim ve hamile kalmadim. Ama beni mahvetti butun regl duzenimi bozdu. Yine de hamile kalmak en buyuk korkularimdan biri oldugu icin pisman olmadim siz de cok kisa zamanda almissiniz sorun olacagini sanmiyorum. Emzirme durumunu bilemiyorum ama siz de rahatsiz olursunuz emziremediginiz icin, sagip atmak gerekir belki?

Konu sahibi ben de 2 saat icinde aldim ve hamile kalmadim. Ama beni mahvetti butun regl duzenimi bozdu. Yine de hamile kalmak en buyuk korkularimdan biri oldugu icin pisman olmadim siz de cok kisa zamanda almissiniz sorun olacagini sanmiyorum. Emzirme durumunu bilemiyorum ama siz de rahatsiz olursunuz emziremediginiz icin, sagip atmak gerekir belki?

eyvah, bir milli servet çöpe gidiyor... :-) :-)

Emzirilmemeli ya birinden emzir falan derken yanı ne alaka doktorun dediğine bak hap bir memeye mi etki edecek yani sağ sütünü ve at bence

Adetiniz geciktimi ben 25inde olcamm gecikirse ben hamileyim diye ortaligi ayaga kaldiririm bu sferdee

Allah bilir tabide olmaz galiba çünkü ben üç kere kullandım ta ertesi gün aldım bişey olmadı ki ben hemen hamile kalan bi insanim emzirme konusunda sakin emzirme o ilaç bildiğin zehir yazık kuzucuga başka mamalar dene pirinç unu deneyebilirsin onun maması var genelde bütün çocuklar sever

Kizlar merhaba lafı uzatmadan direk anlatcam benim kucuk bebegim var dun gece esimle iliskiye girdik ve iliskiden yarim saat sonra falan prezervatifin yırtılmis oldugunu farkettik delikmiş gorunce hemen ertesi gun hapi aldi geldi yani iliskiden 2 saat sonra hapi hemen yuttum hamile kalma ihtimalim olabilirmi kullananlar yazabilirmi. Birde bebegm emiyo doktora sordum bitanesi emzirebilirsin dedi bitaneside 2 gun emzirme dedi bebegmde mama icmiyo iciremedim bu konudada bilgisi olanlar yardmci olabilirmisiniz :KK43:
Hamile kalman yok gbi hemen ıcmissin ama emzırme bebegi hemen

Allah bilir tabide olmaz galiba çünkü ben üç kere kullandım ta ertesi gün aldım bişey olmadı ki ben hemen hamile kalan bi insanim emzirme konusunda sakin emzirme o ilaç bildiğin zehir yazık kuzucuga başka mamalar dene pirinç unu deneyebilirsin onun maması var genelde bütün çocuklar sever
Insallah olmaz canim cok korkuyorum aşiri kafama taktim adetimede baya var dusune dusune kfayi yiycem

Back
X