Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ertesi gün hapı 1 tane olur senin içtiklerin doğum kontrol hapı büyük ihtimal ve oda reglin belli günlerinde başlıyorsun oyle kafana göre başladıgında koruma sağlamaz ki ya hormonların bozulur yada hamile kalırsınYok ertesi gün hapı diye aldık eczaneden doktora gitmeden aldığımız için soramadik, forumlarda düzenli kullanılsın yazısını gördüğüm için hatta günleri yazıyor icmedigin gün içinde günde 2 tane icin tarzı yazılar gördüm emin olamadım. 1 kutuyu bitirdim ve bu süreçte iki kere korunmasız ilişkiye girdim regl gecikti risk varmidir ya
Oda ilişkiden sonra 5 gun geçmediği sürece alınırsa koruma ihtimali var ihtimaller 5 ama sen bir gün sonrası hemen ala bilirsin yada ilişkiden sonra fark etmez korur ama devamlı bence ertesi gün hapı değil de doğum kontrol hapı kullan yasmin daha iyi
Ertesi gün hapı 1 tane olur senin içtiklerin doğum kontrol hapı büyük ihtimal ve oda reglin belli günlerinde başlıyorsun oyle kafana göre başladıgında koruma sağlamaz ki ya hormonların bozulur yada hamile kalırsın
Ertesi gün hapı 1 tane olur senin içtiklerin doğum kontrol hapı büyük ihtimal ve oda reglin belli günlerinde başlıyorsun oyle kafana göre başladıgında koruma sağlamaz ki ya hormonların bozulur yada hamile kalırsın
1 ay önce korunmaya baslaman gerekirdi.
Bir de jinekologlardan korkmayın. İlişki yaşamak nasıl doğalsa korunmayı öğrenmek de doğal
Ama ilişki oncesindeymis ve regl olunca iciliyormus, ben ilişki sonrası 21 gün içtimYasmin ara vermeden 21 gün hergun aynı saatte bir adet içiliyor diye biliyorum canım
Bakın ertesi gün hapı 1 tane olur. Yanlış bilgi vermişler sizeBu ilacı bana neden ertesi gun diye verdiler o halde ya ?
Tahminen zaten adetin 2. Veya 5. Günü başlanıyor canım önemli olan ilişki öncesi icmen yani hastayken içmeye başlamak ki etkisi olsun koruma altına alsın diye Hakkında hayırlısı olsun canım belki strestendir :)
Hmm yanlış olmuş canım ama Allah büyük üzülmeIşte ben öncesinde korunmadigim için ertesi gun hapı diye aldim ve onu verdiler bende direkt içtim, şimdi ne yapmalıyım anlamadim
Bakın ertesi gün hapı 1 tane olur. Yanlış bilgi vermişler size
Ve
Ertesi gün hapı bir korunma yöntemi değildir. Vucudunuza bir anda bomba atıyorsunuz onu içtiğinizde.
Doğum kontrol hapıdır o muhtemelen. Şimdi siz bir süredir kullanıyorsunuz. Saatine bile dikkat edin. Regliniz ona göre olacak ve bırakısanız 3 gün sonra regl olursunuz
Korunamadigin gibi allah koruusn bebek varsa ona da zarar verir dogum kontrol hapi. Hemen gidip bi dr a durumunu anlat ve kan testi yaptir lutfen.