Ertesi gün hapı

MeltemMeltemm34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2018
1
0
36
31
Hanımlar merhaba, adetimin son günü boşalma olmadan bir ilişki yaşadım ve 5 saat sonra ertesi gün hapı ertes72 kullandım ara kanamamı ilaçtan 5 gün sonra yaşadım yalnız adet olmam gereken tarihte olmadım hatta 15 gün geciktim sizce gebelik riski var mıdır? Yoksa adetin son günü ilacı kullandığım için yumurtlamayı engellemiş olabilir miyim bir fikriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim

Boşalma olmadan hamilelik nasıl olabilir. Hem de üstüne hormon bombası ilaç kullanılmışken? Stresten olmamış olabilirsin veya ilacın etkisinden dolayı da olabilir. İlişkiden 15 gün sonra idrar testine mutlaka geçer. Test al yap ve rahatla hamilelik olmadığını görüp.

Hanımlar merhaba, adetimin son günü boşalma olmadan bir ilişki yaşadım ve 5 saat sonra ertesi gün hapı ertes72 kullandım ara kanamamı ilaçtan 5 gün sonra yaşadım yalnız adet olmam gereken tarihte olmadım hatta 15 gün geciktim sizce gebelik riski var mıdır? Yoksa adetin son günü ilacı kullandığım için yumurtlamayı engellemiş olabilir miyim bir fikriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim
Selam, piyasada birden farklı hap var ve bunların içindeki moleküller farklı ve gebelikten koruma oranları da farklı diye biliyorum. Senin aldıgın ilaç gebelik riski daha yüksek olan bir hap o nedenle risk almayıp bir gebelik testi yaptırmanı öneririm

Back
X