- 7 Eylül 2025
- 4
- -1
- 1
- 20
- Konu Sahibi melissezen
-
görenler ben hamile kalmadan acil dönerse sevinirim eheheselamlar erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik içime boşaldı. 24 saat geçmeden ella içtim bildiğim kadarıyla 5 gün koruma sağlıyormuş ama bundan emin değilim size sormak istedim. hapı içtikten 3 gün sonra tekrar içime boşaldı etsikis devam ediyordur diye yeni bir hap almadım hem çok pahalı hem de bir haftada iki kez ertesi gün hapı kullanmak çok zararlı bu yüzden hap almadım. 5 gün veya 3 gün koruma sağladığı
Ehehe bundan sonra dikkat et partnerin prezervatif taksıngörenler ben hamile kalmadan acil dönerse sevinirim ehehe
Ella doğru kullanildiginda bile koruması yuzde yüz değil, boşuna alma doğru kullanmiyorsun, şeker gibi kullanmaya devam edersen de ömrünce çocuğun falan olmayabilir, şimdi regl tarihini bekle ehehegörenler ben hamile kalmadan acil dönerse sevinirim ehehe
Bunu sevgilin içine boşalmadan önce soracaktın spremler içinde yüze yüze yumurtaya girdiyse biz ne yapalım artık?görenler ben hamile kalmadan acil dönerse sevinirim ehehe
Yanlış kullanmışsın korumaz tabiki 1 hap bir cinsel ilişki için kullanılır Regli bekleyeceksinselamlar erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik içime boşaldı. 24 saat geçmeden ella içtim bildiğim kadarıyla 5 gün koruma sağlıyormuş ama bundan emin değilim size sormak istedim. hapı içtikten 3 gün sonra tekrar içime boşaldı etkisi devam ediyordur diye yeni bir hap almadım hem çok pahalı hem de bir haftada iki kez ertesi gün hapı kullanmak çok zararlı bu yüzden hap almadım. 5 gün veya 3 gün koruma sağladığı doğru mu? yoksa bir tane daha içmeli miyim?
böyle endişeleriniz oluşacaksa niye korunmuyorsunuz ki çocuk oyuncağı mı bu? ayrıca takip ediyor musunuz belki yumurtlama dönemindesinizselamlar erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik içime boşaldı. 24 saat geçmeden ella içtim bildiğim kadarıyla 5 gün koruma sağlıyormuş ama bundan emin değilim size sormak istedim. hapı içtikten 3 gün sonra tekrar içime boşaldı etkisi devam ediyordur diye yeni bir hap almadım hem çok pahalı hem de bir haftada iki kez ertesi gün hapı kullanmak çok zararlı bu yüzden hap almadım. 5 gün veya 3 gün koruma sağladığı doğru mu? yoksa bir tane daha içmeli miyim?
Bes gun boyunca hamile kalmazsiniz, korur demek degil o.selamlar erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik içime boşaldı. 24 saat geçmeden ella içtim bildiğim kadarıyla 5 gün koruma sağlıyormuş ama bundan emin değilim size sormak istedim. hapı içtikten 3 gün sonra tekrar içime boşaldı etkisi devam ediyordur diye yeni bir hap almadım hem çok pahalı hem de bir haftada iki kez ertesi gün hapı kullanmak çok zararlı bu yüzden hap almadım. 5 gün veya 3 gün koruma sağladığı doğru mu? yoksa bir tane daha içmeli miyim?
eyvah beyaa hahahahs neyse 24 saat geçmeden aldım bi tane daha hap hormonlarım alt üst olcakEhehe bundan sonra dikkat et partnerin prezervatif taksın
- Ella, ilişkiden sonra en geç 120 saat (5 gün) içinde alındığında tek bir korunmasız cinsel ilişkiye karşı etkilidir.
- En etkili olduğu süre: İlk 24 saat içinde alındığında etkisi daha yüksektir.
- Ella'nın etkisi sadece alındıktan önceki yumurtlamayı geciktirmeye yöneliktir.
- Hap alındıktan SONRA gerçekleşen korunmasız ilişkiler için tekrar koruma sağlamaz.
valla aldım artık çok geçKorumaz ama kesinlikle tekrar içme. Bir kadın doğum uzmanına gidin anlatın durumu, gerekirse spiral falan takar, spiral de olası bir gebeliği önler. Lütfen doktora gidin. sakın kafanıza göre üst üste tekrar almayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?