ertesi gun hapina ragmen hamile kalan varmi??

lucifer...

Guru
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
45
2
286
Diğer
Kizlar merhaba.Supheli iliskimden sonra ertesi gun hapi aldim.Dun bi test yaptim adetime 2 gun var onuda yanlislikla ovulasyon testi almisim silik cizgi cikti.Sonra farkedince testin ovulasyon oldugunu, gidip bi gebelik testi aldim.2. cizgi cok silik ama var.Hamile olabilirmiyim? Olursam da bu ertesi gun hapi dis gebelik gibi sorunlara yol acarmi? lutfen acil cvpppp

canım ben kullandım ama sonrasında test falan yapmadım.hamilede kalmadım zaten.ilişki sonrası 72 saat içinde alınması gerektiğini biliyorum.adetine daha iki gün varken nasıl test sonucu öyle çıktı onuda anlamış değilim.

ilişkiden sonra ilk 72 saat içinde aldıysan sorun olmaz silik çizgi çıkmasının olumlu sonuç olduğunu sanmıyorum bu konuda gebeler daha bilgili olabilir

Hapi 72 saat icerisinde aldim.ondan yana korkum yok.Ama silikde ciksa hamilelik vardir diyor her yerde.En buyuk korkum oyle bissey olduysa dis gebelige sonuc acma riski kafayi yiyecegim

bende hamile olduğumu gebelik testiyle öğrenmiştim ama adetim 8-9 gün geçince yaptım.çünkü gebelik testleri o zaman daha kesin sonuç veriyo.senin adetine daha 2 gün varmış inşallah istemediğin bi durumla karşılaşmazsın.

Hapi 72 saat icerisinde aldim.ondan yana korkum yok.Ama silikde ciksa hamilelik vardir diyor her yerde.En buyuk korkum oyle bissey olduysa dis gebelige sonuc acma riski kafayi yiyecegim

canım eğer böyle bir korkun varsa kan testi yaptır.ne kadar erken olursa olsun kesin sonuç alabilirsin.eğer öyle bir durum varsa da erken müdahale edilebilir.

Insall#ah haklisindir.3 gundur o kadar cok bulantim varki ondan suphelip yaptim aslinda

bulantı, baş dönmesi,uyuma hapın yan etkileri arasında vardı yanlış hatırlamıyorsam çünkü banada olmuştu.hatta hapa rağmen hamile kaldım galiba düşüncesi bende de olmuştu.çok özelolmazsa eğer neden bu kadar sorun yaptın çocuğun var mı?

Yok cocugum cnm ama suanda olmasini istemiyorum.Ama varsa da aldiramam

anladım canım allah herkese istediği zamanda versin.ama bende senin gibiydim 3 seneden sonra planlı hamile kaldım.oda yaşım geçiyo diye bu arada yaşım 29 bebeğimde bir yaşına girdi geçen hafta.benimde çok şüheli olduğum zamanlar oldu ama kendimi hep şöyle avuttum.''şu anda bebek istemiyorum.ama olursa da oturup ağlamam çünkü üçüncü değil ilk olacak''eğer sendede böyle bi durum olursa sende dene çok işe yarıyo.son olarakta şunu söyliyeyim çeşke daha önce yapsaymışım diyorum :))))

Cok tskler cnm yardimin icin.Hapla hamile kalmak cok korkutuyor beni.Bide antibiyotik ictim bu sira birsuru.Ben bi kan testi deniyeyimde sanada bildiririm.Cok tslkler

bende ıcıcem kızlar bugun ılıskıden 16 saat sonra olacak sartlar oyle gerektırıyor suanda alamıyorum
ılk 12 saat dıyorlarmıs tedırgınım bende

ben de ertesi gün hapı denen ella ya rağmen hamile kaldığımı öğrendim dün. aynı soru işaretleri bende de var acaba bebeğe bişey olmus mudur? ertesi gün hapına rağmen hamile kalan arkadaşlar hiç dönüp yorum yapmamış. çok merak ediyorum

Back
X