Ertesi gün hapı

InsAllah hamile kalip saglicakla kucaginiza alirsiniz. Benim oyle bir durumum olmadigi icin pek ovulasyon felan bilmiyorum. Sadece olabildigince korunmaya calisiyorum.😂
Amin inşaAllah😍 ben bilsem hemen olmayacağını,ilk günden beri korunmazdım valla. İnsan hemen hamile kalırım gibi düşünüyor ama olmuyor…

Amin inşaAllah😍 ben bilsem hemen olmayacağını,ilk günden beri korunmazdım valla. İnsan hemen hamile kalırım gibi düşünüyor ama olmuyor…
Korunma yonteminiz dogum kontrol hapi miydi? Ben diane kullaniyorum da sorun mu oluyor sonrasinda.

Korunma yonteminiz dogum kontrol hapi miydi? Ben diane kullaniyorum da sorun mu oluyor sonrasinda.
Banada yardim eder misiniz adetimden 2 gun sonra birliktelik oldu ertesi gun hapı içtim 2 saat sonra ama hala çok korkuyorum adetim 35 günde bir oluyor ve 5 gün geçti hala adet olmadım.. :(

Yok prezervatif ile. Ama korunduğum sürede biraz kilo aldım çok gezmiştik şehirdışı falan. Gezelim görelim yiyelim modu🤣 sonra kilo aldım ve pcos çıktı işte başıma. Pcos çıkınca korunmayı bıraktım hemen olmaz diye. Biraz da istiyorduk tabi çocuk. 10 ay oldu beklemedeyim

Yok prezervatif ile. Ama korunduğum sürede biraz kilo aldım çok gezmiştik şehirdışı falan. Gezelim görelim yiyelim modu🤣 sonra kilo aldım ve pcos çıktı işte başıma. Pcos çıkınca korunmayı bıraktım hemen olmaz diye. Biraz da istiyorduk tabi çocuk. 10 ay oldu beklemedeyim
Anladim Allah sifa versin. InsAllah Allah isteyen bakabilecek durumu olan herkese evlat versin.

Banada yardim eder misiniz adetimden 2 gun sonra birliktelik oldu ertesi gun hapı içtim 2 saat sonra ama hala çok korkuyorum adetim 35 günde bir oluyor ve 5 gün geçti hala adet olmadım.. :(
Hamile oldugunuzu sanmiyorum iki saat sonra ictiyseniz korunma saglanmistir. Yine de emin olmak icin bir test yaptirin. Bazen streste etkiliyor adetin gelmesini.

Yan etkisi şuana kadar olmadı baş dönmesi gibi adetime daha bir hafta var hapın işe yaradığını nerden anlayabilirim
Oyle bir yol yok malesef. Hamile kalmazsaniz anlamis olursunuz.

S

Sadece kasıklarım ağrıyor ama normal günde de ağrıyordu bu doğal demi şuan sağ kasığıma ağrı giriyor
Evet normal. Kac yasindasiniz? Sorularinizdan sanki kucukmussunuz gibi algiladim.

Ertesi günü hapı hakkında bilgi alabilirmiyim adetime 1 hafta var şimdi kullansam geciktirir mi yoksa erkene mi olur ertesi günü hapı yan etkisi kaç gün sürer ve etki ettiğini nerden anlarım
Adet geciktirmeyle alakası yok korunmasız ilişkide istenmeyen gebeliğe karşı ilişkiden sonra 48 saat içinde içebilirsin. Bazısının adetini erkene çeker bazısında normal düzeninde seyreder haptan sonra.

Adetim uc gün gecikti stres yapıyorum da ne yapmam lazım bilemiyorum
Stresde geciktirir adeti. Ayrica ertesi gun hapida gecikmeye ara kanamaya ya da erken adete sebep olabilir yinede gebelik testi yapin evde stresiniz azalir.

Adetim uc gün gecikti stres yapıyorum da ne yapmam lazım

Adet geciktirmeyle alakası yok korunmasız ilişkide istenmeyen gebeliğe karşı ilişkiden sonra 48 saat içinde içebilirsin. Bazısının adetini erkene çeker bazısında normal düzeninde seyreder haptan sonra.
Hapı kullandım ama adetim tam üç gün gecikti biraz kasik ağrım oluyor adet olacakmisim gibi bir de stres yapıyorum.

Ben hapın etkisi ile 15 16 gün geciktiğimi bile biliyorum. Sonra birkaç ay düzensiz oluyor sonra düzeliyor. Umarım içtiğiniz son olur sağlınız için geçmiş olsun
Hapı kullandım ama adetim tam üç gün gecikti biraz kasik ağrım oluyor adet olacakmisim gibi bir de stres yapıyorum.

Back
X