Ertesi gün hapına rağmen hamile olunabilir mi ??

htcnur

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
8
0
31
ertesi gün hapını 1 gün sonra kullandım ama 1.5 aydn fazladır adet gecikmem var.kan ve idrarda gebelik çıkmadı ancak eğer bebek varsa zaten bu testleri erken yaptırdğım içn çıkmama ihtimali varmş ve bünyeden bünyeye değişiyormş.ayrıca ultrasonda dr. küçük bi nokta görüyorum ama kese olup olmadığını kesin olarak söyleyemiyorum dedi.progestan verdi 10 gün içinde adet olmazsan gel dedi.6 gün oldu ama hala bişey yok..hamile kalmş olma ihtimalim var mıdır?

Progestan çoğu durumda adet söktürücü olarakta kullanılabiliyor. Ben de kullanmıştım. Tabi şu şekilde sağlıksız gebelik varsa düşüyor sağlıklı ise onun Rahime turunmasini kolaylaştırıyor..

Adet söktürücü olarak verdi 10 gündür kullanıyırm ama hala bişey yok..

eger ki gebelik varsa progestan tutar yoksa regl olursun canim allah gonlune gore versin eger ki istiyorsan insallah hamissindir istemiyorsanda insallah degilsindir :)

İnşallah:) kaç güne belli olucak bu durum onu çok merak ediyorm yaaa
ben progestanın söktürücü olarak verildiğini bilmiyodum. sen doktora ertesi gün hapı kullandığını sölemişmiydin? çünkü o da hormonal bi ilaç progestan da aynı şekilde. bide burda okuduklarıma istinaden ertesi gün hapı zaten gecikme yaşatan bi ilaç. umarım en kısa zamanda adet olursun rahatlarsın

Söyledm evet.ilaçta btti ama adet olamadm.test negaft.ama kesin sonuç olmaynca insan stres yapmaya başlıyo.inşallah bian önce rahatlarm.sağol :)

X