Ertesi Gün Hapı

Sugoii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
38
0
86
33
Diğer
Merhabalar öncelikle.

Ben adetime birkac gun kala ilişkiye girdim ama korunmadım. Ertesi gün hapı kullandım. 2 tane birden atılandan.
Ertesi gün hapını aldıktan birkaç gün sonra hafif kanama başladı. 12 gün oldu hafif kanama şeklinde devam ediyor pedi dolduracak kadar gelmiyor, adet oldum mu olmadım mı anlamadım.
Yan etkisinde damla şeklinde kanama gelecek periyoda kadar sürebilir diyor. Şimdi ben bir ay boyunca hafif kanamalı adet mi göreceğim?
Yani biraz huzursuz ediyor beni, ama en azından bunun normal olduğunu bilirsem rahatlayacağım.
İlk defa ertesi gün hapı kullandım. Arkadaşımki sadece 3 gün sürmüş.
Benimki de normal değil mi?

Teşekkürler~

Herkesin bünyesi farklı sonuçta, ama hamile değilsindir korkma.
Hem adetine 2-3 gün gibi kısa bi zaman kalmış, hem de kanaman olmuş.

Evet hamile olmadığımı umuyorum, ona seviniyorum tabi.
Loğusa gibi ortalıkta dolaşmak da ilginç ama :1:
Teşekkürler :61:

Merhaba; benim bir konuda yardıma ihtiyacım var. Bu hafta ameliyat olacağım ve o güne kadar kesinlikle ilaç kullanmamam gerekiyor. Geçen gün eşimle bir kaza yaşadık ve prezervatifimiz patladı. Geç farkettik. Ne yapacağımı bilemiyorum, zor durumdayım. Fikir verirseniz sevinirim

Merhabalar öncelikle.

Ben adetime birkac gun kala ilişkiye girdim ama korunmadım. Ertesi gün hapı kullandım. 2 tane birden atılandan.
Ertesi gün hapını aldıktan birkaç gün sonra hafif kanama başladı. 12 gün oldu hafif kanama şeklinde devam ediyor pedi dolduracak kadar gelmiyor, adet oldum mu olmadım mı anlamadım.
Yan etkisinde damla şeklinde kanama gelecek periyoda kadar sürebilir diyor. Şimdi ben bir ay boyunca hafif kanamalı adet mi göreceğim?
Yani biraz huzursuz ediyor beni, ama en azından bunun normal olduğunu bilirsem rahatlayacağım.
İlk defa ertesi gün hapı kullandım. Arkadaşımki sadece 3 gün sürmüş.
Benimki de normal değil mi?

Teşekkürler~

Ertesi gün hapını bilmiyorum ama ben yasmin doğum kontrol hapı kullanmıştım. İlk kullandığımda 1 ay boyunca kanamam devam etti. Sonrasında bünyen alışır dedi doktor. Normal birşey olabilir. Ama çok fazla aklına takılıyorsa doktora danış bence.

Ertesi gün hapını bilmiyorum ama ben yasmin doğum kontrol hapı kullanmıştım. İlk kullandığımda 1 ay boyunca kanamam devam etti. Sonrasında bünyen alışır dedi doktor. Normal birşey olabilir. Ama çok fazla aklına takılıyorsa doktora danış bence.

Yasmin bende de 1 ay boyunca kanama yaptı. Her gün ya her gün, ha bitti ha bitecek derken her gün kanama oldu, sinir oldum. 2. ay desolete geçtim, hiç bi sorun olmadı.

Yasmin bende de 1 ay boyunca kanama yaptı. Her gün ya her gün, ha bitti ha bitecek derken her gün kanama oldu, sinir oldum. 2. ay desolete geçtim, hiç bi sorun olmadı.

Ben evlenmeden önce başlamıştım. 1 önceki adet tarihinde başlamam gerekiyormuş. Ben düğünüme 15 gün kala başladım. Evlendim hala devam ediyordu. Sonra doktorum günde 2 tane al kesilir dedi. Aldım kesildi üstünden 3 gün geçti yeni adet dönemim başladı.

Back
X