• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertesi gün hapı?

selinxoxoli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2025
31
3
1
24
Kızlar lütfen yardım eder misiniz.
Ben bakireyim ve dün bi birlikteliğim oldu vajinal değil. Anüsüme doğru bastırdı hafif ucu girer gibi oldu ama girmedi ben üstündeydim her neyse bu boşaldı ama vajinaya değil kendi üstüne. Sonra yıkandı ve tekrar yaptı. Arada vajinama da sürtünür gibi oldu. Ve yumurtlama dönemindeyim. Ertesi gün hapı almalı mıyım?

Hormonal dengenizi sadece bu ay için bozmayabilir 2-3 ay da bozabilir . Koruyuculugu duzenlı kullanılan günlük haplar kadar da yüksek değil bu arada . Hiç bir yöntem tam koruma sağlamaz .belki hamilelikten korur sizi ama hıv ve hpv den korumaz .

Offf geldi gene ertesi günü hapı konusu. Ertesi gün hapı gebelik engellemiyor. Cahil cahil iş yapıp her halta kullanmayın şunu.
Kim başlattı bu sevişip ertesi gün hapı kullanma olayını bı yakalarsam 😏

Ertesi gün hapı yumurtlamayı durdurur yumurtlama döneminden önce alınırsa, senin yumurtla.donemindeki surtunmene bı faydası olmaz yani.

Alipta boşuna 3ay yan etkisini yaşayıp sürekli hamile miyim konusu açmanın anlamı yok.

Offf geldi gene ertesi günü hapı konusu. Ertesi gün hapı gebelik engellemiyor. Cahil cahil iş yapıp her halta kullanmayın şunu.
Kim başlattı bu sevişip ertesi gün hapı kullanma olayını bı yakalarsam 😏

Ertesi gün hapı yumurtlamayı durdurur yumurtlama döneminden önce alınırsa, senin yumurtla.donemindeki surtunmene bı faydası olmaz yani.

Alipta boşuna 3ay yan etkisini yaşayıp sürekli hamile miyim konusu açmanın anlamı yok.
Bilmiyodum öğrenmiş oldum teşekkür ederim

aşkm biz buradan farazi konuşuyoruz senın anlattıgın kadarıyla cevap veririz kimse emin olamaz ne bilim nasıl yaptınız kaçtı mı kaçmadı mı? bu korkuyorsan denemeseydın keşke
Çok teşekkürler aşkım içimi rahatlattın bu arada ikinci boşalmasını sorduğumda senden çok uzakta oldu merak etme içme hap falan dedi

Back
X