• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertesi gün hapı

seyran elbi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
13
6
1
18
1 günde iki ertesi gün hapı içtim çok fazla yan etkisi oldu çok çabuk acıkıyorum baş dönmesi de oluyo bu normal mi veya geçici mi

Neden 1 günde 2 tane içtin ? İnşallah tek yan etkisi bunlar olur çünkü çok büyük riskleri olan bir hap.

1 günde iki ertesi gün hapı içtim çok fazla yan etkisi oldu çok çabuk acıkıyorum baş dönmesi de oluyo bu normal mi veya geçic

Umarım çok daha ciddi yan etkilerini yaşamazsınız bence acilen doktora gidin yaptıgınız çok riskli normalde 1 yılda 2 tane kullanılabilir

Neden yani? Ne amaçla? Hangi bilgine dayanarak yaptın bunu? Vajina üzerine sperm geldi diye mi yaptın bunu cidden?

Bidaha tövbe zaten şuan gebe olmadığımdan emin olmam yeter bana dersimi aldım
Ahh ahhh bı bak ertesi gün konularına, tövbe eden üzerine kaç konu daha acıyor, en son kürtaj nasıl yaptıracağını soruyorlar yine de yapmaya devam ediyorlar, neyse, herkesin kendi tercihi :KK51:

Ahh ahhh bı bak ertesi gün konularına, tövbe eden üzerine kaç konu daha acıyor, en son kürtaj nasıl yaptıracağını soruyorlar yine de yapmaya devam ediyorlar, neyse, herkesin kendi tercihi :KK51:
Abla senin de dilin çok acı valla ya aslında haklısın herkesin kendi tercihi ama her insan da aynı değildir hatalar ders almak için varlar

Back
X