Ertesi gün hapı

zehra456

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2022
17
0
6
Ertesi günü hapı hakkında bilgi alabilirmiyim adetime 1 hafta var şimdi kullansam geciktirir mi yoksa erkene mi olur ertesi günü hapı yan etkisi kaç gün sürer ve etki ettiğini nerden anlarım

Iliskiden sonraki 48 saat icerisinde almaniz lazim. Adeti bazen geciktirir ara kanama yapabilir. Etki ettiginiyse ancak bir sure sonra yapacaginiz gebelik testiyle anlasilabilir.

Ne zaman test yapmam lazım adetime bir hafta var daha ama içim hiç rahat değil
Ictiniz mi ertesi gun hapini ilk 24 saatte ictiyseniz yuzde doksan dokuz koruma saglamistir korkmayin adetinizi bekleyin once. Adetiniz gelmezse test yaparsiniz.

Ertesi gun hapini surekli kullanmanizi tavsiye etmem bu arada kendinize korunma yontemi secin daha etkili olur.

Ne zaman test yapmam lazım adetime bir hafta var daha ama içim hiç rahat değil
Ert
Ictiniz mi ertesi gun hapini ilk 24 saatte ictiyseniz yuzde doksan dokuz koruma saglamistir korkmayin adetinizi bekleyin once. Adetiniz gelmezse test yaparsiniz.
Sürekli kullanmıyorum daha yeni kullanacagim ilişkiye gireli daha 24 saat olmadı ben sadece yan etkilerinden korktum ve etki etmemesinden

Ert

Sürekli kullanmıyorum daha yeni kullanacagim ilişkiye gireli daha 24 saat olmadı ben sadece yan etkilerinden korktum ve etki etmemesinden
Cok fazla bir yan etkisi olmaz. Tabi bunyeden bunyeye de degisebilir. Mide bulantisi adet gecikmesi ara kanama yapabilir. Hemen icin daha fazla beklemeyin ne kadar erken icerseniz etkisi daha cok olur. Etki etmemesinden korksanizda iliskiden sonra yapabileceginiz baska bir onlem yok.

Herkeste etkisi farklı. 15-20 güne kadar bile gecikme yapabiliyor, sonrasında ara kanama(lekelenme yapabiliyor) kullandığınız ay dışında sonraki 4-5 ay boyunca düzensizlik yaratabiliyor (ben yaşamıştım)
Yılda en fazla 2 kez kullanmanız öneriliyor. O nedenle prezervatif gibi daha risksiz yöntemler seçin.
Ayrıca forumda benzer çok fazla konu olduğu için ekliyorum; hamilelik için cinsel birleşme gerekir yani duşta omzuma boşaldı, kıyafetlerimizle sürtündük zevk suyundan korktum gibi bir durumsa hiç kullanmayın

Ertesi günü hapı hakkında bilgi alabilirmiyim adetime 1 hafta var şimdi kullansam geciktirir mi yoksa erkene mi olur ertesi günü hapı yan etkisi kaç gün sürer ve etki ettiğini nerden anlarım
Sakın içmeyin. Hormonları alt üst ediyor ve bu ilacın Avrupa’da yılda 2 defadan fazlasının yasaklandığını duymuştum. Ayrıca korunmasız ilişkiden sonra alındığını biliyorum adete 1 hafta kalmasıyla bağdaştıramadım?

Sakın içmeyin. Hormonları alt üst ediyor ve bu ilacın Avrupa’da yılda 2 defadan fazlasının yasaklandığını duymuştum. Ayrıca korunmasız ilişkiden sonra alındığını biliyorum adete 1 hafta kalmasıyla bağdaştıramadım?
Korunmasiz iliski yasamis zaten konu sahibi. Icmesinde hamile kalma durumu mu olussun. Bu seferde kurtaj yaptirmak zorunda kalabilir.

Korunmasiz iliski yasamis zaten konu sahibi. Icmesinde hamile kalma durumu mu olussun. Bu seferde kurtaj yaptirmak zorunda kalabilir.
Korunmasız ilişki hakkında tarih saat vermeyince anlayamadım. Ayrıca adetine 1 hafta varken gebelik riski zaten yok adeti düzenliyse. Çünkü gebelik riski yok. Boşu boşuna düzenini bozmasın diye dedik

Korunmasız ilişki hakkında tarih saat vermeyince anlayamadım. Ayrıca adetine 1 hafta varken gebelik riski zaten yok adeti düzenliyse. Çünkü gebelik riski yok. Boşu boşuna düzenini bozmasın diye dedik
Gebelik riski hep vardir. Adetliyken bile hamile kalinabiliyormus diye okudum. Cunku sperm bir sure etkin kalabiliyormus. Tabi bunlar yerine duzgun bir korunma yontemi secmeliydi konu sahibi.

Size cikismis gibi olmusum kusura bakmayin lutfen.

Gebelik riski hep vardir. Adetliyken bile hamile kalinabiliyormus diye okudum. Cunku sperm bir sure etkin kalabiliyormus. Tabi bunlar yerine duzgun bir korunma yontemi secmeliydi konu sahibi.
Gebelik riski hep yoktur. Keşke olsa da 10 aydır ovülasyon günümü tutturup da hamile kalabilsem🙈🙈 adeti düzenliyse beklenen adetin 14 gün öncesi yumurtlama günüdür. Hatta ondan bir iki gün öncesi ve bir iki gün sonrası.. adetime 1 hafta var diyor yani yumurtlama günü çoktan geçmiş. Adeti düzensizse her zaman risk vardır tabi

Gebelik riski hep yoktur. Keşke olsa da 10 aydır ovülasyon günümü tutturup da hamile kalabilsem🙈🙈 adeti düzenliyse beklenen adetin 14 gün öncesi yumurtlama günüdür. Hatta ondan bir iki gün öncesi ve bir iki gün sonrası.. adetime 1 hafta var diyor yani yumurtlama günü çoktan geçmiş. Adeti düzensizse her zaman risk vardır tabi
InsAllah hamile kalip saglicakla kucaginiza alirsiniz. Benim oyle bir durumum olmadigi icin pek ovulasyon felan bilmiyorum. Sadece olabildigince korunmaya calisiyorum.😂

Back
X