Ertesi gün hapı

Ennur aya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2022
103
46
28
Merhaba
Geçen ay 22 sinde regl oldum ve 11 de eşimle ilk gecemiz oldu ama kızlık zarim bozulmadı ve ve içime bir defa tek boşaldı o da saydam bir sıvı gibi bir şeydi (öncesinde bir kaç defa benden uzak boşaldı) ve 14 saat sonra ertesi gün hapı kullandım ve hiç ara kanama görmedim şimdi ise adet olamıyorum ve hamile gibi hissediyorum

Test yapınız biz burada ne desek boş. Boşalma olmuş neticede sıvının rengi önemsiz.

Test yaparsanız biz de öğrenmiş oluruz hamile misiniz değil misiniz.

İçinize boşalsa da boşalmasa da prezervatif vb bir korunma yöntemi olmadan gerçekleşen her ilişkide gebelik ihtimali vardır. Ertesi gün hapları senede 1 çok çok ekstrem durumlarda maksimum 3 kez kullanılır. Daha doğru ve güvenli bir korunma yöntemi seçin.
5-6 ay kadar regli gecikmesi ve düzensizlik yapması normal yine de test yapın

22 sinde regl oldum ama ilk iki gün normal adet gibiydi sonra yavaş yavaş azaldı tam normal döngüm olan 5 gün içinde bitti , ama yerleşme kanaması mi diye şüpheye düştüm 3 test yaptım ilişkinin üzerinden bir ay geçti ve bugünde bir test yaptım negatif ti , sizce hamilelik olsaydı belli olurdu değil mi.. kusura bakmayın çok fazla tecrübesizim bu konuda

Test yapınız biz burada ne desek boş. Boşalma olmuş neticede sıvının rengi önemsiz.
22 sinde regl oldum ama ilk iki gün normal adet gibiydi sonra yavaş yavaş azaldı tam normal döngüm olan 5 gün içinde bitti , ama yerleşme kanaması mi diye şüpheye düştüm 3 test yaptım ilişkinin üzerinden bir ay geçti ve bugünde bir test yaptım negatif ti , sizce hamilelik olsaydı belli olurdu değil mi.. kusura bakmayın çok fazla tecrübesizim bu konuda

Olurdu evet illa içim rahat olsun dersen kan testi de ver ama ertesi gün hapı döngüyü de normal regl akışını da çok bozuyor.

Olurdu evet illa içim rahat olsun dersen kan testi de ver ama ertesi gün hapı döngüyü de normal regl akışını da çok bozuyor.
Aslında iki sefer randevu aldım ve aksilikler çıktı gidemedik ve maalsef öyle bir yerdeyim ki doğru dürüst imkan yok ... Bende kendime kaset testlerle ikna etmeye çalıyorum

Olurdu evet illa içim rahat olsun dersen kan testi de ver ama ertesi gün hapı döngüyü de normal regl akışını da çok bozuy
Şuan çok fazla bel ağrım var ve normal adet döngüme 14 gün var, çok fazla endişeliyim bilseydim böyle olucak hiç bir sekilde ellayi kullanmazdım, çok yıpratıcı

Biz nişanlimla reglimin 4.gunu cinsel ilişki yaşadık ve hamile kalmamin olanksiz olduğu için içime boşaldı benim içim rahat etmeyip 24 saat sonra ertesi gun hapı aldım hamile kalmaktan çok korkuyorum ama regl olduğum için üstüne ertes gün hapi da aldigim için çok olanaksız değilmi ihtimal var mi yoksa yardımcı olurmusin

Biz nişanlimla reglimin 4.gunu cinsel ilişki yaşadık ve hamile kalmamin olanksiz olduğu için içime boşaldı benim içim rahat etmeyip 24 saat sonra ertesi gun hapı aldım hamile kalmaktan çok korkuyorum ama regl olduğum için üstüne ertes gün hapi da aldigim için çok olanaksız değilmi ihtimal var mi yoksa yardımcı olurmusin
Olanaksız diye bi şey yok, regl döneminde de risk var ama düşük, siz de bu riski ertesi gün hapıyla engellemişsiniz. Yine %100 denemez ama %99.9 değilsinizdir.

Merhabalar yardımcı olurmusunuz benim adetim düzensiz 1 senedir evliyim çoçuk istiyoruz adetim dğzene girmesi için dopum kontrol hapı kullanıyodum son kullandıpımda hapımın bitmesine 15 gün kaşa 3 gün kahverengi lekelenme gördüm af edersiniz günlük ped doldurmuyodu yani 3 gün sonra geçti lekelenme sonra geçti hapım son 1 tane kalmıştı yine kahverengi leke gördüm ara ara bi koyu bi açık hap birtikten sonrs adet olmam gerekiyordu olmadım 2 hafta felan geçiyor kasıklarımda sancı oluyor yerli yersiz aniden idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı bi bilginiz varmı kasıklarımda bazem baskı oluyor sancı oluyor gebelik varmıdır sizce bu arada hapı bazen ilişkiden sonra kullanıyordum bi iki gün saatinden geç atmıştım bi ara lütfen bilginiz varsa yazın yada durumumu yaşıyan varsa gebelik istiyorum rabbim inşallah nasip eder ama kan testi vermedim korkuyorum yine yoktur diye umutlanmak istemiyorum fakat bi yanımda yaptırmak istiyor 😔😔

Back
X