- 11 Aralık 2015
- 6
- 0
- 86
- 29
- Konu Sahibi Hayalperesttthatun
-
Ben 3 defa içime boşalma oldu kullandım 11.saatte içtim ilacı aradan 4 gün geçti tekrar ilişki yaşadım yine 3 defa içime boşaldı ve bu sefer ilaç falan hicbir şey kullanmadım 1 hafta gecikmeli regl oldum.. korkmayın benceArkadaşlarrr nişanlımla birliktelik yaşadık. Doğurganlığın yüksek olduğu zamanımdı prezervatif kullanmadık ama içime boşalmadı. Ben yinede üç saat içinde ella kullandım. 10 günü geçti hala ara ara mide bulantısı yaşıyorum ve çok aşırı kasık ağrılarım oluyo. Göğüslerde aşırı hassasiyet var. İlaç sonrası kanama da olmadı. Hamile olma ihtimalim var mı sizce?
Evet insanlar buralardan dönüyo biliyorum ama kınadığımızı yaşamadan ölmezmişiz. Bende zamanında çok kınadım manyak mı bunlar evlenmeden neye güveniyo diye ama zaman ne getirir bilemiyoruz kiBirincisi ertesi gün hapı 72 saat içinde içilirse etki eder o belirtiler psikolojik olabilir yine de Allahın takdiri
İkinci birşey ise millet nikahtan dönüyor nasıl güveniyorsunuz ortalık bu kadar kötü iken anlamıyorum
Sonradan başlayan göğüs hassasiyeti korkuttu biraz gerçi hastalığıma bir haftadan az kaldı ondan da olabilir bilemiyorum ki içime boşalma olmadı tek avuntum buBen 3 defa içime boşalma oldu kullandım 11.saatte içtim ilacı aradan 4 gün geçti tekrar ilişki yaşadım yine 3 defa içime boşaldı ve bu sefer ilaç falan hicbir şey kullanmadım 1 hafta gecikmeli regl oldum.. korkmayın bence
Merhaba canım, hemen ella aldığın için seni%99.1 koruyacaktır. Yan etki olarak hafif bulantı, baş ağrısı halsizlik ve baş dönmesi olabilir. adetin eğer 1 haftadan fazla gecikirse ve şikayetin artarsa doktora başvurArkadaşlarrr nişanlımla birliktelik yaşadık. Doğurganlığın yüksek olduğu zamanımdı prezervatif kullanmadık ama içime boşalmadı. Ben yinede üç saat içinde ella kullandım. 10 günü geçti hala ara ara mide bulantısı yaşıyorum ve çok aşırı kasık ağrılarım oluyo. Göğüslerde aşırı hassasiyet var. İlaç sonrası kanama da olmadı. Hamile olma ihtimalim var mı sizce?
İlacın yan etkiler onlar bulantı falan hepsi bi süre sonra geçer zamanında içtiysen çok düşük ihtimal hamile kalman.Arkadaşlarrr nişanlımla birliktelik yaşadık. Doğurganlığın yüksek olduğu zamanımdı prezervatif kullanmadık ama içime boşalmadı. Ben yinede üç saat içinde ella kullandım. 10 günü geçti hala ara ara mide bulantısı yaşıyorum ve çok aşırı kasık ağrılarım oluyo. Göğüslerde aşırı hassasiyet var. İlaç sonrası kanama da olmadı. Hamile olma ihtimalim var mı sizce?
Saçma sapan tavsiyelerde bulunmayın lütfen belki iki taraftan en az birinizin doğurganlığında bir sorun var, belki yumurtlama döneminde değildiniz.Ben 3 defa içime boşalma oldu kullandım 11.saatte içtim ilacı aradan 4 gün geçti tekrar ilişki yaşadım yine 3 defa içime boşaldı ve bu sefer ilaç falan hicbir şey kullanmadım 1 hafta gecikmeli regl oldum.. korkmayın bence
Madem öyle bu ihtimale karşılık herkeste bor sorun olabilir o zaman kimse burda yorum yapamaz soru soramaz sonuç olarak herkeste farklı sonuçlar olabilir değil mi bej burda sadece deneyimimden bahsettim.Saçma sapan tavsiyelerde bulunmayın lütfen belki iki taraftan en az birinizin doğurganlığında bir sorun var, belki yumurtlama döneminde değildiniz.
İnsanların zaten bu kadar cahil olduğu, bilmediği için de soru sorduğu bir konu hakkında böyle yorum yaparsanız bunları okuyup hata yapacak insan çok. Ayrıca sizin kişisel deneyiminiz bu konu hakkında yardımcı bir fikir vermiyor konu sahibineMadem öyle bu ihtimale karşılık herkeste bor sorun olabilir o zaman kimse burda yorum yapamaz soru soramaz sonuç olarak herkeste farklı sonuçlar olabilir değil mi bej burda sadece deneyimimden bahsettim.
Yalnız ertesi gün hapı bir korunma yöntemi değil, çok sağlıklı bir şey de değil. Bu kadar üst üste kullanılması iyi değil.Ben 3 defa içime boşalma oldu kullandım 11.saatte içtim ilacı aradan 4 gün geçti tekrar ilişki yaşadım yine 3 defa içime boşaldı ve bu sefer ilaç falan hicbir şey kullanmadım 1 hafta gecikmeli regl oldum.. korkmayın bence
Arkadaşlarrr nişanlımla birliktelik yaşadık. Doğurganlığın yüksek olduğu zamanımdı prezervatif kullanmadık ama içime boşalmadı. Ben yinede üç saat içinde ella kullandım. 10 günü geçti hala ara ara mide bulantısı yaşıyorum ve çok aşırı kasık ağrılarım oluyo. Göğüslerde aşırı hassasiyet var. İlaç sonrası kanama da olmadı. Hamile olma ihtimalim var mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?